горна и вътрешна част на гърдите

12.08.04
20:05

на горната и на цялата вътрешна част на гърдите ми им липсва маса. можете ли да ме насочите към нещо.

12.08.04
21:23

Аз имах същия проблем като твоя и за 2-3 месеца го поправих частично с флайс на наклонена лежанка и с пек-дек като като си събера ръцете с/у гърдите задържам за 1 сек.
Това е темата която бях постнал преди време - Въпрос за гърдите.

13.08.04
00:52

Ами ако правите едни и същи упражнение нормално да ви изостават тези части. Сменяйте упражненията бе хора. Не е задълнително тренировката ви за гърди да започва с лежанка още повече пък хоризонтална. Изключвайте упражнения включвайте други. Въртете упражненията между лостове и дъмбели.

CJ

11.11.04
02:05

Пробвай да правиш кофички за страничната част на гърдите. Доста помага. Ако правиш много повторения пробвай с дъмпел междy краката за допълнителна тежест!  8).

Уточнение. Опитай да се наведеш максимално напред за допълнително натоварване на гърдите! 8)

11.11.04
17:45

Само да ти кажа, че как точно ще се развият гръдните ти мускили в посочения “район” много зависи и от структурата ти.
Види ми се, Лексус добри съвети ти е дал. Ако искаш пробвай лег с тесен хват на наклонена лежанка, ама имай едно на ум, че ще ти натовари трицепсите и раменете дори в по-голяма степен отколкото гърдите (иначе е добро). Можеш да пробваш и едно друго упражнение, което по принцип е за рамо. Значи, лягаш на наклонена лежанка - 45градуса, абе като за полулег. След това взимаш един дъмбел в скута си и с изпънати ръце го вдигаш нагоре като за предно рамо (то упражнението си е за предно рамо де). Не използваш голяма тежест, следиш правилната техника. Действа, но все пак зависи от индивидуалността и по-точно, къде ти се захващат гръдните мускули.
В случая, от опит глава не боли.
Успех!

11.11.04
19:23

Дъмбели от полулег (35 градуса) - избутване а не флайс.
Щанга от полулег с малко по-тесен хват.
Флайс на порталния скрипец от полулег, като накрая контрахираш при събрано положение.
Прав избутване пред гърди на порталния скрипец (долна макара). Това упражнение го има показано в последния мускули и фитнес, ако не се лъжа.
Това са 4 упражнения за горна част на гърдите, които натоварват добре вътрешната също така.
За канала има много теми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1