Пуловър ???

^^

27.01.07
12:40

Някои може ли да ми обясни упражнението пуловър за какво е ? За гръб или за гърди ?

B_

27.01.07
12:43

попринцип върши работа за оформяне на гърдите, но също така спомага и за разширяване на гръдния кош

__

27.01.07
13:37

разширява  цялостно гръдния кош и оформя гърдите - като цяло лесно и безопасно упражнение и също така много ефективно  :wink:

РО

27.01.07
13:55

[quote author=”^^VLADO^^”]Някои може ли да ми обясни упражнението пуловър за какво е ? За гръб или за гърди ?

Става и за двете .

^^

27.01.07
14:03

Как да го правя с изпънати или със свити в лактите раце ?

__

27.01.07
14:13

и двата варианта са правилни но аз лично го правя с леко пресвити защото като го правя с  изпънати  изпитвам лека болка в рамото ....

28.01.07
09:01

Защо всички казвате че натоварва гърдите ??? Я застанете хоризонтално спрямо лежанката и го правете така да видите дали натоварва повече гърдите или перките

LU

28.01.07
10:26

с леко свити раце мисля че натоварва повече гърба и е перфектно за последно или пред последно упражнение

28.01.07
10:27

[quote author=“ludiaBG”]с леко свити раце мисля че натоварва повече гърба и е перфектно за последно или пред последно упражнение

За последно след гръб е много добро  :wink:

28.01.07
14:12

Зависи как го изпълняваш. Според мен, най-удачно е да се прави на скрипец/клекнал примерно/. Така влиза основно за гръб и задно рамо.

28.01.07
16:05

[quote author=“tpd”]Зависи как го изпълняваш. Според мен, най-удачно е да се прави на скрипец/клекнал примерно/. Така влиза основно за гръб и задно рамо.

Пул-Даун ли имаш предвид ??? То също е много добро да ...

EF

31.01.07
22:15

Пулоувъра си е упражнение за гърди :!:  Е...естествено трябва да знаеш как се изпълнява правилно и прецизно ;)

^^

01.02.07
17:07

[quote author=“efoss_sz”]Пулоувъра си е упражнение за гърди :!:  Е...естествено трябва да знаеш как се изпълнява правилно и прецизно ;)

А ще ми обясниш ли как да го правя правилно ?

EF

01.02.07
19:44

Прави се на пейка легнал по гръб с дъмбел.
1.Като си легнал изнасяш дъмбела пред гърди
2.Ръцете трябва да са съвсем леко присвити
3.Пускаш дъмбела над главата си и след това обратно към гърдите.
4.Стига се малко след средата на гърдите.
    Ами това е надявам се да съм ти помогнал :)
Веднъж беше предупреден да не пишеш с цветен шрифт !!!!! Да не се повтаря !!! Прочети правилата
ASTOR

^^

01.02.07
21:33

[quote author=“efoss_sz”]Прави се на пейка легнал по гръб с дъмбел.
1.Като си легнал изнасяш дъмбела пред гърди
2.Ръцете трябва да са съвсем леко присвити
3.Пускаш дъмбела над главата си и след това обратно към гърдите.
4.Стига се малко след средата на гърдите.
    Ами това е надявам се да съм ти помогнал :)

Да благода ря ти :)

02.02.07
16:14

Когато Гърба ти е легнал на пеиката влиза повече за Гърди , а когато само горната част на гърба лежи на пеиката влиза повече за разширяване на Гръдния кош

05.02.07
23:55

Пичове , гръдния кош не може да се разшири с пулоувър - може да стане само и единствено с тичане ( когато се разширят белите дробове , тогава се разширява и гръдния кош , а пулоувърът няма въздействие върху белите дробове ). А какво натоварва - някой го усещат по добре в гърдите , други - в гърба , зависи от човека и начина на изпълнение , но факт е че и при 2-те изпълнения се натоварва и трицепса винаги 8)

06.02.07
10:23

А ти правил ли си пулоувър досега? И ако си правил, забелязъл ли си колко много въздух си поемаш докато го правиш? Едната причина да се разширява гръдния кош от пулоувър е точно тая!!! Затова го предлагат в суперсерия с клек!!!

06.02.07
15:58

[quote author=”/ЭGO/@§”]А ти правил ли си пулоувър досега? И ако си правил, забелязъл ли си колко много въздух си поемаш докато го правиш? Едната причина да се разширява гръдния кош от пулоувър е точно тая!!! Затова го предлагат в суперсерия с клек!!!

Добре ве пич как са праи супер серия?

06.02.07
17:01

ето тъка влиза за гръдния кош ама и имаш чувството ,че ще се счупиш  :) http://www.bb-team.org/exercise/000056.php

06.02.07
18:59

Правил съм брат пулоувър и мога да ти кажа , че си поемам нормално количество въздух. А дават го в суперсерия с клякане , за да си разтегнеш гръбнака , не да ти се разшири гръдния кош. Щото като клякаш гръбнака се притиска и си иска рзтягане .  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1