02.01.07
22:25
Доколкото знам бицепсите и трицепсите за мускули антагонисти т.е. бицепса свива, докато трицепса разтяга.
Удачно ли е да се тренират в един и същ ден и няма ли бицепса да “дърпа” трицепса и обратно ?
02.01.07
22:26
Можеш в 1 ден.Нямаш никви проблеми :wink:
02.01.07
22:38
Може разбира се. Проблема идва когато(ако) се появят стриите.
Даже е препоръчително.
Бате Арни казва бицепс, трицепс,предмишница в един ден е най-добрата комбинация
03.01.07
19:33
И аз съм за да се тренират в един ден :o
03.01.07
20:19
а колко време стаж трябва да имам г/д за да ги тренирам заедно ?
03.01.07
20:27
Няма точно определено време. Просто отначалото каквото и да правиш те си растат. Като напреднеш вече малко се забавя растежа. Да кажем, че година и половина - две.
03.01.07
20:36
Няма точно определено време. Просто отначалото каквото и да правиш те си растат. Като напреднеш вече малко се забавя растежа. Да кажем, че година и половина - две.
ти каде го прати с тия две години :)
5-6 месеца най-много ти трябват колкото да разберат ръцете че са загазили :twisted: :D
03.01.07
20:42
ти каде го прати с тия две години :)
5-6 месеца най-много ти трябват колкото да разберат ръцете че са загазили :twisted: :D
Въпроса е там, че за 5-6 месеца не може да ти застоят ръцете, а пък даже това да стане има упражнения колко искаш и като ги сменяш лесно ги стресираш. То си е и до въпрос на сплит все пак в крайна сметка :wink:
03.01.07
20:49
[quote author=“ASTOR”]Даже е препоръчително.
Бате Арни казва бицепс, трицепс,предмишница в един ден е най-добрата комбинация
това е отговора на въпроса :!: