Какво ще кажете за тази програма?

12.02.07
21:01

Какво бихте казали за тази програма?

Първи ден:
*Раменна преса - 7х5
*Набиране - 7х5
Мъртва тяга - 7х5

Втори ден:
*Лег - 7х5
*Чукове - 7х5
Клек - 7х5

* Първите две упражнения са в суперсерия.
** Тренира се 2 пъти седмично.

Честно казано харесва ми. Точно тоя тип програми не ги разбирам много много но така като гледам ми харесва. Сериите може да се свалят малко. Зависи.

Добре е, на мен ми харесва.

TA

12.02.07
22:44

Малко оффтопик, ама нали съм начинаещ и ми е интересно за какво е таз програма? Защо се прави?

__

12.02.07
22:51

Да и аз искам да знам - виждал съм такива и по саитовете но не знам за какво са ?

Как за какво? Нещо не го разбирам тоя въпрос май.
Вид тренировка като вид тренировка. Има силови, интензивни, за отслабване, кръгови и т.н. Това е нещо като heavy duty. Общо взето се прави за малък период от време - да кажем 2 месеца и после се минава на друга. Не знам хора да правят повече от 2 месеца тия програми. Просто явно след това идва прекалено тежко, но през това време си е страхотно разнообразие за мускула.

12.02.07
23:56

[quote author=“__-Hooligan-__”]Да и аз искам да знам - виждал съм такива и по саитовете но не знам за какво са ?

За сила и маса, какво друго?
Препоръчвам ти от тия 7х5 първите две серии да са за загрявка и после правиш стандартната схема 5х5.

JI

13.02.07
17:12

послушай петко к обаче добави още един ден в програмата с кофички набирания и напади примерно я прави понеделник сряда петък .
ако искаш може да тренираш и два дни последнвателни упражненията котио си дал като еидния път правиш 5по5 а следващия ден сменяй упражненията и правиш 3 по 12 пример
поднеделник
клек 5по5
лег 5по5
чукове 5по5
вторник
набирания 3по12
ряга 3по 12
раменна 3 по 12
сряда почивка
четвъртък
келк 3по12
лег 3по12
чукове 3по12
петък
тяга 5по5
набиране с тежест 5по5
тяга 5по5
така тренрам аз като съм добавил и изолиращи за ръцете ефекта мн добър .
върти постоянно ако видиш че има застой смени примерно лежанката с  дъбмбели ... прави 1 път от наклонена и тн ... има толкова мн неща ..

14.02.07
00:13

Благодаря за отговорите! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1