Моля, посъветвайте ме!

22.11.06
10:54

Моля, дайте съвет. Аз съм на 39 години, висок съм 180см. и тежа 86кг.
Както се казва, реших и аз на стари години да се разхубавявам. Честно казано просто искам да изглеждам по-добре.
Вече два месеца ходя на фитнес три пъти седмично. Ползвам тренировъчната програма,
която взех от този сайт: http://www.bb-team.org/training/000157.php
Моля някой да ми каже дали е подходяща за мен и след колко време горе-долу мога да премина на програма за напреднали.
И още два въпроса: Дали са достатъчни по три тренировки седмично? и Кога би могло да има някакви видими резултати?
Предварително благодаря на всички, които ми отделят време и нерви за отговор!

Давай на нея още 2 седмици и тогава я смени. Още е рано за тренировка за напреднали обаче. Три пъти седмично е достатъчно естествено. Особено в твоя случай. Резултатът при всеки е различен. Това е доста индивидуален спорт. По мое мнение никой не може да ти каже кога как ще изглеждаш.

22.11.06
11:12

[quote author=“boxerg”]Давай на нея още 2 седмици и тогава я смени. Още е рано за тренировка за напреднали обаче. Три пъти седмично е достатъчно естествено. Особено в твоя случай. Резултатът при всеки е различен. Това е доста индивидуален спорт. По мое мнение никой не може да ти каже кога как ще изглеждаш.

Благодаря, boxerg! Значи има надежда за мен.... :)

Естествено. Трябва ти само постоянство. Какви мъже на тази възраст съм виждал... Продължавай смело.

22.11.06
11:16

[quote author=“boxerg”]Естествено. Трябва ти само постоянство. Какви мъже на тази възраст съм виждал... Продължавай смело.

Извинявай, имам въпрос. Казваш да карам на тази програма още две седмици и да я сменя. С каква програма ще ме посъветваш да сменя сегашната,  щом казваш, че е  рано за програма за напреднали?

22.11.06
11:18

Ако работи - нищо не сменяй.

Ако имаш предвид тези от сайта - може и направо на тази дето е вариант 1 за напреднали да минеш. Това са така да се каже базови програми и ще са удачни в случая. Аз имах предвид суперсерии и такива методики за хора с доста повече стаж.

[quote author=”Петко К”]Ако работи - нищо не сменяй.

Това естествено.

22.11.06
11:25

Благодаря, Петко К.!

22.11.06
11:25

[quote author=“boxerg”]Ако имаш предвид тези от сайта - може и направо на тази дето е вариант 1 за напреднали да минеш. Това са така да се каже базови програми и ще са удачни в случая. Аз имах предвид суперсерии и такива методики за хора с доста повече стаж.

Това естествено.

Благодаря, boxerg!

HE

22.11.06
11:33

[quote author=“stevejohn”]Моля, дайте съвет. Аз съм на 39 години, висок съм 180см. и тежа 86кг.
Както се казва, реших и аз на стари години да се разхубавявам. Честно казано просто искам да изглеждам по-добре.
Вече два месеца ходя на фитнес три пъти седмично. Ползвам тренировъчната програма,
Моля някой да ми каже дали е подходяща за мен и след колко време горе-долу мога да премина на програма за напреднали.
И още два въпроса: Дали са достатъчни по три тренировки седмично? и Кога би могло да има някакви видими резултати?

Ето и моето мнение:
За това да започнеш да правиш нещо добро за тялото си няма определени години - добре си се насочил  :wink:
По мое мнение изкарай поне 4 /четири/ месеца по тази програма - според мен ти е още рано да я сменяш.
Три тренировки са напълно достатъчни за това ниво на което си и правилно си се ориентирал към тази програма.
Видим резултат може да очакваш между втория и четвъртия месец - ти едва ли ще го забележиш по-скоро хората около теб ще го забележат  :wink:
Все пак отдели малко време да прегледаш и хранителните режими - сигурен съм, че ще ти бъдат от полза.
Успех.

FZ

22.11.06
11:36

Никога не късно да се започне с фитнеса ,стига да има желание човек.
Не бързай да сменяш програмата щом все още ти действа добре .
Може да тренираш по нея още 1 месец.

И недей да пускаш поредни постове използвай бутона ПРОМЕНИ !!!

22.11.06
11:39

[quote author=“head_hunter”][quote author=“stevejohn”]Моля, дайте съвет. Аз съм на 39 години, висок съм 180см. и тежа 86кг.

Ето и моето мнение:
За това да започнеш да правиш нещо добро за тялото си няма определени години - добре си се насочил  :wink:
По мое мнение изкарай поне 4 /четири/ месеца по тази програма - според мен ти е още рано да я сменяш.
Три тренировки са напълно достатъчни за това ниво на което си и правилно си се ориентирал към тази програма.
Видим резултат може да очакваш между втория и четвъртия месец - ти едва ли ще го забележиш по-скоро хората около теб ще го забележат  :wink:
Все пак отдели малко време да прегледаш и хранителните режими - сигурен съм, че ще ти бъдат от полза.
Успех.

Благодаря за обнадеждаващите думи, head_hunter! А относно хранителния ми режим - аз май почти нямам представа какъв е той. Общо взето карам на пици и сандвичи. А и имам едно подозрение - имам навика да вечерям и после резко да лягам да спя, та май за това все още имам шкембенце. :)

22.11.06
11:41

[quote author=“BIG PICHAGA”]Никога не късно да се започне с фитнеса ,стига да има желание човек.
Не бързай да сменяш програмата щом все още ти действа добре .
Може да тренираш по нея още 1 месец.

И недей да пускаш поредни постове използвай бутона ПРОМЕНИ !!!

Благодаря за съвета, BIG PICHAGA!

HE

22.11.06
11:47

Това с пиците и сандвичите не е на добре /въпреки, че и аз го правя/. Разгледай хубаво раздела за хранене и си избери нещо според възможностите, които ти предоставя ежедневието.
Все пак имаш три основни критерия за добри резултати хранене, тренировка и почивка налице ли са и трите резултатите няма да закъснеят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1