25.10.06
23:06
Аре да ви помоля да ми кажете някой ефикасни упражнения ( изпробвани от личен опит ) за долна част на корема и газа, че са ми проблемни. аз основните упражнения за тези части ги знам, но някой не толкова стандартни но за сметка на това ефикасни искам да ми кажете. благодаря :)
25.10.06
23:17
Хващаш се за лоста все едно ще се набираш но само си висиш и въртиш долната част на тялото си наляво надясно. Не знам дали това е нестандартно защото не знам какво точно разбираш под такова. :)
26.10.06
14:07
е тва ми звучи повече като за разгрявка на краста
хмм ми незнам това дали ще помогне, по-скоро ако сложа тежест на краката и се завартам наляво надясно по-може да стане. а сега аз да ви разкрия мойта тайна :lol: : за корем отивам на уреди за гръбни ( хиперекстензии ) и на него правя корените, като целия газ стой във въздуха и слизам платно до доло и бавно се изправям. а ако вземете 10 кила.. и ги държите внимание ( не варху гърдите, а зад врата с двете раце придържате ) , та ако го направите тва направете 10-20 повторения и ще усетите тръпката :lol: :wink:
Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?
26.10.06
20:49
Малко подкожни мазнини.
[quote author=“cafu”]Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?
Диета.
[quote author=“djpetko”][quote author=“cafu”]Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?
Диета.
Ако ми напишеш на ЛС примерно НВД, какви храни да ям през отделните часове ще съм ти много задължен. смисъл, трябва да приемам 2000 калорий на ден - 500 = 1500 калорий за да поддържам отрицателен калориен баланс ) . Ще чакам твоето съобщение. Благодаря