Da KOMENTIRAME preparatite koito izpolzvat v bg 6tangi

Темата е заключена.

21.10.06
15:19

Kakvo mislite za bg 6tangistite ni te sa dokaani po cql svqt imat mnogo “taini ” suplementi kato naprimer tribestan ot devedesete i drugi preparati koito naisitina sa efikasni za razlika ot nqkoi 6iroko reklamirani preparati?

21.10.06
19:02

Абе като гледам как се изложиха последния път, не се знае колко са ефикасни препаратите им :lol:

21.10.06
19:40

emi to kato sa im zategnali vajeto okolo vrata s tiq doping probi i sa im napravili proverki sigurno kolkoto na rusnqcite i amerikancite vzeti zaedno tka 6te da e na6te sa stanali naturali edva li ne.za posledno znam 4e hvanaha edna sastezatelka s vinstrol i po4naha da zapla6vat 4e 6te ni izhvarlqt ot sporta ne moje edna malka balgaria da bie russia i amerika prosto sa na nabelqzali da ni precakata i pak si imame po 1,2 medalisti vse pak dokato amerikancite s 4astnite im laboratorii si sitezirat ve4e kakvoto si iskat i nikoi ne moje da gi hvane .Zatova toLkova sme se izlojili

21.10.06
21:28

Е как може да коментираме нещо което не познаваме?  :wink:

IC

22.10.06
01:33

пиши на кирилица,ние сме БЪЛГАРИ !!!

22.10.06
02:09

[quote author=“Ultima Ratio”]Абе като гледам как се изложиха последния път, не се знае колко са ефикасни препаратите им :lol:

на кое на трибоя ли ?? в софия началото на октомври ? Че къде се изложиха ??? Стоян Тодорчер 400 тяга ?? малко е нали ;) ония в категорията до 90 кила ли ква беше кдъето опъна 300 и кусур тяга кдъето постави балканск ирекорд ?? И нормално е сега да са по слаби ,ще гледаш пролетъ да видив тогава кви животни ще са

22.10.06
14:55

Приказвал съм с бивш трениор. Някой момчета стигалиси до 200млг бианабол. дигали в залата 10-20кг над рекорда и 20 дена преди състезанието спирали всично. Резултатите им спадали ама не чак толкова и подобряват рекорда. това 80-те години е било

22.10.06
17:21

[quote author=“KLEKNALIQ”]Приказвал съм с бивш трениор. Някой момчета стигалиси до 200млг бианабол. дигали в залата 10-20кг над рекорда и 20 дена преди състезанието спирали всично. Резултатите им спадали ама не чак толкова и подобряват рекорда. това 80-те години е било

Не съм в час със стероидите, но за 20 дена да се изчистват. Химията има начини да детектира стероида, от доста десетилетия. Нещо ме съмнява.

Работвата става : Митове и легенди.  :wink:

22.10.06
17:30

[quote author=“tpd”][quote author=“KLEKNALIQ”]Приказвал съм с бивш трениор. Някой момчета стигалиси до 200млг бианабол. дигали в залата 10-20кг над рекорда и 20 дена преди състезанието спирали всично. Резултатите им спадали ама не чак толкова и подобряват рекорда. това 80-те години е било

Не съм в час със стероидите, но за 20 дена да се изчистват. Химията има начини да детектира стероида, от доста десетилетия. Нещо ме съмнява.

Работвата става : Митове и легенди.  :wink:

Абаджията е доктор зоб нема да се учуда ако е измислил начин да ги чисти за 20 дена иначе си има препарати които се чистат за по малак срок

23.10.06
02:15

като не разбира6 “tpd” по добре не се излагай значи мойе да се из4истят дори за 10 дни сигурен сам ти закво мисли6 4е са диуретиците
И да знаете освен абаджиев те си имат собствена лаборатория химията им е 100% качествена имат си медицински екипи и всичко си им е на 100% научно обосновано.Даже самите спортисти не знаят в повечето случаи какво взимат дава им се от лекари а те само тренират.Така че моля без смотани коментари от рода на ама може ли или не може да се изчистят вапроса е какво взимат а не какво чистят штото са се доказали че са Номер 1 евала на момчетата и на техния труд :) еее и на зобта им де но това не е наи важната част от техния успех.
Просто да обмениме информация какво и колко ... а не дали се чистят или не защото в това са маистори и има хиляди начини да не ги хванат...еее хваштат по 1 ,2 ма но като имаш в предвид че отбора е от 10-20 души и всичките назобани до спукване нормално е :))))
п.с. добо инфо KLEKNALIQ :))) даи още :)

QK

23.10.06
12:41

точно от бионабола ще се изчистят за 20 дена точно никога каквото и да взимат,принципно бионабола се чисти след 6 месеца,а с разни препарати е възможно и за 2 месеца,ма 20 дена е доста кратък срок,направо невъзможен.

FZ

23.10.06
12:49

[quote author=“wizzard1”]Kakvo mislite za bg 6tangistite ni te sa dokaani po cql svqt imat mnogo “taini ” suplementi kato naprimer tribestan ot devedesete i drugi preparati koito naisitina sa efikasni za razlika ot nqkoi 6iroko reklamirani preparati?

Абе приятел другия път като решиш да пускаш някоя тема вземи да прочетеш първо правилата на форума. :!:  :!:  :!:

Петко К - взе ми думите от клавиатурата ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1