Адреналин и настроение.

Темата е заключена.

12.02.07
22:09

Здравейте, искам да ви питам нещо и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Предстои ми едно сериозно изпитание много скоро и за да мога да го завърша успешно, ще ми трябва много добро настроение и самочувствие. Дотук нищо ясно за вас, може би :) Но...

Както всички вас, аз също ходя на фитнес. И след енергична тренировка винаги ми се подобрява много настроението и самочувствието. Това предполагам е поради покачване на нивото на адреналина. Та въпроса ми е:
Има ли начин да постигна този ефект чрез някакъв медикамент, без да е нужно да правя тренировка, може би като си инжектирам адреналин или приема нещо, което е отговорно за синтезирането му, или не знам... Не съм запознат и много ще се радвам, ако ми помогнете. Благодаря!

Все пак, ако бъркам в теорията, поравете ме. А ако има и други начини да постигна желания ефект, също можете да ми ги кажете... :)

12.02.07
22:16

[quote author=“hellmaster”]Здравейте, искам да ви питам нещо и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Предстои ми едно сериозно изпитание много скоро и за да мога да го завърша успешно, ще ми трябва много добро настроение и самочувствие. Дотук нищо ясно за вас, може би :) Но...

Както всички вас, аз също ходя на фитнес. И след енергична тренировка винаги ми се подобрява много настроението и самочувствието. Това предполагам е поради покачване на нивото на адреналина. Та въпроса ми е:
Има ли начин да постигна този ефект чрез някакъв медикамент, без да е нужно да правя тренировка, може би като си инжектирам адреналин или приема нещо, което е отговорно за синтезирането му, или не знам... Не съм запознат и много ще се радвам, ако ми помогнете. Благодаря!

Все пак, ако бъркам в теорията, поравете ме. А ако има и други начини да постигна желания ефект, също можете да ми ги кажете... :)

Слушал съм,че инжектирането на адреналин е адски болезнено ;) Иначе има такива хапчета,но не се коментират в този форум мисля  :roll:

12.02.07
22:37

все повече и повече се изумявам на акъла на някои хора ?!?!?  :twisted:  :twisted:

CS

12.02.07
22:42

За дрога ли говориш ?
П.П може да пробваш с някаква музика, защо трябва да е химия ?
Или от тези енергийните напитки..

12.02.07
22:47

[quote author=“hellmaster”]Здравейте, искам да ви питам нещо и ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Предстои ми едно сериозно изпитание много скоро и за да мога да го завърша успешно, ще ми трябва много добро настроение и самочувствие. Дотук нищо ясно за вас, може би :) Но...

И аз съм мислил как да бъда по-ефективен в трудов/учебен процес, ама това твойто е направо змехотворно... Да си биеш адреналин. Сигурно следващата тема ще е “Какво да правя като искам да ми улекне на душата” и предложение номер 1, ще е ‘клизма’.  :lol:

Има само един “мъжки” начин да се справиш с изпитване или каквото и да е било и той е да се стегнеш и да бачкаш. Нищо не може да замени здравата психика.

12.02.07
22:53

Не знам на колко години си, но по-добре не си усложнявай (и оскъпявай  :wink: ) живота излишно. Ще ти хареса и ще ти е трудно да спреш.

DN

12.02.07
23:49

BTW инжекциите адреналин се бият през ребрата в сарцето директно  :wink:

13.02.07
00:11

Нарушени са няколко правила на форума, така че темата се заключва!

Поръчай си Yellow nEuphoria и спри да се чудиш кво ти има  :lol:

Защо да пием и да караме,
като можем да пушим и да летим
.”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1