Програма за уформяне

Темата е заключена.
CH

05.12.06
10:13

Здравейте . Имам следната молба . . .  Изградил съм маса на ръката и съм я изчистил . В момента е точно 40 см.  Искам вече да я поуформя малко . Някой може ли да ми каже какви упражнения и под какъв ред да си прасна в програмата ?

05.12.06
10:45

Значи това което си намислил но според мен трябва да да изчакаш поне 2-3 месеца и тогава да почнеш да чистиш.Иначе отностно упражненията за ръцете мисля че едно базово упр. с дъмбел или щанга и 2 на машина промерни ще ти се отрази.Има мн различни теории че релеф не може да се прави със щанга и дъмбели но четох че ДАРЕМ ЧАРЛЗ казва че никога не е пипал машина освен скрипеца където прави гръб и трицепс единстено.Иначе повторения 12-15 са перфектно.УСПЕХ!

05.12.06
11:15

[quote author=“chevan”]Здравейте . Имам следната молба . . .  Изградил съм маса на ръката и съм я изчистил . В момента е точно 40 см.  Искам вече да я поуформя малко . Някой може ли да ми каже какви упражнения и под какъв ред да си прасна в програмата ?

Е,те това си е за “Бисери”,заедно със заглавието на темата

05.12.06
21:26

Ръката само не можеш да Уформиш ако беше поровил из  форума няма да пускаш хилядната тема за локално мастно изгаряне

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1