слаби китки

12.01.07
22:58

кажете някое упражнение да ми станат по дебели китките,че сега са много тънки

китките по-дебели не могат да станат,както и глезените и т.н.
Тренирай предмишницата да заякнат.

Дам от предмишницата ще се заздравят.

12.01.07
23:40

Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка

[quote author=“martivr”]Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка

Колкото по-тънка,толкова по-красива.  :wink:

13.01.07
00:40

Предмишница, кокала надали ще можеш да го уголемиш!

13.01.07
08:46

Няма как да ти станат по-големи ... Тренирай предмишницата за да имаш сила

13.01.07
12:57

Вземи си от ония топки дето се стискат за Предмишница ...
натоварва сички малки мускулч4ата в раката от лакатя до прастите ;)

13.01.07
21:25

[quote author=“MI5”][quote author=“martivr”]Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка

При жените да ама ... мисла че мъж примерно с ръка 35-40 и тънка китка няма да е толко хубаво(се пак това си е мое мнение)

13.01.07
22:12

На мен също са ми тънки ,но така се подчертава предмишницата! :)

15.01.07
14:53

Ами бяха ми казали, че примерно в една купа или някакъв съд сложиш морски пясък и почнеш да удряш в него, хрущяла или нещо такова нарсвало и запълвало капсулата на китката и ставала по-стабилна, но не давам гаранция, че е така. :roll:

15.01.07
23:39

А да питам, за да не отварям нова тема...кои мускули участват в канадската борба?

15.01.07
23:48

[quote author=”/ЭGO/@§”]А да питам, за да не отварям нова тема...кои мускули участват в канадската борба?

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=21452

15.01.07
23:55

[quote author=”/ЭGO/@§”]А да питам, за да не отварям нова тема...кои мускули участват в канадската борба?

бицепс трицепс предмишница тия най-вече инече някой ми казва че и гърда и гърдите:)

MO

16.01.07
10:57

[quote author=“MI5”][quote author=“martivr”]Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка

Мислех да го сложа този ти коментар в бисерите ,но разбрах ,че не е смешен и се отказах - убийствено тъп е.

FI

18.01.07
19:51

На мен проблема ми е,че като правя бицепс най вече ме заболяват китките и мисля,че като загревам китките по добре и не ме болят чак толкова

22.01.07
19:05

не можеш да промениш размера на китката ти просто тя зависи от това какъв тип мускулатура имаш

[quote author=“morphey”][quote author=“MI5”][quote author=“martivr”]Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка

Мислех да го сложа този ти коментар в бисерите ,но разбрах ,че не е смешен и се отказах - убийствено тъп е.

И сега продължавам да го мисля и вярвам! Също и при глезените  :x

MO

22.01.07
23:14

[quote author=“MI5”][quote author=“morphey”][quote author=“MI5”][quote author=“martivr”]Опражнение няма,както ти казаха другите прави предмишница или носи на едната часовник(воден) а на другата няква гривна(гумена или нераждаема) така няма да ти се виждат при всякакви условия хохохо :) шегичка

И сега продължавам да го мисля и вярвам! Също и при глезените  :x

Нямам намерение да споря ,но Китката е важна при силовите спортове.
Ако си декоратор на витрина или гримъор-добре по-тънки е по добре да не пречат на работата.
MI5 ти вярвай ако искаш и във Дядо Коледа ,това не ме интересува ,но нямам и против

От възрастни спортисти съм чувал ,че има три места по който можеп да познаеш кога един човек (облечен в костюм ) е силен
1 Врата (дебел и масивен )
2 Задника по-скоро Ханша(широк  )
3 Дланите и Китките -

SP

22.01.07
23:26

[quote author=“morphey”]
От възрастни спортисти съм чувал ,че има три места по който можеп да познаеш кога един човек (облечен в костюм ) е силен
3 Дланите и Китките -

И какво? Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя??

23.01.07
11:20

Визуално, може и да изглеждат по-добре китките и глезените ни да са по-финни - така ще контрастират повече с мускулите..уж.
Но с оглед на вида спорт, който ние всичките практикуваме, то определено е по-добре да са масивни. Не, че непременно по-масивните кокаляци ще са по-здрави, но от лични наблюдения ... май хора с дебели глезени и китки, търпят по-малки и по-леки травми.

MO

23.01.07
12:00

[quote author=“Sparxter”][quote author=“morphey”]
3 Дланите и Китките -

И какво? Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя??

Да това е идеята ,е това е моята идея ,вашите не ме интересуват особено.
Всичко е въпрос на лично светоусещане.
Аз ти казвам кои места показват силата на един атлет ,говоря за силови атлети ,не за позиране

[quote author=“morphey”][quote author=“Sparxter”][quote author=“morphey”]
3 Дланите и Китките -

Аз ти казвам кои места показват силата на един атлет ,говоря за силови атлети ,не за позиране

Ми аз от утре значи почвам да се храня 3 пъти дневно в МакДоналдс. Все пак ще ставам “силен човек”  8)

MO

23.01.07
23:11

[quote author=“MI5”][quote author=“morphey”][quote author=“Sparxter”][quote author=“morphey”]
3 Дланите и Китките -

Ми аз от утре значи почвам да се храня 3 пъти дневно в МакДоналдс. Все пак ще ставам “силен човек”  8)

успех,поне ще минеш 70кг-вата бариера

24.01.07
00:38

[quote author=“Sparxter”] Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя??

То в тоя форум всичко е възможно. На едни краката им били огромни цели 55 см. , другите искали да си увеличат размера на талията, някои пък искат да им е голям задника.... Щом така го кефи, пък да си тренира човека за пърдялник. Аз лично като видя широк ханш, последното нещо което се сещам е мъжка сила....

MO

24.01.07
20:58

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“Sparxter”] Значи е оферта да си дебеловрат с голем гъз и да не ти личи от къде ти почват дланите, от къде лякътя?? То в тоя форум всичко е възможно. На едни краката им били огромни цели 55 см. , другите искали да си увеличат размера на талията, някои пък искат да им е голям задника.... Щом така го кефи, пък да си тренира човека за пърдялник. Аз лично като видя широк ханш, последното нещо което се сещам е мъжка сила....

А кое е първото нещо което се сетиш като видиш широк ханш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1