Помощ :X

25.10.06
23:06

Аре да ви помоля да ми кажете някой ефикасни упражнения ( изпробвани от личен опит ) за долна част на корема и газа, че са ми проблемни. аз основните упражнения за тези части ги знам, но някой не толкова стандартни но за сметка на това ефикасни искам да ми кажете. благодаря :)

Хващаш се за лоста все едно ще се набираш но само си висиш и въртиш долната част на тялото си наляво надясно. Не знам дали това е нестандартно защото не знам какво точно разбираш под такова.  :)

ludiaBG

26.10.06
14:07

е тва ми звучи повече като за разгрявка на краста

26.10.06
14:17

хмм ми незнам това дали ще помогне, по-скоро ако сложа тежест на краката и се завартам наляво надясно по-може да стане. а сега аз да ви разкрия мойта тайна  :lol:  : за корем отивам на уреди за гръбни ( хиперекстензии ) и на него правя корените, като целия газ стой във въздуха и слизам платно до доло и бавно се изправям. а ако вземете 10 кила.. и ги държите внимание ( не варху гърдите, а зад врата с двете раце придържате ) , та ако го направите тва направете 10-20 повторения и ще усетите тръпката  :lol:  :wink:

26.10.06
20:27

Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?

[quote author=“cafu”]Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?

Малко подкожни мазнини.

26.10.06
21:24

[quote author=“cafu”]Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?

Диета.

26.10.06
22:14

[quote author=“djpetko”][quote author=“cafu”]Вместо да отварям нова тема, ще задам още един въпрос : упражнения за малкта талия и тесен кръст ?

Диета.

Ако ми напишеш на ЛС примерно НВД, какви храни да ям през отделните часове ще съм ти много задължен. смисъл, трябва да приемам 2000 калорий на ден - 500 = 1500 калорий за да поддържам отрицателен калориен баланс ) . Ще чакам твоето съобщение. Благодаря

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1