Колко грама....?

Колко грама въглехидрати може да усвой тялото с едно хранене?

ZO

05.12.06
20:21

Зависи от доста неща-не всеки има еднакво храносмилане.Ако питаш по принцип за хранителния ти режим-разпределяш въглехидратите така,че да поемаш повече сутрин и след трен и по-малко вечер.Разделяш нужните ти за деня въглехидрати на броя хранения и ако трябва да изядеш 90 грама общо на закуска и на вечеря изяждаш 50-60гр. на закуската и 30-40гр. на вечеря.Това е само пример,ти си правиш нещата според твоят план.

DU

05.12.06
20:28

Вечер знам че не е хубаво да се приемат carbs само протеин трябва.Говорим преди лягане и храненето преди това

05.12.06
20:43

[quote author=“DunevmotorSport”]Вечер знам че не е хубаво да се приемат carbs само протеин трябва.Говорим преди лягане и храненето преди това

Не е точно така, но пак зависи от целта ти (хран. режим)

Изобщо не разбрахте въпроса му...Жалко, че аз пък не мога да му отговоря, но специално при въглехидратите яж на корем..почти сигурно е че ще се усвоят,докато при белтъците е др история.Там по 40гр макс на ядене

DU

05.12.06
21:30

[quote author=“emzo”][quote author=“DunevmotorSport”]Вечер знам че не е хубаво да се приемат carbs само протеин трябва.Говорим преди лягане и храненето преди това

Не е точно така, но пак зависи от целта ти (хран. режим)

Е примерно за покачване

Явно само М15 разбра какво искам да ми кажете точно! Някой все пак, ако има някакво инфо по въпроса ще е добре!

Няма точен отговор на въпроса ти. Ти хапвай пък, колкото се усвои - усвои, другото ще стане на мазнини. Ако омазняваш, значи трябва да наамлиш въглехидратите.

DU

05.12.06
22:08

Извинявам се аз въобще съм се онесъл и не съм  осъзнал кво пиша

SP

06.12.06
15:59

хехе ми много различно, зависи от панкрасът ти и не само от него. То си е до човек - тялото колко инсулин може да произведе. :wink:

06.12.06
19:22

Здрав организъм може да усвои МНОГО въглехидрати. Ама не трябва да му се позволява;)
Не съм убеден, че можеш да изядеш толкова сладки неща, че да не усвоиш поне 200г чист въглехидрат на ядене...Разбира се, прекалено много не води само до мазнини, води и до други здравословни проблеми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1