ако знаете.

18.01.07
23:13

ся тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php и гледам за клякане с щанга пише 3 серии по 15 повторения. че да питам за маса не трябва ли да правя с пове4е тежести по-малко повторения.поне така сам чувал.но не съм сигурен че и при краката е същото.та ако можете да ми кажете?

Не е точно така. И с 15 повторения може да растеж.

18.01.07
23:57

С 15 може да растеж,но мисля че с 10 повторения наистина ще растеж:)

19.01.07
14:05

Това си е доста специфична тема. Потренирай така и забележи как ти действа. Сам си определяш тези правила.

19.01.07
22:33

Краката искат повече повторения от горната част на тялото.
15 е перфектно за маса на краката.

20.01.07
00:16

[quote author=“mitaka101”]Краката искат повече повторения от горната част на тялото.
15 е перфектно за маса на краката.

А ако правиш с 10 имали проблем и от каде по-точно идва,ако можеш да ми обясниш.

Идва от там, че са голяма мускулна група.

20.01.07
00:20

Ясно,аз правя по 10 дали ще имам някакъв проблем...

Проблем никога няма. Ако така си доволен значи всичко е наред. Ако не си - променяш докато не отцелиш правилния вариант.

20.01.07
00:33

Ок мерси.

20.01.07
09:57

А ако правиш с 10 имали проблем и от каде по-точно идва,ако можеш да ми обясниш.

Ще качиш по-бързо работните тежести, отколкото ще растат краката.
Ако правиш по 15 повече ще растат краката, а не тежестите.
И в двата случая ще качиш на маса на краката и тежестите, с които работиш - просто в единия случай едното върви повече, а в другия другото.
Това важи и за горната част на тялото, но там бройките са по-малки - съответно 6 и 10.
И да ядеш повече и по-често, съдейки по аватара ти!!!

20.01.07
12:29

[quote author=“mitaka101”]

И в двата случая ще качиш на маса на краката и тежестите, с които работиш - просто в единия случай едното върви повече, а в другия другото.
Това важи и за горната част на тялото, но там бройките са по-малки - съответно 6 и 10.

Приемам съвета и се старая да го спазвам:)

20.01.07
12:32

Брат при всеки е индивидуално  :?  .... Пробвал сам клекове с 12-15 повторения и да ти кажа не ми мръднаха краката .... От както почнах да правя 6-7 дръпнах доста

Митака101 е напълно прав според мен!

21.01.07
17:42

И според мен Митака101 е прав! :arrow: Краката са половината част от човешкото тяло.Голяма мускулна група са.растат с повече повторения.Също така са доста далече от сърцето... :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1