10.02.07
20:31
значи въпроса ми е следния мога ли вместо да правя скотово с кривия лост да го правя на скрипеца защото кривия лост е постоянно зает а пеиката за скота е монтирана към скрипец - има ли разлика как деистват
10.02.07
20:41
Има си разлика между свободната тежест и скрипеца. Аз правя на скрипец ама преди това имам 2 упражнение със свободни тежести. Та ако и твоята програма е така пробвай.
10.02.07
21:14
Ами да такава е - имам бицепсово сгъване с щанга и сгъване с дъмбел
Според мен скотовото сгъване си е оформящо упражнение и щом си правиш другите неща със свободна тежест няма да има почти разлика къде го правиш
10.02.07
23:41
според мен скотовото с големи кила си е точно за маса ама няма значение!
Мисля, че е по хубаво с свободни тежести.
Мнооо ясно че със свободни тежести :wink:
11.02.07
12:14
Знам че е по добре но преди това имам 2 упр със свободни тежести и няма ли да е добре да правя 1 на скрипец
Махни ги тия скапани скрипци :wink:
11.02.07
15:39
Мерси - вече и аз така мисля - друго си е свободната тежест
Дам ... Не е ли си щанга и дъмбел не си тренирал се едно :wink:
11.02.07
23:09
Глупости :wink:
Със скрипеца не се сваля напрежението от мускула пък и чийтингът е по-малко вероятен. Пък и зависи кво търси момчето маса форма .. Добрият релеф на ръката компенсира няколко сантиметра в сравнение с някфа голяма неоформена ръка.
Глупости :wink:
Със скрипеца не се сваля напрежението от мускула пък и чийтингът е по-вероятен. Пък и зависи кво търси момчето маса форма .. Добрият релеф на ръката компенсира няколко сантиметра в сравнение с някфа голяма неоформена ръка.
Абе хубаво е да се прай и от двете :D