Бицепс и трицепс в един ден ?

02.01.07
22:25

Доколкото знам бицепсите и трицепсите за мускули антагонисти т.е. бицепса свива, докато трицепса разтяга.
Удачно ли е да се тренират в един и същ ден и няма ли бицепса да “дърпа” трицепса и обратно ?

Можеш в 1 ден.Нямаш никви проблеми  :wink:

Може разбира се. Проблема идва когато(ако) се появят стриите.

02.01.07
23:03

Даже е препоръчително.
Бате Арни казва бицепс, трицепс,предмишница в един ден е най-добрата комбинация

02.01.07
23:38

сшшш Зависи колко време стаж имаш ?

03.01.07
19:33

И аз съм за да се тренират в един ден :o

IC

03.01.07
20:19

а колко време стаж трябва да имам г/д за да ги тренирам заедно ?

[quote author=“icinkyyy”]а колко време стаж трябва да имам г/д за да ги тренирам заедно ?

Няма точно определено време. Просто отначалото каквото и да правиш те си растат. Като напреднеш вече малко се забавя растежа. Да кажем, че година и половина - две.

FI

03.01.07
20:36

[quote author=“Jorku”][quote author=“icinkyyy”]а колко време стаж трябва да имам г/д за да ги тренирам заедно ?

Няма точно определено време. Просто отначалото каквото и да правиш те си растат. Като напреднеш вече малко се забавя растежа. Да кажем, че година и половина - две.

ти каде го прати с тия две години :)
5-6 месеца най-много ти трябват колкото да разберат ръцете че са загазили :twisted:  :D

[quote author=“FIREBLADE”][quote author=“Jorku”][quote author=“icinkyyy”]а колко време стаж трябва да имам г/д за да ги тренирам заедно ?

ти каде го прати с тия две години :)
5-6 месеца най-много ти трябват колкото да разберат ръцете че са загазили :twisted:  :D

Въпроса е там, че за 5-6 месеца не може да ти застоят ръцете, а пък даже това да стане има упражнения колко искаш и като ги сменяш лесно ги стресираш. То си е и до въпрос на сплит все пак в крайна сметка  :wink:

FZ

03.01.07
20:49

[quote author=“ASTOR”]Даже е препоръчително.
Бате Арни казва бицепс, трицепс,предмишница в един ден е най-добрата комбинация

това е отговора на въпроса  :!:

03.01.07
23:19

В началото ги тренирах с големите групи : Гърди ,трицепс и Гръб ,бицепс...така ме посъветваха.След време започнах заедно да ги тренирам......След това пак ги комбинирах с големите ,само че гръб с трицепс и гърди с бицепс....Абе с една дума разнообразие му е майкЯта  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1