Търся мнението на компетентни

CS

30.01.07
22:08

Интересувам се само дали е добре съчетано и да ме опътите в поредицата на упражненията, защото в момента може би ги правя, което когато ми кефне без последователност.

1 - ДЕН

1 - Бицепс
2 - Трицепс
3 - Корем

1.1 - бицепсово сгъване от седеж 3Х10
1.2 - бицепсово сгъване от стоеж 3Х10
1.3 - бицепсово сгъване на скрипец 10/8/6/6
1.4 - концентрично сгъване с дъмбели - 3Х10

2.1 - Изтласкване на щанга с тесен хват 3Х8
2.2 - Френско 3Х8
2.3 - Разгъване на горен скрипец
2.4 - Дъмбел над глава 3Х10

3.1 - Извивки встрани с дъмбел 3Х8
3.2 - Привеждане на скрипец 3Х10
3.3 - Повдигане на краката от вис 2Х отказ
3.4 - Коремни преси 2Х25

Някакви съвети/коментари ?
Стаж - 1 месец
Възраст - 16

Алоооооооооооооу
тотално грешен подход имаш. Хващай програма за начинаещи от сайта и почвай по нея.

Тая програма е за хора с над 6-7 години стаж, а ти си на 1 месец!

EF

30.01.07
22:16

Моята програма за БИЦЕПС е следната :
-Последователно сгъване с дъмбели от права стойка
-Със крив лост от права стойка
-Скот
-Концентриран чуков хват
-Запалка (за напредналите и тези който търсят релеф и плътност)...това като последно упражнение

Това е :)

Да доста рано за 1 месец Хах...то даже трябва да прави още от “всичко по малко” програмата  :P

Петко К - а ти трябва да прочетеш правилата!

Започни по тренировката за абсолютно начинаещи. Това не е за теб. Нищо няма да направиш с него.

CS

30.01.07
23:51

E баш пък абсолютни начинаещи ?  :roll:  :shock:
Не съм толкоз зле....Ще правя тази за начинаещи, то за абс. начинаещи е пилеене на време...

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]E баш пък абсолютни начинаещи ?  :roll:  :shock:
Не съм толкоз зле....Ще правя тази за начинаещи, то за абс. начинаещи е пилеене на време...

Говориш глупости. Това е най - добрия и правилен старт.

__

31.01.07
00:32

Jorku е прав - всички независимо колко са ``добре`` трябва да започнат с програма за начинаещи - всички големи билдари са минали през този път и всички са успели после . Пък и то да ти кажа не е само мускулите ти да заякнат - тя е като цяло да свикнеш с залата - как се ходи , кога да свикнеш ,  на упр и още мн ....

31.01.07
01:04

Здравейте , хуваво име на темата.. аз бях пуснал моя и ми отговориха до някаде на вапроса но в момента инт. ме : програмата по доло за колко напреднали е? В смисъл доста хора казват че е доста силна за мен,тренирал съм 2 години ,с 2 спирания об6то към 8-9 месеца,зарибен съм и съм свикнал с начина на правене на упражненията. Висок сум 172 см , на 17 г. съм , тежа 68 кг , 36 см рака , 100 см гръдна обиколка /снимката на профила е моя/ и много бърз метаболизъм . С тази програма чувствам че мн се натоварвам и има резултат но все пак реших да попитам за от хора които разбират повече от мен:

Първи ден:
-клек - *12, веднака лежанка средна част - *6
така по 3 серии
Трицепс - френско с леко кривия лост - 3*6
Бицепс - сгъване с леко кривия лост - 5*6
Преса - Коремни преси - 3*25
Чудя се дали да сложа 2-ро упражнение за гърди - лежанка за горна част например

Втори ден: почивка

Трети ден:
Гръб - Скрепец пред врат - 3*6
Гръб - Скрепец дърпане към гурдите(маи се казваше гребане) 3*6
Рамо - Зад врат - 3*6
Задно рамо - 3*8
Прасец - 2*20
Преса - Коремни преси - 3*25

Чествърди ден: почивка
Така през ден.

CSKA_Forever

Искаш или не, трябва да направиш 1-2 месеца с програма за абсолютно начинаещи. Това, явно не е само мое мнение.Искаш съват, хората ти го дават.

efoss_sz

Не предлагай на човек с 1 месец стаж такива неща. За втори път тази вечер виждам да предлагаш програми за яко напреднали на яко начинаещи.
Нищо лично против теб, но смятам, че не е много правилно това, което правиш.

JI

31.01.07
09:26

как правите толко упр . ...

CS

31.01.07
11:41

Добре, благодаря на всички  :wink: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1