Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.01.07
22:15

[quote author=“TREVATA”]Требва да си усетиш какво най-добре ти влиза на теб !

А така, трябва да усети как най добре му влиза  :lol:  :lol:  :lol:  ( в кръга, оп квадрата на шегата разбиа се (Къци-и-и-и  :lol:  :lol:  :lol: )

16.01.07
22:16

От гохард:

[quote author=“flex”][quote author=“Barry”]С каква цел ще го пиеш?И що толкова хора налитат на тоа кленбутерол? Щото е 4 лева ли?  :shock:

Сигурно изпитват удоволствие от главоболието и треперенето на ръцете :lol: !

:lol:  :lol:  :lol:

18.01.07
19:40

[quote author=“BuKTop”]Та от 2-3 дни се зачудих дали културистите зимат химии ? (знам че не се обсъждат ама просто искам да разбера дали се зобят, нищо не искам да знам самите химии)
Примерно за мр. олимпия няма ли някви тестове преди състезанието ? Да видят дали са приемали някакви забранени “продукти” ?
Или сичките са само на добавки ? Или пък по някъв начин минават тия тестове... Просто се чудя.. И ми е интересно да узная :)

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22314

22.01.07
15:25

[quote author=“Slayer4o”]Несъм ги пил, но според мен амино 2700 на Юнивърсал са много по-добри от тези на Optimum.

:lol:

23.01.07
20:31

отново от гохард:

[quote author=“wtf”][quote author=“metokmeto”]един приятел докато зима6е метан разправя6е 4е гледа да не си бие изоб6то 4екии 6тото в спермата имало протеин и го изхвърлял така от тялото. смех  :lol:

кажи му да си я изпие тогава  :lol:  :lol:  :lol:

[quote author=“Teo”]майкоо е тва е вече фанатизъм и мазохизъм как може да слагате спорта пред секса бе :) цццц пък и да се има на предвид че и секса си е тренировка  :twisted:

[quote author=“KiLLeR1”]Така си е укрепва цялото тяло ;)

[quote author=“Kazz”]Значи Пищова лъже че ебе толко много  :lol: Неможе на толко тренировки да има такава фигура :)

[quote author=“Barry”]хахахаха е тоя пише ебаси темите..но ако ТИ при празненето изхвърляш тестостерон сабирай го в ампули и си направи нов цикъл  :lol:

Хахахахаха

24.01.07
17:16

значи искам да започна система с винстрол ,но не намерих подходяща система така ако може да дадете някакав съвет за система благодаря предварително

момчето няма система и си търси система, някои ако знае система да му я даде за да си има система

26.01.07
14:07

[quote author=“head_hunter”][quote author=“Love hunter”]Абе  пичове, на вас май тия от Нутрим яко ви бъркат в з....ка!Щом така яко ги оплювате неможе да я случайно, аз щото прочетох някой теми и ми направи впечатление яките плюнки - един повръщал от тях , друг сере трети пърди - ами дрислю и пръдлю квото може тва прави - който може само да сере си сере , а пръдлюто си пърди .Тва е .

Още едно такова изказване и аз лично ще ти бръкна в з..ка!

head_hunter

[quote author=“Huskarl”]Slayer4o

Мисля, че съм влюбен в тебе, ооо ти титан на смисълта, ти си наща светлина в тунела, ти си слънце и луна, ти баща, ти майка!
Тук всички те обичаме и подкрепяве, давай Slayer4o давай, България е с теб, Господ е със теб!

П.С. Драги ми Slayer4o не си забравяй кърпичката, че нали знаеш какво става с устата ти като чуеш за “Нутрим”!
С обич Мама

01.02.07
22:33

D3BEP

InDaHEad написа:
  Не разбирам ква е целта на тая тема Wink ...но честито и от мен...

Подмазваме се на шефа Shocked Laughing Cool

Каква може да е целта. Преди три години е основан този форум. Въпреки “крехката” си възраст е един от най - големите и престижните форуми по тематиката в България!
Мисля, че си заслужава да се отбележи!

ООООО не слагай картинки !!!! При повторно нарушение Бан !!! Very Happy Very Happy
ASTOR

Хехехехе Астор ще банва Дзвер... :lol:  :lol:  :twisted:

IC

02.02.07
21:39

[quote author=“Huskarl”]Следния хранителен ще ти донесе невиждани успехи за целите, които са поставяш:
Сутрин - 10-12 филий хляб в супер серия със 5 вафли
Обед - една тава ориз в супер серия със 2-3 пакетчета фъстъци
Вечеря - Пърчена сланина във дроп серия до отказ
Преди лягане - 10 лъжици мед в гигантска серия със пържени картофи и една чаша олио със захар

Успех.
На всички други пожелавам просто - по-здрави!

:D :D :D

03.02.07
19:43

[quote author=“Cocoa”]Абе книги за културизъм. Вземете една свястна книга прочетете  :D

Не е точно бисер просто супер мн ме изкефи !

05.02.07
18:06

[quote author=“Dancho`”]Ми аз кат напрая 12-14 пак минавам 8 и се едно  прая и маса и релеф ;)

07.02.07
11:30

[quote author=”[.::Ultras::.]”]Начи аз съм 180 и кво ... треа да съм 90 кила ... Ае стига аз ще съм ебаси свинята  :? Гледаш се в огледалото верно и като се харесаш почваш само да си подържаш размерите и теглото ;)

SP

08.02.07
23:10

[quote author=“Huskarl”]Взимаш един хубав прав лост. Правиш неутрален хват и заставаш в позиция за удар с беисболна бухалка. Следва тъп удар в тъпо тяло и правиш лост от прав във крив. Може да е по-голям и по-силен, ама лоста и на такива не прощава.

MO

09.02.07
10:13

djpetko написа:
kokala1 написа:
Шибаняк прост как си , малка пишка анаболна, ти си пълен смешник как може да пишеш в този форум, ти си срам за околните, анаболен мозак побаркан, смешен си и винаги ще си останеш малък хахахаахх

Пия Нутрим, за това съм малък 

Ето още едно произведение

Тва хвърля в оркестъра!
Що ма истрихте бе?

10.02.07
23:59

[quote author=“Bodybilder”]а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка  :D

Темата е за бирената мая...

FI

11.02.07
09:55

[quote author=“almy”]От около 2 а може би и повече години правя лицеви упори, но по едно време спрях и усещам че мускулната маса,която съм натрупал на гардите, става мазна.

То да се смееш ли, да плачеш ли??? :D :D :cry:  :cry:

11.02.07
16:23

[quote author=“M16”][quote author=“Bodybilder”]а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка  :D

Темата е за бирената мая...

Леле, ще колабирам от смях  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

14.02.07
10:40

JiVk0

аз щи кажа нещо друго една крилата мисъл Laughing веднъж пиптенеш ли
пут*а и щанга не ги оставяш цял живот

IC

15.02.07
22:52

[quote author=“predatorzzz”][quote author=“stelker”]кажете как е най-правилно да се употребява, в тренировъчни и нетренировъчни дни

Гледам че си от USA там продава ли се нутрим? Или мъкнеш по самолетите :wink:

:lol:  :lol:

19.02.07
13:15

Robso написа:
кой клас си?

Човека е написал кой клас е 

kamata написа:
Здравеите,нещо пречили ако в понеделник и петак тренирам гарди програмата ми е:
1ден гарди
2ден раце
3ден грап
4ден рамене,трапец
Аз сам на 16год.178/70 кл.

човек,зарежи фитнеса и учи български език 

sorry,не се сдържах

19.02.07
13:36

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=”/ЭGO/@§”]преди 2 дена правих ръце и сега кожата ми на дясната ръка е много чувствителна. като я докосна и ме заболява сякаш е натъртена. дори и от блузата ме заболява като се добре до ръката. да не би това да е опъване на кожата вследствие от растежа на мускула?

Пич сигурен ли си че те боли само кожата на ръката :?:
Да не си грипав ? :roll:

Култовооооо  :lol:

BU

19.02.07
20:30

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Аз като спя си слагам ръката под възглавницата и главата над възглавницата, тоест си спя точно върху бицепсите.
Та въпроса ми е това ще се отрази ли ? Имам предвид да спре разтежа на бицепсите ми ?
Наистина се интересувам....

Ето схема горе-долу....
Може да ви звучи тъп въпрос, но се притеснявам.

ГЛАВАТА ми
—————————
Възглавницата
————————
Ръката ми

“схемата” накрая ме разсмя наистина  :lol:  :lol:

22.02.07
15:14

[quote author=“ukraineca”]Значи като почне6 да си правиш упражнението от серията дали се прави едно и също упражнение докато не сваршат сериите и ли се правиш и други упражнения миксирано но все пак в последователност........???????? :)

Няма такова дълго изречение,без никакви пунктуации.Аз лично нищо не разбрах от него  :D

23.02.07
09:54

Еми ако ‘тренъора’ й и сложи още 1 час челна стойка след 2,5-те часа, не мисля, че ще има суплемент, който да я държи в съзнание...

От това направо направих плочки от смях когато го прочетох :lol:  :lol:  :lol:

SP

26.02.07
17:11

Темата е “Какво закусвате?”:
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Един банан + кисело мляко, след час и нещо 2 тостера със пилешко или шунка.

А какви са хранителните стойности на един тостер, а на микровълновата също? :lol:

26.02.07
21:27

[quote author=“Sportex”]Темата е “Какво закусвате?”:
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Един банан + кисело мляко, след час и нещо 2 тостера със пилешко или шунка.

А какви са хранителните стойности на един тостер, а на микровълновата също? :lol:

Преди години бях ходил до Пловдив и ми направи впечатление ,че навсякъде предлагат “тостери” = тост сандвич  :roll:

IC

03.03.07
23:03

това е във връзка с animalpak

Пиех по 1pak сутрин след закуска и се чувствах много свеж и много добре ме възстановяваше.Иначе emzo e прав-това са си витамини,минерали и аминки и не очаквай да станеш голям от него! 

амин и господ да те прости  :lol:  :lol:  :lol:

04.03.07
11:21

[quote author=“locvs”][quote author=“valentinik46”]За този тип се говори 4е бил натурален  :roll:  Scip La Cour

http://www.houseofpainironwear.com/makemefamous/skip_lacour.htm

Мдаа те утре и гроздова без алкохол ще ни пробутват! Натурален е като “плодово” сокче от 15 стотинки.

ахахахах натурален е като...ахаха :lol:  :twisted:

IC

05.03.07
21:43

[quote author=“kr1sto”]права за гарди
1.полу лег
2.лег
3.обратен лег
4.флайс от полулег
5.флайс от лег
и ве4е накрая гледам да го напомпа максимално мускула.с неколко серии лицеви упори

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

IC

09.03.07
19:25

[quote author=“Huskarl”]
Другото, което е много срещано е: пълнички момичета решават, че искат да отслабнат (което е похвално), но от мързел и невежество минават на ония култовите диете тип “ябълки и секс” или цял ден фотосинтеза на слънце. Резултатите не закъсняват и те си свалят всичката мускулна маса, която им е придавала поне донякъде по-добър вид на тялото и се превръщат в нещо от типа на “ходещо жиле, без форма и финес”. Амин!

:)

15.03.07
21:09

[quote author=“ZUM”]курнира по Bodybuilding

:shock:  :lol:  :shock:  :lol:

02.04.07
20:08

казано от mro на 02.04.07, 19:57:

казано от emzo на 02.04.07, 19:22:

Каза ти се вече, че се преработва тотално.
Колко опит имаш с диети за намаляване на телесните мазнини ? Колко опит имаш конкретно с НВД ?

Ами никакъв ,никога не съм влизал в зала,и даже не съм чувал за НВД.Аз съм късоглед и пея в хора ,а баба ми ми казва какво да пиша тук :coolgrin:  :coolgrin:  :coolgrin: Ами ти?

Е не това е нечовешко!

12.04.07
08:18

казано от morphey на 11.04.07, 17:46:

казано от asdfg на 11.04.07, 12:23:

Ми като ти кажат ,че не можеш да го дигнеш го извади и му го удари в челото.

Много добре казано.

казано от napukvacia на 11.04.07, 17:51:

казано от asdfg на 11.04.07, 12:23:

Ми като ти кажат ,че не можеш да го дигнеш го извади и му го удари в челото.

е то може да му го удариш и без да ти е станал !!

Още по добре казано! :):)

14.04.07
16:02

Отгоор на тема:
Красиви и тъпи.
Мускулести и тъпи...

казано от InDaHEad на 14.04.07, 15:32:

Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^

:roll:  :lol:

Мнението беше редактирано от 6th на 14.04.07 16:03.

18.04.07
22:41

Става въпрос за темата Загубата на мазнини и загубата на килограми
Cherniq_Konan:
|Chosen|:
Много ме съмнява, че говориш за креатин. Двете неща са много различни. За креатина чети в “Хранителни добавки за сила и издържливост.

Хехе, за L-Carnitine си говорим - онова дето имам вкус на спаружени лайна на прах, примесени с нещо неопределимо, но определено гадно

и после -  за последствията от злоупотреба с L-Carnitine-а
|Chosen|:
- безсъние
- диария (при превишаване на дозата)

Cherniq_Konan:
Това е жестоко :D . Не можеш да застих 2 дена, преебават ти се тренировки, чувстваш се като гъз и накрая на третия ден като заспиш и се усираш в съня си :D .
хах :)

Мнението беше редактирано от difference на 19.04.07 06:42.

25.04.07
07:15

казано от Klimentii на 23.04.07, 22:05:

Носи си всички учебници в чантата ( ако си ученик) и ще видиш как ще ти заякне гърба!

Е тоя човек като заякне по 2 чанти ше носи с учебници... а като стане пенсионер компоти ще мъкне.

29.04.07
13:10

Относно креатина на Нутрим:

казано от butthead на 29.04.07, 12:03:

казано от Trepa4a на 29.04.07, 09:41:

казано от Rac3r на 27.04.07, 13:01:

кажете който го е ползвал

Ползвал съм и двете линии креатин на Нутрим-обикновения и микронизирания,и съм доволен от резултатите.Разбира се,комбинирах ги с високовъглехидратна диета,което е задълвително при прием на всяка марка креатин.В следствие на това повиших значително сила и мускулни обеми.

Хаха, тоя е като някъв бот. По две линии креатин ли шмъркаш, пич?

Наркоманииии...

01.05.07
18:10

Взех си трибестан на пауър фууд и незнам как се пие.На капсули е и се отваря капсулата и има кафяв прах… тоя прах да го разтварям във вода ли как???? моля ако някой знае да пише благодаря предварително! wink

No comment !

02.05.07
09:51

казано от MI5 на 25.04.07, 17:31:

казано от freak? на 25.04.07, 08:32:

Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен :)

Има ли светлочерна?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1