Моля за съвет!!!

SOYER

29.09.06
23:52

Наскоро си купих тежести,вэех си голям лост който тежи около 13-14 кила,2 малки лоста(дъмбели) и общо 50 кила тежести.Тренирам сериоэно около 1 година. Дайте ми примерни програми.

Shatter

30.09.06
08:57

По-добре си продължи тренирофките във фитнес залата, просто не е същото вкъщи.
И ако все пак си твърдо решил да тренираш вкъщи във сайта има тренирофки специално за домашни условия.

30.09.06
09:11

Най-добре си тренирай в залата. Защото има упражнения които не могат да се правят в къщи.

morphey

30.09.06
10:11

Я ми кажете защо сте толкова сигурни че не може да се тренира вкъщи?
Може би трябва да пробвате преди да коментирате или аз вече 2 години и половина не правя нищо?

Shatter

30.09.06
10:21

Еми, защото ми е чудно как примерно ще правиш мъртва тяга, клек и доста други упражнения които е по-удобно да се правят по фитнес залите.
Не казвам, че не може да се поддържа форма във домашни условия, но сериозна тренирофка вкъщи е малко по-трудно, освен ако във собствената си къща нямаш отделна фитнес заличка.

morphey

30.09.06
10:31

[quote author=“Shatter”]Еми, защото ми е чудно как примерно ще правиш мъртва тяга, клек и доста други упражнения които е по-удобно да се правят по фитнес залите.
Не казвам, че не може да се поддържа форма във домашни условия, но сериозна тренирофка вкъщи е малко по-трудно, освен ако във собствената си къща нямаш отделна фитнес заличка.

Правя си и тяга и клек всичко е до желанието и до тренировъчния инвентар
дажи и скрипец си имам :wink:
П.С.- но за тягата момчето си има лост и кг-ми за клек му трябват сам остойките и е готов
щом има и лежанка

diavolo_vam

30.09.06
22:33

Ооо.. я го оставете момчето, аз те подкрепям напълно, точно от такива фитнеси в къщи стават най-добрите резултати! И аз съм така само дето имам лежака, думбели, прав лост, крив лост, висилка и след време ще си взимам скрипец! Ако знаеш как да тренираш ще ти свършат идеална работа!!

SOYER

01.10.06
19:48

да но ще може ли някои да ми даде седмична програма

InDaHEad

01.10.06
20:00

[quote author=“diavolo_vam”]Ооо.. я го оставете момчето, аз те подкрепям напълно, точно от такива фитнеси в къщи стават най-добрите резултати! И аз съм така само дето имам лежака, думбели, прав лост, крив лост, висилка и след време ще си взимам скрипец! Ако знаеш как да тренираш ще ти свършат идеална работа!!

Аз мисля че момчето е напълно право...все пак като се замислите всички напреднали билдъри си тренират само у тях...дъмбелчета и крив лост са ти напълно достатъчни...за кво вобще има фитнеси бе деба-некви излишни луксове и изгъзици... :lol:  :lol:  :wink:

03.10.06
19:43

[quote author=“SOYER”]Наскоро си купих тежести,вэех си голям лост който тежи около 13-14 кила,2 малки лоста(дъмбели) и общо 50 кила тежести.Тренирам сериоэно около 1 година. Дайте ми примерни програми.

не искам да кажа нищо лошо или да засегна накой , но при ословие че тренираш серозно от околко година  , се пак тренираш по някаква програма , може правиш същите неща в вас , смисал доколкото може ( имам предвид материалната база)

04.10.06
10:48

50 кг тежести общо, за трениращ СЕРИОЗНО от година са нищо. Трябва ти още оборудване, тежести най - вече.

04.10.06
11:01

и лежанка задължително, дано да имаш и свободно помещение... :)

04.10.06
16:12

Може да е клише, дори да ти звучи глупаво, но за да тенираш години наред, трябва да ти е приятно - това е най-важното. Така че където ти е хубаво - там. Аз имам макар и малък опит и вкъщи и в зала. В залата ми е 100 пъти по хубаво. Но ти зи знаеш за себе си.
Погледни от добрата страна - най-добре за тялото е да се тренира с лостове и гири, а не на машини. Успех!

morphey

04.10.06
23:12

[quote author=“poparaman”]Може да е клише, дори да ти звучи глупаво, но за да тенираш години наред, трябва да ти е приятно - това е най-важното. Така че където ти е хубаво - там. Аз имам макар и малък опит и вкъщи и в зала. В залата ми е 100 пъти по хубаво. Но ти зи знаеш за себе си.
Погледни от добрата страна - най-добре за тялото е да се тренира с лостове и гири, а не на машини. Успех!

Съгласен съм с теб че човек тренира там където му е хубаво затова аз съм избрал моята си зала (направил съм радикални промени и след 2-3 дни ще кача снимки за да видите как съм я измайсторил)
Иначе 50кг-ма ?! не бях го забелязал-това са нищо! Трябват ти поне 300кг-ма (200 за щанга и 2.50кг-ма за дъмбели)
Сега ще кажеш че това са над 500 лева е да ама ако са от желязо....

IceMan

05.10.06
02:24

ами да може да тренира вкъщи но...примерно аз получавам стимул като дигам с хора в фитнеса ...чуствам се зареден с енергия пък и тренировката ми е доста по интересна а ако е вкащи би била тварде скучна ... все пак в спорта се правят жертви !!!


              важното е че тренираш приятелю,а каде
              няма апсолютно никакво значение !!!!

vE

05.10.06
08:21

morphey гледам,че си от Пз...някой път трябва да дойда да направя една тренировка в твойта зала  :D :D :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1