Съвети за бицепса ПОМОщ

24.01.07
13:41

Дигам от около 1 година, 1.80 см сам висок и сам 85 кг, но Бицепса ми куца доста ,колкото и да дигам несе оформя расте но си седи права беше 34 сега е  38см пак си права, просто несе оформя...  с гърдите нямам проблеми др мускулни групи.. очаквам съвети

мерси :)

Има няколко възможности за твоя “проблем”:
1.Да имаш голямо количество подкожни мазнини по ръцете , което не позволява изразяването на бицепса!
2.Външната глава на бицепса (дългата глава май още се водеше) не ти е добре развита, а тя придава върха на бицепса!
3.Пък и размера на ръката е от значение! На 38 ръка бицепса просто, все още не достатъчно голям, за да бъде доста изразен (оформен)!
4.Всичко изброено по-горе!

Упражнения за връх на бицепс са : концентрично сгъване, чуково сгъване, сгъване на щанга с тесен хват и скотово пак със тесен хват!
Има и друго упражнения, но тези горе са основните!

24.01.07
17:36

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22305
виж тук наскоро писах нещо може и да ти помогне

Прочети тоя пост на МИЛЕ наистина.
Какво правиш за бицепс? Мисля си че прекалено го натоварваш. Виж си храненето. Добре ли са белтъчините.

КВ

24.01.07
21:53

[quote author=”МИЛЕ”]http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22305
виж тук наскоро писах нещо може и да ти помогне

много ми хареса начина на трениране ще го пробвам  :idea:

26.01.07
16:38

Ще пробвам както каза Миле излгеждами логично... така не сам пробвал аз праих по 4-5 упражнения може да сам го натоварил мерси на всички

26.01.07
18:35

за оформяне прави повече повторения към 10-12 в 3 серии с по 3 упажнения върти секи път упражненията и няма да имаш проблеми също прави кардио 2-3 пъти седмично с по 30-40 мин премини към НВД и ще трябва да се оформиш неможе да оформиш само дадена мускулна група  8)  по здрави

26.01.07
19:00

Ако обиколката не се увеличава, тогава има смисъл да търсиш грешка в тренировките, храненето или възстановяването. Но щом увеличаваш обиколката на ръката, а бицепсът ти изглежда по-плосък от колкото би желал, значи такъв ти е генът. Като изчистиш мазнините, ще изглежда по-изсечен и малко по-изпъкнал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1