Тренировка за крака

ГА

27.02.07
15:13

Може ли да ми кажете програма за сила и издръжливост в краката . Ще тренирам краката два пъти седмично.

Благодаря ви предварително.

ГА

28.02.07
11:55

Eeeeeee как може в такъв голям форум да не се намери поне един човек да ми каже програма за крака  :cry:
Никой ли  не тренира крака в този форум  :roll:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

28.02.07
12:12

клекове
бедрено разгъване
бедрено сгъване или римска тяга
хакен клек
лег преса
напади
това са ти основните упражнения за крака.ти си избери кои ще правиш
за прасеца - калф машина и повдиганена пръсти с щанга

ГА

28.02.07
12:36

[quote author=“FRANKO1”]клекове
бедрено разгъване
бедрено сгъване или римска тяга
хакен клек
лег преса
напади
това са ти основните упражнения за крака.ти си избери кои ще правиш
за прасеца - калф машина и повдиганена пръсти с щанга

Ти хубаво си ми ги изброил, ама аз си нямам хал хабер какво да избера и как да го подреда.
Кой упражнения по колко серии и повторения да права ?
:roll:  :?

28.02.07
14:24

[quote author=”ГАЩУРА”]Може ли да ми кажете програма за сила и издръжливост в краката . Ще тренирам краката два пъти седмично.

Не знам дали има смисъл да ги правиш 2 пъти седмично, но моето предложение за тренировката им е :
*Загряваш добре ставите на колелото
*Следват 1-2 леки серии бедрено разгъване(10-15 повторения), за подготвиш краката за клековете.
*Клекове-3-4х8-10
*Бедрено сгъване-3х10
*Прасец на лег преса-3х10-15
Можеш да включиш и 2-3 серии на лег пресата, но това е допълнително ;)

[quote author=“BobaN”][quote author=”ГАЩУРА”]Може ли да ми кажете програма за сила и издръжливост в краката . Ще тренирам краката два пъти седмично.

Не знам дали има смисъл да ги правиш 2 пъти седмично, но моето предложение за тренировката им е :
*Загряваш добре ставите на колелото
*Следват 1-2 леки серии бедрено разгъване(10-15 повторения), за подготвиш краката за клековете.
*Клекове-3-4х8-10
*Бедрено сгъване-3х10
*Прасец на лег преса-3х10-15
Можеш да включиш и 2-3 серии на лег пресата, но това е допълнително ;)

Човека иска програма за сила, а не за маса.
Клек 5 серии по 2-5 повторения с 4-5 минути почивка между сериите.
Римска тяга 5 серии по 3-5 повторения с 4-5 минути почивка между сериите.
Повдигане на пръсти със щанга на раменете 3-6 повторения 4-5 минути почивка между сериите.
Щом искаш само сила не сменяй програмата никога. Загравай много добре и прави стречинг. Прави всички максимално правилно и концентрирано.

28.02.07
20:03

2 пъти крака на седмица ще ти е много. Сменяй ги да речем както е в догкрап 1-вата седмица 1 крака, 2-рата 2 крака, 3-тата 1 крака и така...

Ако прави силови тренировки няма да ги претренира.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1