Растежа

08.01.07
17:24

искам да попитам като ходя на фитнес мога ли да спра да раста .. в момента сьм ниськ и се интерсувам .. знам 4е трябва се избягва клека главно но вие кажете :)

ПП: 1.68 сьм :)

FI

08.01.07
17:32

[quote author=“backtoreal”]искам да попитам като ходя на фитнес мога ли да спра да раста .. в момента сьм ниськ и се интерсувам .. знам 4е трябва се избягва клека главно но вие кажете :)

Абе вие не може ли да потърсите малко, преди да пускате поредната тъпанарска тема. Всяка втора тема в този раздел е за това!!! :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

08.01.07
17:32

Зависи от човека , по принцип го забавя но малко !
Увисваи 2пати седмично на лоста за набиранки със тежести завързани на краката кам 5-10 мин виси ! Така 6е се издалжиш ! Тва го знам от личн опит(баскетболист и бодибуилдар съм  :P ) 187см :)

Не. Най-много да пораснеш повече, от колкото, ако не тренираш.

08.01.07
17:48

мерси много за са .. :)

09.01.07
15:53

тва с висенето на лоста за набирания без тежести едвам издьржам 1 мин :)

10.01.07
21:13

[quote author=“xelfer”]Зависи от човека , по принцип го забавя но малко !
Увисваи 2пати седмично на лоста за набиранки със тежести завързани на краката кам 5-10 мин виси ! Така 6е се издалжиш ! Тва го знам от личн опит(баскетболист и бодибуилдар съм  :P ) 187см :)

Кви са тия глупости ве  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Дай тогава да си вържа за уная работа 100 кила и после ще хвалите, че ме познавате  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

10.01.07
23:29

Поредната тема.... Откъде ги изкопавате тия митове незнам, но това е 5664 тема по въпроса

FZ

11.01.07
12:24

[quote author=“backtoreal”]искам да попитам като ходя на фитнес мога ли да спра да раста .. в момента сьм ниськ и се интерсувам .. знам 4е трябва се избягва клека главно но вие кажете :)

Не , не , не . Т`ва са глупости на търкалета .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1