05.12.06
19:30
Колко грама въглехидрати може да усвой тялото с едно хранене?
05.12.06
20:21
Зависи от доста неща-не всеки има еднакво храносмилане.Ако питаш по принцип за хранителния ти режим-разпределяш въглехидратите така,че да поемаш повече сутрин и след трен и по-малко вечер.Разделяш нужните ти за деня въглехидрати на броя хранения и ако трябва да изядеш 90 грама общо на закуска и на вечеря изяждаш 50-60гр. на закуската и 30-40гр. на вечеря.Това е само пример,ти си правиш нещата според твоят план.
05.12.06
20:28
Вечер знам че не е хубаво да се приемат carbs само протеин трябва.Говорим преди лягане и храненето преди това
[quote author=“DunevmotorSport”]Вечер знам че не е хубаво да се приемат carbs само протеин трябва.Говорим преди лягане и храненето преди това
Не е точно така, но пак зависи от целта ти (хран. режим)
05.12.06
21:17
Изобщо не разбрахте въпроса му...Жалко, че аз пък не мога да му отговоря, но специално при въглехидратите яж на корем..почти сигурно е че ще се усвоят,докато при белтъците е др история.Там по 40гр макс на ядене
05.12.06
21:30
[quote author=“emzo”][quote author=“DunevmotorSport”]Вечер знам че не е хубаво да се приемат carbs само протеин трябва.Говорим преди лягане и храненето преди това
Не е точно така, но пак зависи от целта ти (хран. режим)
Е примерно за покачване
05.12.06
21:44
Явно само М15 разбра какво искам да ми кажете точно! Някой все пак, ако има някакво инфо по въпроса ще е добре!
05.12.06
22:06
Няма точен отговор на въпроса ти. Ти хапвай пък, колкото се усвои - усвои, другото ще стане на мазнини. Ако омазняваш, значи трябва да наамлиш въглехидратите.
05.12.06
22:08
Извинявам се аз въобще съм се онесъл и не съм осъзнал кво пиша
06.12.06
15:59
хехе ми много различно, зависи от панкрасът ти и не само от него. То си е до човек - тялото колко инсулин може да произведе. :wink:
Здрав организъм може да усвои МНОГО въглехидрати. Ама не трябва да му се позволява;)
Не съм убеден, че можеш да изядеш толкова сладки неща, че да не усвоиш поне 200г чист въглехидрат на ядене...Разбира се, прекалено много не води само до мазнини, води и до други здравословни проблеми.