Културистите ..

Прескочи до:
BU

18.01.07
18:21

Та от 2-3 дни се зачудих дали културистите зимат химии ? (знам че не се обсъждат ама просто искам да разбера дали се зобят, нищо не искам да знам самите химии)
Примерно за мр. олимпия няма ли някви тестове преди състезанието ? Да видят дали са приемали някакви забранени “продукти” ?
Или сичките са само на добавки ? Или пък по някъв начин минават тия тестове... Просто се чудя.. И ми е интересно да узная :)

18.01.07
18:24

Взимат :)

мхахахаххаахаааааа

той Ронката зоб не е виждал  :lol:

Братче замисли се как се излиза 125 кг с чист мускул без мазнина, без вода и супер плътност ... ?! Как мислиш?

BU

18.01.07
18:34

[quote author=“manson”]мхахахаххаахаааааа

Братче замисли се как се излиза 125 кг с чист мускул без мазнина, без вода и супер плътност ... ?! Как мислиш?

че зобят  :lol:
а такива тестове правят ли се преди състезанията ?

РО

18.01.07
19:55

[quote author=“BuKTop”]Та от 2-3 дни се зачудих дали културистите зимат химии ? (знам че не се обсъждат ама просто искам да разбера дали се зобят, нищо не искам да знам самите химии)
Примерно за мр. олимпия няма ли някви тестове преди състезанието ? Да видят дали са приемали някакви забранени “продукти” ?
Или сичките са само на добавки ? Или пък по някъв начин минават тия тестове... Просто се чудя.. И ми е интересно да узная :)

да ме извиняваш ама много смешен въпрос  :lol:

18.01.07
19:55

[quote author=“BuKTop”][quote author=“manson”]мхахахаххаахаааааа

че зобят  :lol:
а такива тестове правят ли се преди състезанията ?

На Мистър Олимпия се прави тест за диуретици, ама толкова се прави колкото има тест на нашето по културизъм! Ако видиш списъка на химиите които вземат професионалистите няма да се освестиш три дена!

http://www.trulyhuge.com/pro_bodybuilding.htm прочети това

_Z

18.01.07
20:13

Че то всеки 2ри мъж в България взима химия ( не казвам всеки 2ри трениращ, а просто всеки 2ри). От моето даскало повече от 50 % от момчетата взимат. Сигурен съм че и в залата която тренираш едва 10 % ще са чисти.

BU

18.01.07
20:24

YODA мерси много .. тая статия разбрах кво е културизма вече ..
а тва че предизвиквам смях у някои - просто не се интересувам нито от химия, нито от културизма .. питах прост въпрос щот се зачудих.. както и да е.

18.01.07
20:47

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Че то всеки 2ри мъж в България взима химия ( не казвам всеки 2ри трениращ, а просто всеки 2ри). От моето даскало повече от 50 % от момчетата взимат. Сигурен съм че и в залата която тренираш едва 10 % ще са чисти.

Еее не съм съгласен с теб. Не е баш така.  :roll:

_Z

18.01.07
22:16

Напротив точно баш така си е. Това че някой не тренира не му пречи да си зоби , познавам лично поне 10 такива човека.

18.01.07
22:23

_ZOB_DOG_
За зоб или приемане на добавки говориш защото има разлика???

MO

18.01.07
22:23

[quote author=“Azazel”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Че то всеки 2ри мъж в България взима химия ( не казвам всеки 2ри трениращ, а просто всеки 2ри). От моето даскало повече от 50 % от момчетата взимат. Сигурен съм че и в залата която тренираш едва 10 % ще са чисти.

Еее не съм съгласен с теб. Не е баш така.  :roll:

тези проценти ,са вярни и в моето училище.
Поне половината са пробвали ,но резултатите са плачевни.
90% от тези 50% (взимали химия ) са ползвали метан....резултата-половината са с по 32 ръце и 100талия ,другите са с по 22 ръце и 65 талия ..........да подчертая също че не се взимат никакви протектори поне от познатите ми “атлети” от училището
Ха само да спомена ,че средната тежест която вдигат от лег примерно е 70-1 “неназобан”
90-1повторения когато някой е в цикъл (в полседствие пича си мисли че е хванал Господ за шлифера като вдига 90-ка :wink: )

_Z

18.01.07
22:38

[quote author=“someone```”]_ZOB_DOG_

За зоб говоря. Това че на някои не им личи че тренират изобщо не означава че не зобят.

IN

18.01.07
23:00

[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“someone```”]_ZOB_DOG_

За зоб говоря. Това че на някои не им личи че тренират изобщо не означава че не зобят.

Зобят без да тренират нищо така ли :wink: ...много ме съмнява да познаваш повече от 1 такъв човек,който вроятно  и малоумен..

18.01.07
23:58

Ами да какво се чудиш. Така наречените мутри го правят (поне половината)

InDaHEad

Може нереално да ти се струва, но има и такива хора! Чувал съм неща от типа “първо ще се назобя яко, после ще почна тренировките фитнеса”
Амин!

19.01.07
01:07

[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“someone```”]_ZOB_DOG_

и аз познавам поне 5 такива!! даже и нетренират! ей така да има, да станат повече кила или де да знам... най мразя някой като лъже и се прави на ощипана госпожичка! :evil:

IN

19.01.07
10:16

[quote author=“ASTOR”]Ами да какво се чудиш. Така наречените мутри го правят (поне половината)

ЕЕ Асторе те мутрите си тренират бе :) ...мина времето на тъпите мутри...сега в залата ми е пълно с дебеловрати чичковци с неясен произход,които обаче си дигат стабилно...се пак трябва да се поддържа няква форма..

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Че то всеки 2ри мъж в България взима химия ( не казвам всеки 2ри трениращ, а просто всеки 2ри). От моето даскало повече от 50 % от момчетата взимат. Сигурен съм че и в залата която тренираш едва 10 % ще са чисти.

:)
Не знам къде и кое е твоето даскало, но мога да твърдя, че над 90% от мъжете(не говорим за учениците) не взимат такива неща!
Рядко се взимат тези неща даже и от хора, имащи нужда от тях като медикаменти!
Ако учениците наистина го правят, зле.

19.01.07
10:42

[quote author=“AMAZER”][quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“someone```”]_ZOB_DOG_

и аз познавам поне 5 такива!! даже и нетренират! ей така да има, да станат повече кила или де да знам... най мразя някой като лъже и се прави на ощипана госпожичка! :evil:

А мен един ме пита дали зобя..стана ми много смЕх.
Незнам, дали е решил, че се правя на ощипана г-ца..ама аз и добавки не ползвам, освен витамини Центрум/дейли дрън-дрън от 12 лв./ и то понякога. :)

Доста пресилено ми прозвуча изказването, че всеки 2-ри мъж зоби..
Може би, ако говорим за хлапетата в някое спортно у-ще - възможно е, ама иначе...тая статистика би била абсолютна фантастика.
То дори и 1/2 от мъжете не спортуват нищо, пък за зоб..съмнявам се. По-скоро наблягат на салатка и ракийка. :lol:

19.01.07
11:09

Абе то ако всеки втори мъж зоби , това трябва да значи че поне 70% от мъжете в България тренират , а това не е вярно ;)
Ако кажете че всеки 2-ри от трениращите в България мъже зобят може и да се позамисля , но за нетрениращите не вярвам.

MO

19.01.07
11:42

Лично аз имах предвид ,че всеки втори е пробвал да зоби поне веднъж ,това ,че нищо не се е получило е друг въпрос

_Z

19.01.07
11:42

Ела в моя град и ше видиш как най-слаботелесните малоумници след 1 седмица метан (щото те само тая химия знаят) нямат никакви резултати, но веднага се разбира че са на цикъл по походката им - вървят на релакс като Винс Макмеан от кеча. Никой не може да си представи за какво става на въпрос докато не го види с очите си. Не не не тва е невъзможно просто, ако има някой от Димитровград освен Huskarl веднага ще се сети за имената на повечето такива.

MO

19.01.07
20:34

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Ела в моя град и ше видиш как най-слаботелесните малоумници след 1 седмица метан (щото те само тая химия знаят) нямат никакви резултати, но веднага се разбира че са на цикъл по походката им - вървят на релакс като Винс Макмеан от кеча. Никой не може да си представи за какво става на въпрос докато не го види с очите си. Не не не тва е невъзможно просто, ако има някой от Димитровград освен Huskarl веднага ще се сети за имената на повечето такива.

В Пазарджик положениет е същото ,пълно е с торабалан-и (съкращение от торба лайна)

B_

19.01.07
22:20

IM: Yeah, and you gotta keep risking your life to try to make a few bucks winning a show.
BB: I’ll tell you what: [Some] of the guys, like [blank], are gay prostitutes.

ааа не тва исказване .....  :o :o :o :lol:  :lol:  ебати .. ти дойде неква 130 килограмова “пеперуда”  :lol:  :lol:  :lol:

19.01.07
22:29

[quote author=“B_Ball_P2”]IM: Yeah, and you gotta keep risking your life to try to make a few bucks winning a show.
BB: I’ll tell you what: [Some] of the guys, like [blank], are gay prostitutes.

ааа не тва исказване .....  :o :o :o :lol:  :lol:  ебати .. ти дойде неква 130 килограмова “пеперуда”  :lol:  :lol:  :lol:

За съжаление, като спонсорите са скръндзи е така.

19.01.07
23:10

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Ела в моя град и ше видиш как най-слаботелесните малоумници след 1 седмица метан (щото те само тая химия знаят) нямат никакви резултати, но веднага се разбира че са на цикъл по походката им - вървят на релакс като Винс Макмеан от кеча. Никой не може да си представи за какво става на въпрос докато не го види с очите си. Не не не тва е невъзможно просто, ако има някой от Димитровград освен Huskarl веднага ще се сети за имената на повечето такива.

Зоб дог нищо ново не казваш. Навсякъде ги има тези с перманентния релакс. За съжаление наистина като зобнат малко и си мислят, че са хванали господ за шлифера.

Малко останахме разбраните и натурални пичове. :roll:

20.01.07
00:17

[quote author=“diksi”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Ела в моя град и ше видиш как най-слаботелесните малоумници след 1 седмица метан (щото те само тая химия знаят) нямат никакви резултати, но веднага се разбира че са на цикъл по походката им - вървят на релакс като Винс Макмеан от кеча. Никой не може да си представи за какво става на въпрос докато не го види с очите си. Не не не тва е невъзможно просто, ако има някой от Димитровград освен Huskarl веднага ще се сети за имената на повечето такива.

Зоб дог нищо ново не казваш. Навсякъде ги има тези с перманентния релакс. За съжаление наистина като зобнат малко и си мислят, че са хванали господ за шлифера.

Малко останахме разбраните и натурални пичове. :roll:

Вярно е. Лично аз съм си позволявал само л карнитин да пия и то беше поради нужда предишното лято и мисля, че си заслужаваше да го изпия. Не съм пил никакви добавки, химии и прочие. Постигнал съм всичко натурално и с много храна, почивка и тренировки (не само фитнес).

20.01.07
08:24

По темата мноо ясно че зобят как според теб се прави 55-60 ръка ???/ 140-150 гръб и по 80-90 бедро ???? Само с чушки ли ??? А за тия каде зобят без да тренират аз познавам поне 5-6 човека такива !!!

21.01.07
20:06

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!! ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА
ASTOR

24.01.07
12:21

Само едно ми е интересно, от правна гледна точка. :ного от зобовете на прфитата се изписват само срещу рецепта, при удостоверено заболяване. В смисал, че много от нещата са лекарства са изцяло преднязначени за болни хора.
Откъде на къде тия добитъци ще ги ползват? Противозаконно е.

По другата тема, че много от нетрениращите взимат хиния с цел да заякнат... Пичове, незнам в какво обкръжение сте, трябва да си силно умопомрачен за да тъпчеш химия и стероиди просто така...

HE

24.01.07
16:59

Да в действителност в САЩ анаболно-андрогенните стероиди се преследват от закона от същата агенция, която преследва и притежанието и употребата на наркотични вещества ДЕА. Интересно е също, че се прилага и един и същи член от закона и за наркотици и за ААС, но това както на всякъде не спира никой.

MO

24.01.07
20:49

[quote author=“head_hunter”]Да в действителност в САЩ анаболно-андрогенните стероиди се преследват от закона от същата агенция, която преследва и притежанието и употребата на наркотични вещества ДЕА. Интересно е също, че се прилага и един и същи член от закона и за наркотици и за ААС, но това както на всякъде не спира никой.

Гледах един филм по BBC точно за анаболните стероиди и разпространението им в Америка.
Внасят ги от Мексико и има някакви зони в които е позволено да се продават и да се използват ,нещо като частичен лиценз -легализират ги само на определени места и плащат данъци и такси.
Объркано но целта е ясна печалба от страна на фармацевтичните компании.

_Z

24.01.07
20:56

В САЩ продажбата на стероиди е незаконна, но не и притежанието им за лично ползване - във всеки щат наказанието за продажба е различно, но има определен брой ампули и хапове които можеш да държиш в дома си, но никой няма да тръгне да търси стероиди по домовете и да гледа кой колко има. Също така могат да се вкарват стероиди в САЩ стига да са в малко количество, тоест за собствено ползване.
Стероидите наистина са лекарства, но защо има толкова много различни препарати, някои предназначени специално за културисти. А и навскяъде и в Европа се продават по аптеките.

25.01.07
02:22

ЗаЩо профитата от Америка 4есто отска4ат до Латинска Америка ами да се зобят много ясно Густаво за какво не мърда от Пуерто Рико ами само тои си знае, за Виктор Мартинез 4е е бил арестуван за нелегално внасяне на стероиди в  Щатите маи никои не го знае.Денис Джеимс за какво беше се преместил за известно време в Таиланд маи беше заради месото 4е било 4исто  :lol: .И наи ве4е наи големите дразги в бодибилдинга между ШОН РЕИ и ГРЕГ ТИТУС  ами заради пазара на стероиди за какво друго нали от това забогатяха.Милос за какво има проблеми с властите в Щаттите  вси4ко това е заради химията

JD

25.01.07
07:43

Между другото четох че много от про-състезателите, на първо място лекоатлети следвани от културисти, участват в експериментални програми за подобряване на скелетно-мускулната системи  :lol:
Густаво от миналата година е съсед на Джей К. в Лас Вегас 8)

DI

25.01.07
14:38

Виж сега друже, това че всеки 2ри взима химия не е вярно, че всеки си го е помислял може и така да е, но това от страна на учениците е чиста комплексарщина и глуповатост ( нищо лично ). Мойто мнение е че преди навършени 18 е доста безотговорно и незряло да взимаш химия, освен ако няма да се занимаваш на професионално ниво след време ( дори и тогава не е особено предпоръчително ).

05.02.07
02:21

рони колман и джей кътлър са само на хр.добавки да знаете :twisted: викторе приятелю ако си  мислиш че тея животни са само на хр.добавки си много зле да знаеш :!:

05.02.07
11:52

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:01.

DA

05.02.07
13:02

[quote author=“mitaka101”]В САЩ са забранени стероидите, но за сега. Големите компании надават вой, че губят по $3 милиарда годишно от това, че американците си купуват зоб от Мехико и др. страни. Един приятел ми прати по-миналата година уводна статия (2 големи страници) на Ню-йорк Таймс, която е “ЗА” стероидите - как не били чак толкоз вредни и не би било зле да се сложат под контрола на правителството и здравните им органи и да се разрешат ит.н.
Обаче най ме изкефи Арни - той като Губернатор е сложил Мораториум (това е забрана за прилагане на закон) върху закона забраняващ стероидите. Без стероиди няма ББ - това е обяснението за мораториума и сега си се боцкат на воля в Калифорнията, а пък в бюджета на щата влизат голяма част от тези $3 000 000 000.
Много умен човек, дано да промени конституцията им и да им стане президент, та да се усетят хора ...

Значи ако трая сме честни Милос има фитнесс във Фулертон Калифорния, там незнам как точно са води а и не ме интересува!И там ходят да тренират за по 2-3 дни че дори и до 2-3 месеца много профита!Като Трои,Густаво и т.н. Въобще наистина мястото е превърнато в мека на бодибуилдинга и стига имаш пари може да станеш наистина мега голям!
А тва за стероидите е пълна глупост,много по добре би било ако отиваш до аптеката и се назобваш,а не нестига ти че се тровиш ми и да се чудеш “Ае тва дали е това което бия” или “Дали пък няма да ми стане нещо ако е ментак”!
Наскоро приказвах с някоои момчета от различни раиони на Русия за съжаление там положението е като в Българиа по аптеките само Омнадрен,но за сметка на тва имали добра Дека която в България е само ментета!

05.02.07
13:19

За мен www.classicbodybuilders.com е истинския, неопорочен бодибилдинг.

Айде нали не трябва да пускаме снимки, но за мен това е добре построено тяло.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1