12.01.07
22:58
кажете някое упражнение да ми станат по дебели китките,че сега са много тънки
12.01.07
23:09
китките по-дебели не могат да станат,както и глезените и т.н.
Тренирай предмишницата да заякнат.
12.01.07
23:19
Дам от предмишницата ще се заздравят.
Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка
12.01.07
23:49
Колкото по-тънка,толкова по-красива. :wink:
Вземи си от ония топки дето се стискат за Предмишница ...
натоварва сички малки мускулч4ата в раката от лакатя до прастите ;)
При жените да ама ... мисла че мъж примерно с ръка 35-40 и тънка китка няма да е толко хубаво(се пак това си е мое мнение)
Ами бяха ми казали, че примерно в една купа или някакъв съд сложиш морски пясък и почнеш да удряш в него, хрущяла или нещо такова нарсвало и запълвало капсулата на китката и ставала по-стабилна, но не давам гаранция, че е така. :roll:
А да питам, за да не отварям нова тема...кои мускули участват в канадската борба?
[quote author=”/ЭGO/@§”]А да питам, за да не отварям нова тема...кои мускули участват в канадската борба?
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=21452
[quote author=”/ЭGO/@§”]А да питам, за да не отварям нова тема...кои мускули участват в канадската борба?
бицепс трицепс предмишница тия най-вече инече някой ми казва че и гърда и гърдите:)
16.01.07
10:57
Мислех да го сложа този ти коментар в бисерите ,но разбрах ,че не е смешен и се отказах - убийствено тъп е.
18.01.07
19:51
На мен проблема ми е,че като правя бицепс най вече ме заболяват китките и мисля,че като загревам китките по добре и не ме болят чак толкова
не можеш да промениш размера на китката ти просто тя зависи от това какъв тип мускулатура имаш
22.01.07
21:26
Мислех да го сложа този ти коментар в бисерите ,но разбрах ,че не е смешен и се отказах - убийствено тъп е.
И сега продължавам да го мисля и вярвам! Също и при глезените :x
22.01.07
23:14
И сега продължавам да го мисля и вярвам! Също и при глезените :x
Нямам намерение да споря ,но Китката е важна при силовите спортове.
Ако си декоратор на витрина или гримъор-добре по-тънки е по добре да не пречат на работата.
MI5 ти вярвай ако искаш и във Дядо Коледа ,това не ме интересува ,но нямам и против
От възрастни спортисти съм чувал ,че има три места по който можеп да познаеш кога един човек (облечен в костюм ) е силен
1 Врата (дебел и масивен )
2 Задника по-скоро Ханша(широк )
3 Дланите и Китките -
22.01.07
23:26
[quote author=“morphey”]
От възрастни спортисти съм чувал ,че има три места по който можеп да познаеш кога един човек (облечен в костюм ) е силен
3 Дланите и Китките -
И какво? Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя??
Визуално, може и да изглеждат по-добре китките и глезените ни да са по-финни - така ще контрастират повече с мускулите..уж.
Но с оглед на вида спорт, който ние всичките практикуваме, то определено е по-добре да са масивни. Не, че непременно по-масивните кокаляци ще са по-здрави, но от лични наблюдения ... май хора с дебели глезени и китки, търпят по-малки и по-леки травми.
23.01.07
12:00
[quote author=“Sparxter”][quote author=“morphey”]
3 Дланите и Китките -
И какво? Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя??
Да това е идеята ,е това е моята идея ,вашите не ме интересуват особено.
Всичко е въпрос на лично светоусещане.
Аз ти казвам кои места показват силата на един атлет ,говоря за силови атлети ,не за позиране
23.01.07
20:45
[quote author=“morphey”][quote author=“Sparxter”][quote author=“morphey”]
3 Дланите и Китките -
Аз ти казвам кои места показват силата на един атлет ,говоря за силови атлети ,не за позиране
Ми аз от утре значи почвам да се храня 3 пъти дневно в МакДоналдс. Все пак ще ставам “силен човек” 8)
23.01.07
23:11
[quote author=“MI5”][quote author=“morphey”][quote author=“Sparxter”][quote author=“morphey”]
3 Дланите и Китките -
Ми аз от утре значи почвам да се храня 3 пъти дневно в МакДоналдс. Все пак ще ставам “силен човек” 8)
успех,поне ще минеш 70кг-вата бариера
[quote author=“Sparxter”] Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя??
То в тоя форум всичко е възможно. На едни краката им били огромни цели 55 см. , другите искали да си увеличат размера на талията, някои пък искат да им е голям задника.... Щом така го кефи, пък да си тренира човека за пърдялник. Аз лично като видя широк ханш, последното нещо което се сещам е мъжка сила....
24.01.07
20:58
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Sparxter”] Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя?? То в тоя форум всичко е възможно. На едни краката им били огромни цели 55 см. , другите искали да си увеличат размера на талията, някои пък искат да им е голям задника.... Щом така го кефи, пък да си тренира човека за пърдялник. Аз лично като видя широк ханш, последното нещо което се сещам е мъжка сила....
А кое е първото нещо което се сетиш като видиш широк ханш?