03.02.07
23:01
Пускам темата за сравнение и разучаване. При мен напоследък се случва да ставам и по 2 пъти нощем (рядко). При Вас как стоят нещата ?
03.02.07
23:09
Аз съм като че ли на периоди - 2-3 месеца спя като пън, заспивам за 5-10 минути и не ставам през нощта, а друг път (сега съм в такъв период) ставам по малка нужда и аз по 1-2 пъти...
От около 2 седмици и аз ставам всяка нощ да ходя до тоалетната. Това се дължи може би на това, че пия много течности през деня и точно преди да си легна пия пак 2 чаши прясно мляко.
03.02.07
23:25
И на мен в момента 1-2 пъти на нощ не ми мърда, забелязъл съм че това настъпва когато мина на НВД и увелича приема на вода и белтъчини незнам дали си внушавам но от 1 месец съм на НВД и 1-2 пъти не пропускам на вечер сравнение с преди когато си го карах на нормален режим по не се забелязваше.
[quote author=“ASTOR”]Пускам темата за сравнение и разучаване. При мен напоследък се случва да ставам и по 2 пъти нощем (рядко). При Вас как стоят нещата ?
Проблеми с бъбреците ? Или просто пиеш много вода преди лягане ? От доктор знам, че не е редно да се събуждаш по малка нужда.
03.02.07
23:34
настинали сте!!!
03.02.07
23:37
Аз като заспа нищо не може да ме събуди....
И да ми гърмите до главата не можете да ме събудите.
П.П нямам такива проблеми.
04.02.07
00:23
еми за къв пишеш тогава .....
04.02.07
00:42
И аз съм като Астор ставам задалжително поне виднъж или 2 пъти през ноща иначе имам чувството че ще се пръсна :? Забелязал съм си че най-много пикая когато съв на креатин в даскало всяко междучасие бягам до тоалетната :roll:
Малеее как така ставата нощем бе? Не си нарушавайте съня -> не пийте много течности преди лягане. Недейте така. И съня ако ви е под 8 часа и като го прекъснеш и отиде почивката. Аз изобщо не ставам вечер, къртя и това е, ама си следя какво пия и в какво количество преди лягане.
Забелязал съм си че най-много пикая когато съв на креатин в даскало всяко междучасие бягам до тоалетната Rolling Eyes
Хаха и аз съм бил така. Още като те пуснат от час търчиш за кенефа, щото ще се пръснеш и това всяко междучасие. :lol:
04.02.07
00:54
До скоро бях на креатин и пиех много вода дневно и особено вечер от 19 натам. Но гледах да не прекалявам след 22 часа(лягам доста късно). Ако нямаш други болежки в бъбреците и пиеш доста течности дневно не вярвам да е кой знае какво.
04.02.07
02:15
ХАха абе нямам болежки ама ми се чудят от класа какво правя само в тоя кенеф през 40 минути :lol:
04.02.07
04:13
Ставам само ако пия много вода...
04.02.07
08:08
При всички положения е по-скоро сънят, от колкото количествата течности поети преди лягане, сега не става въпрос да си напълниш стомаха с вода, тогава е кофти ако не станеш :lol: . Имал съм и имам нощи със ставания и такива в които спя като пън. По принцип точно преди лягане винаги изпивам 2 чаши вода /приб. 380мл/ и когато започне да ми се ходи до тоалетна, почнах да пия по-малко или изобщо и така врътках доста нощи докато установих, че не е от водата, а е от съня. Особено когато минаваш на НВД с доста ниски стойности на въгл., спор няма.
Днес ми е последен ден на зареждаща на монохидратния и пиех доста вода послените няколко дена. Най често ставам сутрин рано към 5-6 часа да изпусна бойлера 8) ,но иначе докато не бях на зареждаща нямах такъв проблем....
04.02.07
10:28
[quote author=“ASTOR”]Пускам темата за сравнение и разучаване. При мен напоследък се случва да ставам и по 2 пъти нощем (рядко). При Вас как стоят нещата ?
Задължително по 2 пъти през нощта. :oops: :oops: :oops:
Kaто се замисля...не ми се случва. :)
Пия си по доста вода, ама...явно спя прекалено дълбоко/добре, че не е на дълбоко :lol: /. :)
04.02.07
12:55
аз също се събуждам да ходя до тоалетната, в момента свалям и не знам дали като почна периода за маса ще съм още така, но иначе смятам да извлека полза от това нещо- преди да си лягам си приготвям шейкъра за протеин и ако се събудя ще пийвам една дозичка - идеално! Мисля че е добра идея за всеки. Освен това ще пия по- долнокачествен и по-евтин протеин като про голд 90 например таман ще има и малко въглехидрати (60 процента протеин и 40 въглехидрати ако е пак става). Абе измислил съм го!
И аз до колкото знам не е редно да се буди човек нощем за да ходи до тоалетна. А мисля, че никога не ми се е случавало да ходя по 2 пъти на една нощ... Ако това е така, съня би трябвало да е доста некачествен 2 пъти прекъсван.
Според мен ина някакъв проблем с бъбреците. Трябва лекар.
Иначе, ако изпия повече от 6 литра вода през деня ставам през ноща, или по-скоро рано сутрин.
Често пикаена става и при настинка. Ако краката ти изстиват например... може и през 30 минути да ходиш.
как пък реши,че е от бъбреци?Като се пие постоянно вода е нормално да ти се пикае.
04.02.07
14:28
Редовно се будя поради нуждите на пикочния ми мехур. При мен съм забелязвал, че става рано сутрин, по светло.
Вечерта спа като пън , не ставам да пикая , но като се събудя към 6-7 часа .... направо бягам към тоалета . :lol:
04.02.07
15:10
Аз се събyждам рано сутринта. Най-често след 6-7 часа сън се будя, пикам и след това лягам за още 2-3 часа
04.02.07
15:18
[quote author=“tpd”]И аз до колкото знам не е редно да се буди човек нощем за да ходи до тоалетна. А мисля, че никога не ми се е случавало да ходя по 2 пъти на една нощ... Ако това е така, съня би трябвало да е доста некачествен 2 пъти прекъсван.
Според мен ина някакъв проблем с бъбреците. Трябва лекар.
Иначе, ако изпия повече от 6 литра вода през деня ставам през ноща, или по-скоро рано сутрин.
Често пикаена става и при настинка. Ако краката ти изстиват например... може и през 30 минути да ходиш.
При мен това е от поне 7-8 години. Нямам проблеми с бъбреци. Едва ли е настинка, може би просто съм по-пиклива. :wink: :wink: :wink: Аз и през деня ходя по 100 пъти, тъй че 2 пъти през нощта даже не ги усещам. :wink:
И аз ставам да ходя до тоалетна. Това е нормално имайки предвид количеството течности, което тялото ни обработва на ден. Нормално е за спортист, хранещ се редовно и приемащ голямо количество храна.
Кво се шашкат тука всички и аз се чудя..
04.02.07
16:21
Спя дълбоко и не ставам за нищо :lol:
04.02.07
16:55
Веднъж може да ми се случи. Два пъти ми се е случвало само ако:
- съм изпил 1 бира преди лягане
- съм вечерял яко
- не съм уринирал поне час преди лягане
04.02.07
21:32
Пия по 4-5 литра вода на ден ,спя по 10-12 часа в денонощие ,ето защо ходя 1-2 пъти през ноща до тоалетна
Аз дори като се събудя през ноща пия по 1 чаша вода
05.02.07
21:12
Ми съвсем нормално е ако поемаш големи количества вода 4-5 литра или по малко..
05.02.07
21:52
аз като изпия 2 кисели млека преди лягане и да видите как се пикае после поне 2-3 пъти на нощ :(
Извинявам се, че пак възбуждам темата, но силно ви съветвам да се косултирата е лекар, ако уринирате толкова често колкото го изкарвата.
А наскоро меду другото приказвах с мед. лица и той смята, че има някакъв проблем, ако човек ходи нощно време до тоалетната. Не е толкова ясно изразен както ако има нощно напикаване, но все пак не е редно. Особенно 2 пъти на нощ, тотално не е редно.
Не ми се иска да ‘хвърлям къорфишеци’, но има множество здравни проблеми, които могат да се симптоматират с такова пикаене: простатам бъбреци,... абе направо не си е работа. А ако наистина имате някакъв проблем, когато се обедите в това, може вече да е непоправимо.
През деня пия ежедневно над 4 литра /чиста вода/ и по 5 и 6. Насилвам се да ги пия и въпреки това вечерно време много рядко ми се случава да ставам. А 2 пъти май никога...
Поздрави
[quote author=“tpd”]
А наскоро меду другото приказвах с мед. лица и той смята, че има някакъв проблем, ако човек ходи нощно време до тоалетната. Не е толкова ясно изразен както ако има нощно напикаване, но все пак не е редно. Особенно 2 пъти на нощ, тотално не е редно.
Не ми се иска да ‘хвърлям къорфишеци’, но има множество здравни проблеми, които могат да се симптоматират с такова пикаене: простатам бъбреци,... абе направо не си е работа. А ако наистина имате някакъв проблем, когато се обедите в това, може вече да е непоправимо.
Много си прав.
10.02.07
12:16
[quote author=“tpd”]Извинявам се, че пак възбуждам темата, но силно ви съветвам да се косултирата е лекар, ако уринирате толкова често колкото го изкарвата.
През деня пия ежедневно над 4 литра /чиста вода/ и по 5 и 6. Насилвам се да ги пия и въпреки това вечерно време много рядко ми се случава да ставам. А 2 пъти май никога...
Поздрави
Да попитам ,уринирането не е ли свързано с метаболизма ,до колкото знам то е изхвърляне на отпадните продукти от тялото ,и то зависи от метаболизма на всеки човек
10.02.07
13:58
Ае проблеми глупости...като пия по 1 буркан вода след които ям 2 кис млека с овес и след тях то4но преди лягане о6те един буркан каде да ги държа?КОгато ставам да пикая пия и о6те..досега сам нямал проблеми с бъбреци няма и да имам пък и никои от наще няма...следователно всичко е наред :lol:
10.02.07
14:11
Абе не е нормално тва...за кво пиете по толко вода-ако си мислите че нещо праите с тая вода начи :lol: ...стават по 2 пъти да пикаят пичовете...хаха аа не уникални сте :mrgreen:
[quote author=“obelka”]Ае проблеми глупости...като пия по 1 буркан вода след които ям 2 кис млека с овес и след тях то4но преди лягане о6те един буркан каде да ги държа?КОгато ставам да пикая пия и о6те..досега сам нямал проблеми с бъбреци няма и да имам пък и никои от наще няма...следователно всичко е наред :lol:
обелка ти в период на качване или на чистене си?