12.02.07
22:09
Здравейте, искам да ви питам нещо и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Предстои ми едно сериозно изпитание много скоро и за да мога да го завърша успешно, ще ми трябва много добро настроение и самочувствие. Дотук нищо ясно за вас, може би :) Но...
Както всички вас, аз също ходя на фитнес. И след енергична тренировка винаги ми се подобрява много настроението и самочувствието. Това предполагам е поради покачване на нивото на адреналина. Та въпроса ми е:
Има ли начин да постигна този ефект чрез някакъв медикамент, без да е нужно да правя тренировка, може би като си инжектирам адреналин или приема нещо, което е отговорно за синтезирането му, или не знам... Не съм запознат и много ще се радвам, ако ми помогнете. Благодаря!
Все пак, ако бъркам в теорията, поравете ме. А ако има и други начини да постигна желания ефект, също можете да ми ги кажете... :)
[quote author=“hellmaster”]Здравейте, искам да ви питам нещо и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Предстои ми едно сериозно изпитание много скоро и за да мога да го завърша успешно, ще ми трябва много добро настроение и самочувствие. Дотук нищо ясно за вас, може би :) Но...
Както всички вас, аз също ходя на фитнес. И след енергична тренировка винаги ми се подобрява много настроението и самочувствието. Това предполагам е поради покачване на нивото на адреналина. Та въпроса ми е:
Има ли начин да постигна този ефект чрез някакъв медикамент, без да е нужно да правя тренировка, може би като си инжектирам адреналин или приема нещо, което е отговорно за синтезирането му, или не знам... Не съм запознат и много ще се радвам, ако ми помогнете. Благодаря!
Все пак, ако бъркам в теорията, поравете ме. А ако има и други начини да постигна желания ефект, също можете да ми ги кажете... :)
Слушал съм,че инжектирането на адреналин е адски болезнено ;) Иначе има такива хапчета,но не се коментират в този форум мисля :roll:
все повече и повече се изумявам на акъла на някои хора ?!?!? :twisted: :twisted:
12.02.07
22:42
За дрога ли говориш ?
П.П може да пробваш с някаква музика, защо трябва да е химия ?
Или от тези енергийните напитки..
[quote author=“hellmaster”]Здравейте, искам да ви питам нещо и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Предстои ми едно сериозно изпитание много скоро и за да мога да го завърша успешно, ще ми трябва много добро настроение и самочувствие. Дотук нищо ясно за вас, може би :) Но...
И аз съм мислил как да бъда по-ефективен в трудов/учебен процес, ама това твойто е направо змехотворно... Да си биеш адреналин. Сигурно следващата тема ще е “Какво да правя като искам да ми улекне на душата” и предложение номер 1, ще е ‘клизма’. :lol:
Има само един “мъжки” начин да се справиш с изпитване или каквото и да е било и той е да се стегнеш и да бачкаш. Нищо не може да замени здравата психика.
Не знам на колко години си, но по-добре не си усложнявай (и оскъпявай :wink: ) живота излишно. Ще ти хареса и ще ти е трудно да спреш.
12.02.07
23:49
BTW инжекциите адреналин се бият през ребрата в сарцето директно :wink:
13.02.07
09:27
Поръчай си Yellow nEuphoria и спри да се чудиш кво ти има :lol:
13.02.07
17:25
“Защо да пием и да караме,
като можем да пушим и да летим.”