Въпрос за тренирането на корема?

SC

10.12.06
00:15

Искам да попитам дали е проблем ако тренирам корема в началото??например по програма имам даречем да правя гърди,бицепс и корем накрая,но просто съм изморен малко накрая и не ми се прави като последно!напоследък почнах да го тренирам в началото на тренировката защото го правя по качествено и с малко повече упражнения и след това си правя гърдите и бицепса като намалих тренировките на корема от 3 на 2 пъти седмично защото правя малко повече упражнения по този начин!ТА има ли значение дали е края или в началото??? :roll:

10.12.06
00:19

Едно от неписаните правила е тренираи ГОЛЕМИТЕ мускулни груои 1-ви,но има и друго де тренираи 1-во това което искаш да расте тоест че в началото имаш доста повече сила отколкото по средата на тренировката,но все пак мисля че корема трябва да е накрая

10.12.06
00:22

[quote author=“bugatibugati”]Едно от неписаните правила е тренираи ГОЛЕМИТЕ мускулни груои 1-ви,но има и друго де тренираи 1-во това което искаш да расте тоест че в началото имаш доста повече сила отколкото по средата на тренировката,но все пак мисля че корема трябва да е накрая

Общо взето :)
Просто без болка няма обиколка (нали така беше)  :lol:
Ако някой път пък те мързи страшно много,го прави смесено с последните серий на мускула преди корема,макар,че е желателно почивките ти да са си баш почивки  :wink:  Тука нема може ли неможе ли,напъваш се и тва е  :D
Успех с бъхтенето  :D :lol:  :D

10.12.06
08:30

[quote author=“Schwarzeneger”]Искам да попитам дали е проблем ако тренирам корема в началото??например по програма имам даречем да правя гърди,бицепс и корем накрая,но просто съм изморен малко накрая и не ми се прави като последно!напоследък почнах да го тренирам в началото на тренировката защото го правя по качествено и с малко повече упражнения и след това си правя гърдите и бицепса като намалих тренировките на корема от 3 на 2 пъти седмично защото правя малко повече упражнения по този начин!ТА има ли значение дали е края или в началото??? :roll:

Рони прави първо корем преди гърдите и трицепса .... Би трябвало да можеш да го правиш  :wink:

И в началото може разбира се. То си е повече дишане отколкото вдигане.

10.12.06
20:32

ми нищо не пречи в началото да го правиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1