Лицеви на една ръка?

09.12.06
15:14

Някой може ли да ми обясни как се правят? постоянно губя равновесие  :?  :?

09.12.06
16:09

eми гледай роки, която и да е серия !  :D
Значи те не се правят до долу и трябва другата ти ръка да е зад гърба да пазиш равновесие

09.12.06
16:58

xaxa точно щото гледах Роки и ме хвана ентусиазма :))

09.12.06
17:00

Ако ги правиш и с широк разкрач..ще ти е по-лесно.  :)

09.12.06
22:18

А къв е смисъла от лицевите с една ръка немога да разбера други упр. ли няма та лицеви с 1 ръка :lol:

09.12.06
22:35

ще се науча да правя по 50 като Роки и после в Шау-Лин ще кандидатствам  :D

09.12.06
22:46

50 са малко 500 ако правиш ще е по добре.Нали знаеш че само един българин има в ШАУ-ЛИН.Ти може да си втория

10.12.06
10:34

А как да се науча да ги правя защото то май е до равновесие мисля че щом правя по 70 обикновенни тябва да мога да направя поне една ама падам и нестава :oops:  :oops:  :oops:

10.12.06
10:48

Аз преди правех но щех да си прееба рамото и ги спрях

10.12.06
12:34

Никаква полза от лицеви с една ръка,най-много да си претовариш ръката или рамото!Съсредоточи се върху храната и тренировките в залата! :lol:

10.12.06
18:24

[quote author=“TREVATA”]Аз преди правех но щех да си прееба рамото и ги спрях

Дам нормално е добре че не си се преебал  и каква ползата от това кат се контузиш кво или спираш да тренираш 2-3 месеца или може и за повечко.по добре не ги правете тия лицеви

10.12.06
20:44

каква е ползата от това.Уреди ли си нямате :)Преди време бях пробвал да правя и нещо навехнах рамото и ги спрях

10.12.06
21:07

вече от 2 дена ги мъча и когато се сетя правя по 5 с всяка ръка
...не очаквах такова натоварване :)  сега имам мускулна на гърба и незнам защо ребрата ме болят  :?  :?  но не смятам да ги спирам ...доставят ми болка , а аз тва искам :))))  8)

11.12.06
16:03

[quote author=“Nazgul”]вече от 2 дена ги мъча и когато се сетя правя по 5 с всяка ръка
...не очаквах такова натоварване :)  сега имам мускулна на гърба и незнам защо ребрата ме болят  :?  :?  но не смятам да ги спирам ...доставят ми болка , а аз тва искам :))))  8)

Снимай се сега и след 2-3 месеца с лицеви да си отговорим на въпроса стават ли или не

11.12.06
20:34

маса едва ли ще се качи ..предполагам силата много    :)

12.12.06
00:19

[quote author=“tagira”]каква е ползата от това.Уреди ли си нямате :)Преди време бях пробвал да правя и нещо навехнах рамото и ги спрях

Мисля че в случая се търси експлозивност и сила за ударите с ръце ,а не толкова да се правят мускули от това упражнение....Има и вариант с две ръце ,тогава лактите са прибрани плътно до гърбът и опорите се правят на юмруци

HA

13.12.06
10:49

според мен няма никакъв смисъл от тях  :)  но всичко трябва да се опита..  :D само гледай да не се контузиш нещо  :wink:

13.12.06
11:35

за сега ги докарвам 30 със сменяне на ръцете...нз колко правилно ги правя обаче :)

14.12.06
12:41

Много са опасни за рамото.
А това че влизат и в гърба е логично - за дазапазиш позата на тялото напрягаш всичко, което има по теб;)
Най-лесният вариант за равновесие е просто да се разкрачиш до малко след раменете. Няма даи маш проблеми тогава.
Но много внимавай с рамото...

15.12.06
21:52

препоръчвам да ги правите сутрин и вече 1 седмица да видите ефекта :)  предното рамо се очерта мн добре  8)

LC

15.12.06
22:25

голям фен съм им ... така като чета вече си схванал методиката sooo keep up the good one-arm work 8) много е важно когато си в долно положение рамото на свободната ръка да ти е перпендекулярно на пода - същото се отнася и за таза. Изобщо - трябва да си опънат като струна и да усещаш напрежението в свободната страна. Пусни снимки ако не си сигурен в изпълнението
за ефект - само хора , които не са правили лицеви опори на една ръка твърдят че няма ефект. Всеки може да припомпи 2-3 и да почуства напрежението.
впрочем избягвайте всякакви лицеви опори с пляскания , подскачания и пр. пр. глупости - ебават майката на лактите.

малко фън - лицеви опори върху сурови яйца  :lol:  http://www.recordholders.org/video/pressups.mov

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1