29.09.06
23:52
Наскоро си купих тежести,вэех си голям лост който тежи около 13-14 кила,2 малки лоста(дъмбели) и общо 50 кила тежести.Тренирам сериоэно около 1 година. Дайте ми примерни програми.
30.09.06
08:57
По-добре си продължи тренирофките във фитнес залата, просто не е същото вкъщи.
И ако все пак си твърдо решил да тренираш вкъщи във сайта има тренирофки специално за домашни условия.
Най-добре си тренирай в залата. Защото има упражнения които не могат да се правят в къщи.
30.09.06
10:11
Я ми кажете защо сте толкова сигурни че не може да се тренира вкъщи?
Може би трябва да пробвате преди да коментирате или аз вече 2 години и половина не правя нищо?
30.09.06
10:21
Еми, защото ми е чудно как примерно ще правиш мъртва тяга, клек и доста други упражнения които е по-удобно да се правят по фитнес залите.
Не казвам, че не може да се поддържа форма във домашни условия, но сериозна тренирофка вкъщи е малко по-трудно, освен ако във собствената си къща нямаш отделна фитнес заличка.
30.09.06
10:31
[quote author=“Shatter”]Еми, защото ми е чудно как примерно ще правиш мъртва тяга, клек и доста други упражнения които е по-удобно да се правят по фитнес залите.
Не казвам, че не може да се поддържа форма във домашни условия, но сериозна тренирофка вкъщи е малко по-трудно, освен ако във собствената си къща нямаш отделна фитнес заличка.
Правя си и тяга и клек всичко е до желанието и до тренировъчния инвентар
дажи и скрипец си имам :wink:
П.С.- но за тягата момчето си има лост и кг-ми за клек му трябват сам остойките и е готов
щом има и лежанка
30.09.06
22:33
Ооо.. я го оставете момчето, аз те подкрепям напълно, точно от такива фитнеси в къщи стават най-добрите резултати! И аз съм така само дето имам лежака, думбели, прав лост, крив лост, висилка и след време ще си взимам скрипец! Ако знаеш как да тренираш ще ти свършат идеална работа!!
01.10.06
19:48
да но ще може ли някои да ми даде седмична програма
01.10.06
20:00
Аз мисля че момчето е напълно право...все пак като се замислите всички напреднали билдъри си тренират само у тях...дъмбелчета и крив лост са ти напълно достатъчни...за кво вобще има фитнеси бе деба-некви излишни луксове и изгъзици... :lol: :lol: :wink:
[quote author=“SOYER”]Наскоро си купих тежести,вэех си голям лост който тежи около 13-14 кила,2 малки лоста(дъмбели) и общо 50 кила тежести.Тренирам сериоэно около 1 година. Дайте ми примерни програми.
не искам да кажа нищо лошо или да засегна накой , но при ословие че тренираш серозно от околко година , се пак тренираш по някаква програма , може правиш същите неща в вас , смисал доколкото може ( имам предвид материалната база)
50 кг тежести общо, за трениращ СЕРИОЗНО от година са нищо. Трябва ти още оборудване, тежести най - вече.
Може да е клише, дори да ти звучи глупаво, но за да тенираш години наред, трябва да ти е приятно - това е най-важното. Така че където ти е хубаво - там. Аз имам макар и малък опит и вкъщи и в зала. В залата ми е 100 пъти по хубаво. Но ти зи знаеш за себе си.
Погледни от добрата страна - най-добре за тялото е да се тренира с лостове и гири, а не на машини. Успех!
04.10.06
23:12
[quote author=“poparaman”]Може да е клише, дори да ти звучи глупаво, но за да тенираш години наред, трябва да ти е приятно - това е най-важното. Така че където ти е хубаво - там. Аз имам макар и малък опит и вкъщи и в зала. В залата ми е 100 пъти по хубаво. Но ти зи знаеш за себе си.
Погледни от добрата страна - най-добре за тялото е да се тренира с лостове и гири, а не на машини. Успех!
Съгласен съм с теб че човек тренира там където му е хубаво затова аз съм избрал моята си зала (направил съм радикални промени и след 2-3 дни ще кача снимки за да видите как съм я измайсторил)
Иначе 50кг-ма ?! не бях го забелязал-това са нищо! Трябват ти поне 300кг-ма (200 за щанга и 2.50кг-ма за дъмбели)
Сега ще кажеш че това са над 500 лева е да ама ако са от желязо....
05.10.06
02:24
ами да може да тренира вкъщи но...примерно аз получавам стимул като дигам с хора в фитнеса ...чуствам се зареден с енергия пък и тренировката ми е доста по интересна а ако е вкащи би била тварде скучна ... все пак в спорта се правят жертви !!!
важното е че тренираш приятелю,а каде
няма апсолютно никакво значение !!!!
05.10.06
08:21
morphey гледам,че си от Пз...някой път трябва да дойда да направя една тренировка в твойта зала :D :D :D