повдигане на 6танга или на дъмбел за трапец

11.01.07
16:47

искам да ави попитам каква е разликата между повдигане на щанга за трапец и повдигане на дъмбел за трапец,защото имам в програмата си повдигане на щанга ,а на мен ми е по удобно с дъмбели да го правя .та нали няма никакъв проблем???
Пиши по грамотно !!! Не замествай букви с цифри !!!!
ASTOR

IC

11.01.07
17:02

Само да добавя ,ако не се сърди автора на темата , може ли в тренировка за трицепс да се включат и 2те упражнения , защото мисля че натоварват по различен начин ?

РО

11.01.07
17:50

[quote author=“mmaarrttiinn”]искам да ави попитам каква е разликата между повдигане на щанга за трапец и повдигане на дъмбел за трапец,защото имам в програмата си повдигане на щанга ,а на мен ми е по удобно с дъмбели да го правя .та нали няма никакъв проблем???

1. mmaarrttiinn - с лост е по-добре.
2.icinkyyy - чети по-внимателно темата не е за трицепс а за трапец .

IC

11.01.07
18:10

еми аз ти говоря за трапец  :roll:

[quote author=“icinkyyy”]Само да добавя ,ако не се сърди автора на темата , може ли в тренировка за трицепс да се включат и 2те упражнения , защото мисля че натоварват по различен начин ?

По темата:
Прави 3 месеца с едното и после го смени за 3 месеца с другото! Така ще вземеш най-доброто и от двете!

11.01.07
19:18

Единственото положително нещо на лоста е това, че може да се слагат много килограми. В моята зала по-големи дъмбели от 50кг. няма, а това за някои е лошо. С дъмбели или с лост резултата  е един и същ, само дето с дъмбелите можеш да сменяш хвата, не ти убиват на някой мъжки атрибути и удължените серии се правят по-лесно, пускаш едните и хващаш другите...

Няма разлика действително. Само за по - удобно. Моя съвет е да ги редуваш през 2-3 тренировки. Аз така правя.

11.01.07
20:12

Няма разлика.

11.01.07
23:15

Разликата е минимална да не кажа никаква

12.01.07
00:59

[quote author=“x_3_mar”]В моята зала по-големи дъмбели от 50кг. няма

офф: Коя е твоята зала, къде се намира ?

12.01.07
16:52

[quote author=“Thorax”]офф: Коя е твоята зала, къде се намира ?

В Хасково, ама имах предвид, че единия дъмбел е 50кг. двата общо 100 , което за стандартното повдигане на рамената си е малко

РО

12.01.07
17:15

С лоста имаш по-добър контрол върху тежестта .

12.01.07
17:52

[quote author=“x_3_mar”]Единственото положително нещо на лоста е това, че може да се слагат много килограми. В моята зала по-големи дъмбели от 50кг. няма, а това за някои е лошо. С дъмбели или с лост резултата  е един и същ, само дето с дъмбелите можеш да сменяш хвата, не ти убиват на някой мъжки атрибути и удължените серии се правят по-лесно, пускаш едните и хващаш другите...

Е то не се ли прави зад граб с щанга е , на кои атрибути мойе да ти пре4и  :wink:  ?

12.01.07
18:03

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Thorax”]офф: Коя е твоята зала, къде се намира ? В Хасково, ама имах предвид, че единия дъмбел е 50кг. двата общо 100 , което за стандартното повдигане на рамената си е малко

Знам че си от Хасково “артик” ;), затова те попитах коя е твоята зала.  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1