въпрос:Каква тренировка е подходяща за мен?

24.01.07
09:33

Здравейте,първо искам да кажа че това е един чудесен сайт и се радвам че вече и аз сам част от него.
Значи аз съм на почти 14 години и искам да започна някакв тренировки та впроса ми е какв упражнения трябва да правя, с каква тежест ,по колко повторения и по колко тренировки в седмицата трябва да правя.
а и не искам за крака.
Значи аз съм висок 171см тежа 65-66 кг.но имам доста мазнини по корема и дупето.ръката в момента ми е 30 см

Благодаря предварително

24.01.07
09:53

На тази възраст трябва да правиш всички мускулни групи, абсурд е без крака(няма да ти пораснат толкова спокойно).

Като за начало попрочети малко сайта www.bb-team.org за упражненията и т.н. защото не мога в 1 тема да сместя всичко...
Ориентирай се към тренировки с повече Мускулни групи в един ден...

24.01.07
10:03

Да. Така наречените кръгови тренировки с базови упражнения.

24.01.07
10:08

melazar думичките “кръгови”и”базови не ми говорят нищо.
а и аз нямам време да ходя на фитнес но в къщти малко сам се оборудвал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1