Koй начин на трениране е по добрият според вас?

JO

15.02.07
21:08

Koй начин на трениране е по-добрият според вас за покачване на ММ?
Трениране 4 пъти в седмицата или трениране 3 пъти в седмицата.
Споделете вашите мнения.

15.02.07
21:39

Според човека, според програмата. Зависи дали си начинаещ, дали можеш да се възстановиш...

Три - ако си от скоро в залата и можеш да се възстановяваш добре и да спиш както трябва.
Четири - ако вече търсиш повече стрес за мускулите и можеш да взимаш добавки с които да подобряваш състоянието си след тренировка.

JO

15.02.07
21:50

A има ли някакъв проблем, ако до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата, а сега да почна по 3?

[quote author=“Jonny”]A има ли някакъв проблем, ако до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата, а сега да почна по 3?

Не разбира се. Даже по - добре.

15.02.07
22:08

Зависи от много , много неща . Така поставен въпроса е безсмислен.Ти също няма да можеш да добиеш представа.

FZ

15.02.07
22:10

[quote author=“Jonny”]Koй начин на трениране е по-добрият според вас за покачване на ММ?
Трениране 4 пъти в седмицата или трениране 3 пъти в седмицата.
Споделете вашите мнения.

няма по добър начин м.маса зависи от още много неща
8)

16.02.07
20:56

Ако си с по-бавен метаболизъм, тренирай по-рядко(за силова тренировка става въпрос), ако си с бърз по-често.
Толкова просто е.

JO

17.02.07
17:12

Добре аре сега да ми кажете на мен кой ще ми е най-добрият начин за трениране (4 или 3 дена).
На 15 год. съм 60 кг. 165 съм висок.
Времето от което тренирам е малко особено. Значи започнах когато бях 6 клас (сега съм 8 ) лятото, обаче тренирах само 2 месеца и след това спрях.Другата година пак така беше (започнах лятото и пак тренирах някаде 2-3 месеца и спрях). А сега от Декември съм почнал сериозно да тренирам. До сега съм тренирал 4 пъти в седмицата.
Не взимам никакви добавки!

Три.

17.02.07
21:57

[quote author=“ASTOR”]Зависи от много , много неща . Така поставен въпроса е безсмислен.Ти също няма да можеш да добиеш представа.

Jonny, най-добре се замисли над това.

Започни от 3 и гледай да си нагодиш  цялостния режим /хранене, спане и трен/ около това. Но същото може да направиш и с 4 дневен. От теб си зависи.

JO

17.02.07
22:37

Значи както разбрахте аз до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата. Но от скоро време след тренировка ми се спи много. Направо не мога да седя. Това от претрениране ли е?
Сега от тази седмица ще почна да тренирам по 3 пъти да видя дали има ефект.

*M

17.02.07
23:22

[quote author=“Jonny”]Значи както разбрахте аз до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата. Но от скоро време след тренировка ми се спи много. Направо не мога да седя. Това от претрениране ли е?

В колко ти се налага да ставаш? В колко си лягаш?

JO

17.02.07
23:49

[quote author=”*Manny*”][quote author=“Jonny”]Значи както разбрахте аз до сега съм тренирал 4 пъти в седмицата. Но от скоро време след тренировка ми се спи много. Направо не мога да седя. Това от претрениране ли е?

В колко ти се налага да ставаш? В колко си лягаш?

Значи лягам си към 12 чесат вечерта и ставам 7 чеса сутрента за даскало.
Понякога си лягам и по рано, но предимно в толкова си лягам.

18.02.07
00:23

Трябват ти поне 8-9-10 (ако можеш) часа сън за хубаво възстановяване. Гледай да лягаш по рано, защото само измъчваш организма си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1