бозичка а? :D само да не е стара, че ще се напъваш другаде а не в залата.
2 сантиметра разлика ще има ако мериш треди и след сренировка като я напомпиш.
Ся за тренировката харесва ми. Не им се вразвай повечето в форума като чуят че някой тренира по някои нестандартна програма го обявяват за луд. ама аз ще ги питам как преодоляват застоя??? (ако са стигали до такъв де :wink:)
А за програмата - това е вариант на програма от последния брой на Мускули и фитнес
Извинявам се - подвел съм ви.
Статията е “Смесени трисети за ръце”, автор - Робърт Кенеди, списанието Олимп (а не М.иФ.) бр10, октомври 2006.
И пак не разбрах марката на бозата ?
принципно е възможно да са му пораснали така ръцете ама само ако е в първите си 3 месеца фитнес яде правилно и пак може да е сигурен че не е от пиенето на боза по време на трен :wink:
21.10.06
08:55
nе очаквайте постове от мен...и не спамвайте темата ако обичате...после ще обвинят мен че аз съм ви подвел ...
-не съм в първите 3 месеца,нито съм взимал нещо,нито ще взимам ...просто подобен тип тренировка води до угромно натоварване на мусколите !...
бозата е вместо жито ...споделям изказванята че вече бозата е с подсладители...все пак има и със захар !от мен толкова
21.10.06
13:40
Трябва ли да се редуват едно за бицепс едно за трицепс?
21.10.06
15:03
да...редуването е задължително за ефекта иначе няма да е толкова добър
[quote author=“turbo2700”]Трябва ли да се редуват едно за бицепс едно за трицепс?
Също можеш да си направиш първо трицепса и после бицепса без да ги редуваш ... Както си прецениш ти :P
22.10.06
10:48
по този начин ще прецака целия вид упражнение ...да ги наречем “хиперсерий от 4 упражнения” трябва първо бицепс после трицепс после пак така ...иначе ефекта няма да е същия ...
по колко време се почивам между сериите !? И колко серии да правя ?
А и другото понеже неискам да пускам нова тема - мога ли да правя 1ви ден гърди
2ри ден ръцете по тази програма
3ти почивка
4ти гръб
5ти рамо с крака
Защото гледам ,че трябвало да комбинирам гърди с предно рамо , ама вече направих тренировка само за гърди :lol: Малко се прецаках а ?
Ако постами бъде шчетен за спам може да бъде изтрит без огризения 8)
П.П. Да питам 4 упражнения по 4 серии не идват ли малко мноого за бицепс и трицепс ??
24.10.06
19:02
[quote author=“boxko”]по колко време се почивам между сериите !? И колко серии да правя ?
А и другото понеже неискам да пускам нова тема - мога ли да правя 1ви ден гърди
2ри ден ръцете по тази програма
3ти почивка
4ти гръб
5ти рамо с крака
Защото гледам ,че трябвало да комбинирам гърди с предно рамо , ама вече направих тренировка само за гърди :lol: Малко се прецаках а ?
Ако постами бъде шчетен за спам може да бъде изтрит без огризения 8)
П.П. Да питам 4 упражнения по 4 серии не идват ли малко мноого за бицепс и трицепс ??
-що се отнася до тренировачния ти план е добре ....
-за тренировката почивка по 2 минути максимално !
-а и ти не си ме разбрал правилно... значи тези супер серий с редуването на бицепс после трицепс после бицепс и пак трицепс се правят по 4 серий ...но трябва да се редива
-бицепс -трицепс -бицепс -трицепс
повтаряш го 4 пъти
после пак с другите упражнения
после повтаряш първите и си готов
между “хипер серийте” правиш почивка 2 минути ....нарастването е значително... в мойта зала 4ма човека тренираме по тази а други 4ма по една друга която не смятам да поствам...много е сложна и цялата работа беше коя е по ефективна за сега водим !
Опитайте и вие !
Не , разбрал съм те правилно , ако става въпрос за редуването. Току що я пробвах по следния начин :
прав лост (бицепс) - скрипец за трицепс
скотово с крив лост - френско сгъване
бицепсово сгъване - разгъване на дъмбел зад глава
И това е ! Не съм повтарял пак други упражнения и както виждаш дори съм махнал едно по-простата причина , че като цяло тренировката ми се стори адски натоварваща и не си давам сметка как ще въстановявам или за какво претренирване става въпрос.
Иначе адски мноого ми хареса тренировката мисля да карам с нея известно време и след това да си харесам някаква друга. Никога не сам си натоварвал така ръцете.Ефект очаквам да има
П.П. Боза не съм пил :lol: струва ми се малко страно 1 литър боза , но за напред мога да си взимам някаква протеинова вафла с мен :wink:
27.10.06
02:18
...прави каквото знаеш - своеволието е равно на опит ! а от опит глава не боли...няма да претренираш ако си напреднал това не е тренировка за начинаещи !
пробвах я, наистина натоварването е огромно. Имам един въпрос обаче, да тренирам до момента в който усещам мускула си в пиково състояние (максимално напомпан и леко изморен вече), или да дам до пълно изтощение (когато вече усещам киселината да навлиза още в залата).
според мен до пиково състояние - останалото е ненужно и няма да има разтеж, а разпад.
А бозицата няма логика да е точно по време на трен, след трен - да, но не и по време.
Нека уважаемия iceman ни обясни защо не мисли така
01.11.06
23:03
дам пробвах я и аз тази тренировка , добра е за стресирване на мускулите и разликата беши 3 см на едната и 3,5 на другата след края на тренировката , но вечета след напомването всичката киселина се беши изпарила и сантиметрите си бяха същите 8)
03.11.06
10:52
[quote author=“iceman”]аз пък се чуда какво ви споделям ... тази тренировка я видях от рони колман ;) самоче той ядеше жито ..
сигурно някой е бил на панахида и му е разнесъл на негрото и ти си се объркал:D:D:D
03.11.06
12:35
бозата да се пие по време на тренировка защото иначе мусколите наистина ще атрофират няма да нараснат тази тренировка е прекалено натоварваща и мусколите ще започнат да се разпадат...
за това аз пиех бозата по време на тренировка !
03.11.06
21:06
[quote author=“iceman”]бозата да се пие по време на тренировка защото иначе мусколите наистина ще атрофират няма да нараснат тази тренировка е прекалено натоварваща и мусколите ще започнат да се разпадат...
-ЛЕДЕН -Обясни ми по-какъв начин бозата предпазва мускулите от атрофия ?
Как може човек който пише МУСКОЛИ да дава съвети и да изсисква сериозно отношение.
Как да не се заям като тази дума е основна и градивна в цялата спортна терминология.
Относно бозата - може ли да я приемам с банички? -шегата настрана -ако някой като мене или дори по-незапознат с тренировъчните принципи и методи пробва това 100см талия не му мърдат !!!
И още нещо ако по някакъв начин покачиш три сантиметра от обиколката на ръката си за две седмици ще спечелиш доста от това.Просто всичко написано от теб в тази тема е нереално.
[quote author=“iceman”]бозата да се пие по време на тренировка защото иначе мусколите наистина ще атрофират няма да нараснат тази тренировка е прекалено натоварваща и мусколите ще започнат да се разпадат...
И бозата спасява от атрофия ? :D :shock: :lol:
Или ти сигурно ще кажеш нещо от сорта ”в бозата има % протеин !!!От там зиам енегиа ! “ :lol: