С Какво да комбинирам Креатина?

30.10.04
12:27

Взех си креатин на Юнивърсал, но незнам с какво да го комбинирам. Имам и едни Аминокиселини на МЛО 5200 или 5400! Посъветвайте ме с какво да ги комбинирам, кога , преди или след тренировки ! Мерси предварително.

Сигурно някъде във всичките теми сте разисквали по този въпрос, но проблема е че нямам много време да търся. Ще се радвам и на линк.

31.10.04
11:34

Явно съм задал трърде труден въпрос !!! :))

31.10.04
19:43

Не ти е труден въпроса, но във форума, а и на сайта има доста неща писани по въпроса  :wink:  Креатина можеш да го взимаш преди и/или след тренировка, като го комбинираш с аминокиселините които си купил, а може и с глутамин, и с един куп други работи. Зависи от парите с които разполагаш и от целите ти (май повече от парите :D ) За подробности тук :
креатин
глутамин
аминокиселини
Може да взимаш креатина/аминокиселините и преди тренировка, но задължително ги взимай след нея (веднага след краят и).
Още нещо може да прочетеш тук, а и в други теми.

01.11.04
13:53

Искрено ти благодаря

01.11.04
14:04

Най-добре с глюкоза или някакьв друг прост вьглехидрат за по-бьрзо усвояване

RA

09.11.04
22:21

вместо глюкоза може да се използва и мед.
:idea:

26.11.04
00:27

Можеш да го взимаш с някакъв натурален сок.

26.11.04
14:18

между другото като взимам креатина с глюкоза и ми се лепи всичко по гъза и краката,имам предвид не някаква гадно да се лепи просто съм го забелязал.

MU

26.11.04
16:37

Aз го зимам с мед :)

26.11.04
16:55

С глюкоза е много по-добре да се комбинира креатина. Няма да обяснвам защо.. четете!

Само ще допълня поста с една извадка със стойности, които най-често съм срещал ( http://www.diabetesnet.com/diabetes_food_diet/glycemic_index.php )

Малтоза - 105
Глюкоза - 100
Бял хляб - 70
Захар - 64
Мед - 62
Фруктоза - 22

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1