15.02.07
21:08
Koй начин на трениране е по-добрият според вас за покачване на ММ?
Трениране 4 пъти в седмицата или трениране 3 пъти в седмицата.
Споделете вашите мнения.
Според човека, според програмата. Зависи дали си начинаещ, дали можеш да се възстановиш...
15.02.07
21:44
Три - ако си от скоро в залата и можеш да се възстановяваш добре и да спиш както трябва.
Четири - ако вече търсиш повече стрес за мускулите и можеш да взимаш добавки с които да подобряваш състоянието си след тренировка.
15.02.07
21:50
A има ли някакъв проблем, ако до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата, а сега да почна по 3?
15.02.07
22:06
Не разбира се. Даже по - добре.
Зависи от много , много неща . Така поставен въпроса е безсмислен.Ти също няма да можеш да добиеш представа.
15.02.07
22:10
[quote author=“Jonny”]Koй начин на трениране е по-добрият според вас за покачване на ММ?
Трениране 4 пъти в седмицата или трениране 3 пъти в седмицата.
Споделете вашите мнения.
няма по добър начин м.маса зависи от още много неща
8)
Ако си с по-бавен метаболизъм, тренирай по-рядко(за силова тренировка става въпрос), ако си с бърз по-често.
Толкова просто е.
17.02.07
17:12
Добре аре сега да ми кажете на мен кой ще ми е най-добрият начин за трениране (4 или 3 дена).
На 15 год. съм 60 кг. 165 съм висок.
Времето от което тренирам е малко особено. Значи започнах когато бях 6 клас (сега съм 8 ) лятото, обаче тренирах само 2 месеца и след това спрях.Другата година пак така беше (започнах лятото и пак тренирах някаде 2-3 месеца и спрях). А сега от Декември съм почнал сериозно да тренирам. До сега съм тренирал 4 пъти в седмицата.
Не взимам никакви добавки!
17.02.07
17:18
Три.
[quote author=“ASTOR”]Зависи от много , много неща . Така поставен въпроса е безсмислен.Ти също няма да можеш да добиеш представа.
Jonny, най-добре се замисли над това.
Започни от 3 и гледай да си нагодиш цялостния режим /хранене, спане и трен/ около това. Но същото може да направиш и с 4 дневен. От теб си зависи.
17.02.07
22:37
Значи както разбрахте аз до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата. Но от скоро време след тренировка ми се спи много. Направо не мога да седя. Това от претрениране ли е?
Сега от тази седмица ще почна да тренирам по 3 пъти да видя дали има ефект.
17.02.07
23:22
[quote author=“Jonny”]Значи както разбрахте аз до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата. Но от скоро време след тренировка ми се спи много. Направо не мога да седя. Това от претрениране ли е?
В колко ти се налага да ставаш? В колко си лягаш?
17.02.07
23:49
[quote author=”*Manny*”][quote author=“Jonny”]Значи както разбрахте аз до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата. Но от скоро време след тренировка ми се спи много. Направо не мога да седя. Това от претрениране ли е?
В колко ти се налага да ставаш? В колко си лягаш?
Значи лягам си към 12 чесат вечерта и ставам 7 чеса сутрента за даскало.
Понякога си лягам и по рано, но предимно в толкова си лягам.
18.02.07
00:23
Трябват ти поне 8-9-10 (ако можеш) часа сън за хубаво възстановяване. Гледай да лягаш по рано, защото само измъчваш организма си.