10.12.06
00:15
Искам да попитам дали е проблем ако тренирам корема в началото??например по програма имам даречем да правя гърди,бицепс и корем накрая,но просто съм изморен малко накрая и не ми се прави като последно!напоследък почнах да го тренирам в началото на тренировката защото го правя по качествено и с малко повече упражнения и след това си правя гърдите и бицепса като намалих тренировките на корема от 3 на 2 пъти седмично защото правя малко повече упражнения по този начин!ТА има ли значение дали е края или в началото??? :roll:
10.12.06
00:19
Едно от неписаните правила е тренираи ГОЛЕМИТЕ мускулни груои 1-ви,но има и друго де тренираи 1-во това което искаш да расте тоест че в началото имаш доста повече сила отколкото по средата на тренировката,но все пак мисля че корема трябва да е накрая
[quote author=“bugatibugati”]Едно от неписаните правила е тренираи ГОЛЕМИТЕ мускулни груои 1-ви,но има и друго де тренираи 1-во това което искаш да расте тоест че в началото имаш доста повече сила отколкото по средата на тренировката,но все пак мисля че корема трябва да е накрая
Общо взето :)
Просто без болка няма обиколка (нали така беше) :lol:
Ако някой път пък те мързи страшно много,го прави смесено с последните серий на мускула преди корема,макар,че е желателно почивките ти да са си баш почивки :wink: Тука нема може ли неможе ли,напъваш се и тва е :D
Успех с бъхтенето :D :lol: :D
Рони прави първо корем преди гърдите и трицепса .... Би трябвало да можеш да го правиш :wink:
10.12.06
20:15
И в началото може разбира се. То си е повече дишане отколкото вдигане.
10.12.06
20:32
ми нищо не пречи в началото да го правиш