26.01.07
12:09
Привет...
Веднъж правя pullover като последно упражнение от тренировка за гърди (сряда) и втори път го съчетавам с клекове в суперсерии (неделя). Смятате ли, че упр идва в повече или спокойно мога да го въртя 2 пъти седмично?
според мен може да го правиш то бързо се възтановява и едвали ще чустваш голяма умора от пуловера но не забравяи следното (мускула расте докато почива) ае успех
26.01.07
21:51
Аз бих го правил само след гърдите.
26.01.07
22:16
Аз правя Pullover 2 пъти седмично.
Един път при гърдите за разширяване на гръдния кош с изпънати ръце(от време го сменям с супер серии със клек) :arrow: дъмбел много леко серии
Правя го още и при гърба, но със свити ръце в лактите за натоварване на мускули :arrow: тежки серии за маса със щанга
[quote author=“voland”]Привет...
Веднъж правя pullover като последно упражнение от тренировка за гърди (сряда) и втори път го съчетавам с клекове в суперсерии (неделя). Смятате ли, че упр идва в повече или спокойно мога да го въртя 2 пъти седмично?
Прави го по 2 пъти, няма проблем...
С гърди и с гръб най-добре...
Но може и в супер серия с клек... 2 от 3-те си избери... Можеш да ги въртиш на седмица разбира се...
[quote author=“voland”]Привет...
Няма проблем стига когато го правиш за Гърди да го правиш с цял гръб легнал на пеиката ;)
03.02.07
10:25
след гърди и гръб най-добре