09.12.06
15:14
Някой може ли да ми обясни как се правят? постоянно губя равновесие :? :?
eми гледай роки, която и да е серия ! :D
Значи те не се правят до долу и трябва другата ти ръка да е зад гърба да пазиш равновесие
09.12.06
22:18
А къв е смисъла от лицевите с една ръка немога да разбера други упр. ли няма та лицеви с 1 ръка :lol:
09.12.06
22:46
50 са малко 500 ако правиш ще е по добре.Нали знаеш че само един българин има в ШАУ-ЛИН.Ти може да си втория
А как да се науча да ги правя защото то май е до равновесие мисля че щом правя по 70 обикновенни тябва да мога да направя поне една ама падам и нестава :oops: :oops: :oops:
Никаква полза от лицеви с една ръка,най-много да си претовариш ръката или рамото!Съсредоточи се върху храната и тренировките в залата! :lol:
10.12.06
18:24
[quote author=“TREVATA”]Аз преди правех но щех да си прееба рамото и ги спрях
Дам нормално е добре че не си се преебал и каква ползата от това кат се контузиш кво или спираш да тренираш 2-3 месеца или може и за повечко.по добре не ги правете тия лицеви
10.12.06
20:44
каква е ползата от това.Уреди ли си нямате :)Преди време бях пробвал да правя и нещо навехнах рамото и ги спрях
вече от 2 дена ги мъча и когато се сетя правя по 5 с всяка ръка
...не очаквах такова натоварване :) сега имам мускулна на гърба и незнам защо ребрата ме болят :? :? но не смятам да ги спирам ...доставят ми болка , а аз тва искам :)))) 8)
11.12.06
16:03
[quote author=“Nazgul”]вече от 2 дена ги мъча и когато се сетя правя по 5 с всяка ръка
...не очаквах такова натоварване :) сега имам мускулна на гърба и незнам защо ребрата ме болят :? :? но не смятам да ги спирам ...доставят ми болка , а аз тва искам :)))) 8)
Снимай се сега и след 2-3 месеца с лицеви да си отговорим на въпроса стават ли или не
Мисля че в случая се търси експлозивност и сила за ударите с ръце ,а не толкова да се правят мускули от това упражнение....Има и вариант с две ръце ,тогава лактите са прибрани плътно до гърбът и опорите се правят на юмруци
13.12.06
10:49
според мен няма никакъв смисъл от тях :) но всичко трябва да се опита.. :D само гледай да не се контузиш нещо :wink:
за сега ги докарвам 30 със сменяне на ръцете...нз колко правилно ги правя обаче :)
Много са опасни за рамото.
А това че влизат и в гърба е логично - за дазапазиш позата на тялото напрягаш всичко, което има по теб;)
Най-лесният вариант за равновесие е просто да се разкрачиш до малко след раменете. Няма даи маш проблеми тогава.
Но много внимавай с рамото...
препоръчвам да ги правите сутрин и вече 1 седмица да видите ефекта :) предното рамо се очерта мн добре 8)
15.12.06
22:25
голям фен съм им ... така като чета вече си схванал методиката sooo keep up the good one-arm work 8) много е важно когато си в долно положение рамото на свободната ръка да ти е перпендекулярно на пода - същото се отнася и за таза. Изобщо - трябва да си опънат като струна и да усещаш напрежението в свободната страна. Пусни снимки ако не си сигурен в изпълнението
за ефект - само хора , които не са правили лицеви опори на една ръка твърдят че няма ефект. Всеки може да припомпи 2-3 и да почуства напрежението.
впрочем избягвайте всякакви лицеви опори с пляскания , подскачания и пр. пр. глупости - ебават майката на лактите.
малко фън - лицеви опори върху сурови яйца :lol: http://www.recordholders.org/video/pressups.mov