По колко упражнения на мускулна група?

23.10.06
18:38

Програмата ми:

1 ден - гърди, бицепс
2 ден - гръб, трицепс
3 ден - крака, корем

Първо искам да попитам дали пропускам някоя съществена мускулна група и ако да, трябва ли да си правя 4 дневна програма?
Второ, по колко упражнения на мускулна група трябва да правя (ако може да ми кажете и кои точно :roll: )? Начинаещ съм, трябва ми маса.

SK

23.10.06
18:54

xaxaxa много ясно ... КАДЕ СА ТИ РАМЕНАТА  :?:

23.10.06
18:54

ми невиждам РАМО ... , но щом си начинаещ ето програма за начинаещи
http://www.bb-team.org/training/000157.php

И ДРУГ ПЪТ ЧЕТИ САЙТА ИМА ТОЛКОВА МНОГО РАБОТИ ....
:!:  :!:  :!:

Не ти трябват 4 дена щом си начинаещ. Вкарваш рамена при краката и си готов.

DO

23.10.06
22:35

за големите мускулни групи (крака гръб гърди) не повече от 5 упр. а за малките(рамо бицепс трицепс) не повече от 4…корем трапец и предмишница вече ако си им толкова фен прави по 3

23.10.06
23:01

Гръб и крака 5,гърди 4,бисепс и трицепс 3,врат и предмишница 1-2. 8)

24.10.06
08:26

[quote author=“donscot”]за големите мускулни групи (крака гръб гърди) не повече от 5 упр. а за малките(рамо бицепс трицепс) не повече от 4…корем трапец и предмишница вече ако си им толкова фен прави по 3

Eхее,3 упражнения за трапец...нещо се пообърка май... :lol:

DO

24.10.06
13:14

:D

24.10.06
21:01

Приграмата ти е добра и ако имаш някакви дъмбели във вас прави рамо,вместо във фитнеса-примерно аз ходя вторник,четвъртък,събота,а в неделя правя рамо в нас.
За упражненията,ако си начинаещ,прави по едно упражнение за всяка част от мускулите,а след време като почустваш,че вече имаш повече енергиа прави по две упражнения. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1