Скотово на скрипец

__

10.02.07
20:31

значи въпроса ми е следния мога ли вместо да правя скотово с кривия лост да го правя на скрипеца защото кривия лост е постоянно зает а пеиката за скота е монтирана към скрипец - има ли разлика как деистват

Има си разлика между свободната тежест и скрипеца. Аз правя на скрипец ама преди това имам 2 упражнение със свободни тежести. Та ако и твоята програма е така пробвай.

__

10.02.07
21:14

Ами да такава е - имам бицепсово сгъване с щанга и сгъване с дъмбел

10.02.07
22:29

Според мен скотовото сгъване си е оформящо упражнение и щом си правиш другите неща със свободна тежест няма да има почти разлика къде го правиш

B_

10.02.07
23:41

според мен скотовото с големи кила си е точно за маса ама няма значение!

11.02.07
00:12

[quote author=“__-Hooligan-__”]значи въпроса ми е следния мога ли вместо да правя скотово с кривия лост да го правя на скрипеца защото кривия лост е постоянно зает а пеиката за скота е монтирана към скрипец - има ли разлика как деистват

Мисля, че е по хубаво с свободни тежести.

11.02.07
09:15

[quote author=“__-Hooligan-__”]значи въпроса ми е следния мога ли вместо да правя скотово с кривия лост да го правя на скрипеца защото кривия лост е постоянно зает а пеиката за скота е монтирана към скрипец - има ли разлика как деистват

Мнооо ясно че със свободни тежести  :wink:

__

11.02.07
12:14

Знам че е по добре но преди това имам 2 упр със свободни тежести и няма ли да е добре да правя 1 на скрипец

11.02.07
13:48

[quote author=“__-Hooligan-__”]Знам че е по добре но преди това имам 2 упр със свободни тежести и няма ли да е добре да правя 1 на скрипец

Махни ги тия скапани скрипци  :wink:

__

11.02.07
15:39

Мерси - вече и аз така мисля - друго си  е свободната тежест

11.02.07
19:02

[quote author=“__-Hooligan-__”]Мерси - вече и аз така мисля - друго си  е свободната тежест

Дам ... Не е ли си щанга и дъмбел не си тренирал се едно  :wink:

11.02.07
23:09

[quote author=“TREVATA”][quote author=“__-Hooligan-__”]Мерси - вече и аз така мисля - друго си  е свободната тежест

Глупости :wink:
Със скрипеца не се сваля напрежението от мускула пък и чийтингът е по-малко вероятен. Пък и зависи кво търси момчето маса форма .. Добрият релеф на ръката компенсира няколко сантиметра в сравнение с някфа голяма неоформена ръка.

11.02.07
23:41

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“TREVATA”][quote author=“__-Hooligan-__”]Мерси - вече и аз така мисля - друго си  е свободната тежест

Глупости :wink:
Със скрипеца не се сваля напрежението от мускула пък и чийтингът е по-вероятен. Пък и зависи кво търси момчето маса форма .. Добрият релеф на ръката компенсира няколко сантиметра в сравнение с някфа голяма неоформена ръка.

Абе хубаво е да се прай и от двете :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1