21.10.06
15:19
Kakvo mislite za bg 6tangistite ni te sa dokaani po cql svqt imat mnogo “taini ” suplementi kato naprimer tribestan ot devedesete i drugi preparati koito naisitina sa efikasni za razlika ot nqkoi 6iroko reklamirani preparati?
21.10.06
19:02
Абе като гледам как се изложиха последния път, не се знае колко са ефикасни препаратите им :lol:
emi to kato sa im zategnali vajeto okolo vrata s tiq doping probi i sa im napravili proverki sigurno kolkoto na rusnqcite i amerikancite vzeti zaedno tka 6te da e na6te sa stanali naturali edva li ne.za posledno znam 4e hvanaha edna sastezatelka s vinstrol i po4naha da zapla6vat 4e 6te ni izhvarlqt ot sporta ne moje edna malka balgaria da bie russia i amerika prosto sa na nabelqzali da ni precakata i pak si imame po 1,2 medalisti vse pak dokato amerikancite s 4astnite im laboratorii si sitezirat ve4e kakvoto si iskat i nikoi ne moje da gi hvane .Zatova toLkova sme se izlojili
22.10.06
01:33
пиши на кирилица,ние сме БЪЛГАРИ !!!
[quote author=“Ultima Ratio”]Абе като гледам как се изложиха последния път, не се знае колко са ефикасни препаратите им :lol:
на кое на трибоя ли ?? в софия началото на октомври ? Че къде се изложиха ??? Стоян Тодорчер 400 тяга ?? малко е нали ;) ония в категорията до 90 кила ли ква беше кдъето опъна 300 и кусур тяга кдъето постави балканск ирекорд ?? И нормално е сега да са по слаби ,ще гледаш пролетъ да видив тогава кви животни ще са
Приказвал съм с бивш трениор. Някой момчета стигалиси до 200млг бианабол. дигали в залата 10-20кг над рекорда и 20 дена преди състезанието спирали всично. Резултатите им спадали ама не чак толкова и подобряват рекорда. това 80-те години е било
[quote author=“KLEKNALIQ”]Приказвал съм с бивш трениор. Някой момчета стигалиси до 200млг бианабол. дигали в залата 10-20кг над рекорда и 20 дена преди състезанието спирали всично. Резултатите им спадали ама не чак толкова и подобряват рекорда. това 80-те години е било
Не съм в час със стероидите, но за 20 дена да се изчистват. Химията има начини да детектира стероида, от доста десетилетия. Нещо ме съмнява.
Работвата става : Митове и легенди. :wink:
[quote author=“tpd”][quote author=“KLEKNALIQ”]Приказвал съм с бивш трениор. Някой момчета стигалиси до 200млг бианабол. дигали в залата 10-20кг над рекорда и 20 дена преди състезанието спирали всично. Резултатите им спадали ама не чак толкова и подобряват рекорда. това 80-те години е било
Не съм в час със стероидите, но за 20 дена да се изчистват. Химията има начини да детектира стероида, от доста десетилетия. Нещо ме съмнява.
Работвата става : Митове и легенди. :wink:
Абаджията е доктор зоб нема да се учуда ако е измислил начин да ги чисти за 20 дена иначе си има препарати които се чистат за по малак срок
като не разбира6 “tpd” по добре не се излагай значи мойе да се из4истят дори за 10 дни сигурен сам ти закво мисли6 4е са диуретиците
И да знаете освен абаджиев те си имат собствена лаборатория химията им е 100% качествена имат си медицински екипи и всичко си им е на 100% научно обосновано.Даже самите спортисти не знаят в повечето случаи какво взимат дава им се от лекари а те само тренират.Така че моля без смотани коментари от рода на ама може ли или не може да се изчистят вапроса е какво взимат а не какво чистят штото са се доказали че са Номер 1 евала на момчетата и на техния труд :) еее и на зобта им де но това не е наи важната част от техния успех.
Просто да обмениме информация какво и колко ... а не дали се чистят или не защото в това са маистори и има хиляди начини да не ги хванат...еее хваштат по 1 ,2 ма но като имаш в предвид че отбора е от 10-20 души и всичките назобани до спукване нормално е :))))
п.с. добо инфо KLEKNALIQ :))) даи още :)
23.10.06
12:41
точно от бионабола ще се изчистят за 20 дена точно никога каквото и да взимат,принципно бионабола се чисти след 6 месеца,а с разни препарати е възможно и за 2 месеца,ма 20 дена е доста кратък срок,направо невъзможен.
23.10.06
12:49
Абе приятел другия път като решиш да пускаш някоя тема вземи да прочетеш първо правилата на форума. :!: :!: :!:
Петко К - взе ми думите от клавиатурата ;)