Искам МТ на гърба

TU

10.02.07
16:10

Гърба го тренирам по следния начин
1. Набирания 4х8
2. Чукчета 4х8
3. Мечка
4. Тяга
Много рядко имам мускулна треска. Примерно на гърдите винаги имам, а на гърба много рядко. Искам да разнообразя следващия път малко тренировката и после пак ще се върна към старата, която е универсална. Един тренирах с тези упр.
1. Мъртва тяга
2. Горен скрипец с тесен неутрален хват пред гърди
3. Горен скрипец широк неутрален хват зад врат
4. Мечка
и на др. ден не можех да си мръдна гърба
Кажете как да разнообразя щот кат нямам МТ все едно не съм тренирал :cry:

10.02.07
16:45

Еми ти си открил начина!Сменяй упражненията всеки път използвай по-големи тежести,различен брой повторения и така всеки път да е различно.Може да преместиш гърба в 1-я ти тренировачен ден

[quote author=“tuocs”]Гърба го тренирам по следния начин
1. Набирания 4х8
2. Чукчета 4х8
3. Мечка
4. Тяга
Много рядко имам мускулна треска. Примерно на гърдите винаги имам, а на гърба много рядко. Искам да разнообразя следващия път малко тренировката и после пак ще се върна към старата, която е универсална. Един тренирах с тези упр.
1. Мъртва тяга
4. Мечка

Сила и размери качил ли си досега във гърба?

TU

10.02.07
17:26

Да, макар и малко. искам от време на време да стряскам мускула.

10.02.07
21:20

Може нещо в храненето да не е както трябва защото тренировката ти за гръб ти е както трябва.Скрипеца е за тези които немогат да се набират(мое мнение).След като ти можеш според мен е по-добре да си се набираш.Ти реши.Успех

11.02.07
11:16

[quote author=“tuocs”]Гърба го тренирам по следния начин
1. Набирания 4х8
2. Чукчета 4х8
3. Мечка
4. Тяга
1. Мъртва тяга
4. Мечка

1. Набирания отпред
2. Горен скрипец отзад
3. Гребане в подхват
4. Тяга

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1