Тренирам вече един месец и половина и няма много ефект ?

02.03.07
16:19

Абе теи лошо ли е само малко гърди съм напраил а ръката нещо не расте само един път съм пропускал трен. ако може да кажете нещо ако не е добре да сменям програма упражнения и т.н. ;)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:35.

FZ

02.03.07
16:23

Кажи си програмата , упражненията, сериите , повторенията и т.н.
За еди месец какво искаш ? Да направиш 45 см. ръка ли? За един месец не става  ? Най-малко половин година или една.

02.03.07
16:28

Пърия месец и половина главно се правят кръгови тренировки, за свикване на организма с натоварванията и да се изгради някаква минимална база за натрупване на ММ.  :wink:

Това е изключително малък период от време, за да правиш вече някакви анализи, изкарай поне още два месеца за целта. Франк Зейн имаше такава стратегия, която много ценя и спазвам - в нея ставаше въпрос точно за гледане на резултати на три месеца. Ще се поровя за материалите и ще видя каква статия при нас може да се направи.

02.03.07
17:41

[quote author=“Azazel”]Пърия месец и половина главно се правят кръгови тренировки, за свикване на организма с натоварванията и да се изгради някаква минимална база за натрупване на ММ.  :wink:

Ами първите 2 седмици правех сичко ама сега съм по програма ;)

[quote author=“dimitar.mihaylov”]Това е изключително малък период от време, за да правиш вече някакви анализи, изкарай поне още два месеца за целта. Франк Зейн имаше такава стратегия, която много ценя и спазвам - в нея ставаше въпрос точно за гледане на резултати на три месеца. Ще се поровя за материалите и ще видя каква статия при нас може да се направи.

Мерси за инфото ще искарам до 3-ти месец и ще видя дали има разлика ;)

FZ

02.03.07
17:42

[quote author=“Dancho`”][quote author=“Azazel”]Пърия месец и половина главно се правят кръгови тренировки, за свикване на организма с натоварванията и да се изгради някаква минимална база за натрупване на ММ.  :wink:

Ами първите 2 седмици правех сичко ама сега съм по програма ;)

[quote author=“dimitar.mihaylov”]Това е изключително малък период от време, за да правиш вече някакви анализи, изкарай поне още два месеца за целта. Франк Зейн имаше такава стратегия, която много ценя и спазвам - в нея ставаше въпрос точно за гледане на резултати на три месеца. Ще се поровя за материалите и ще видя каква статия при нас може да се направи.

Мерси за инфото ще искарам до 3-ти месец и ще видя дали има разлика ;)

Кажи програмата де ? :wink:

02.03.07
17:45

[quote author=“BIG PICHAGA”]Кажи си програмата , упражненията, сериите , повторенията и т.н.
За еди месец какво искаш ? Да направиш 45 см. ръка ли? За един месец не става  ? Най-малко половин година или една.

Ами не ми се изрежда програма ама по-долу разбрах че неможе за толкова малко време трябва поне за 3 месца.
Не искам 45 ръка но кат гледам сега и с полвин см не ми се е оголемила ръката от преди да почна до сега. :D

[quote author=“Dancho`”][quote author=“BIG PICHAGA”]Кажи си програмата , упражненията, сериите , повторенията и т.н.

Ами не ми се изрежда програма ама по-долу разбрах че неможе за толкова малко време трябва поне за 3 месца.
Не искам 45 ръка но кат гледам сега и с полвин см не ми се е оголемила ръката от преди да почна до сега. :D

Храни се правилно и ефективно, резултатите ще дойдат.

02.03.07
18:05

Понеделник - Гърди
Полу лег - 3x12
Лег - 3x12
Обратен Лег - 3x12
Флаис - 3x12
Пек-Дек - 3x12 (Не всеки път го правя)
Пуловър - 3x12

Вторник - Гръб Трапец
Набирания - 3x12
Чукчета с Дъмб. - 3x12
Вертикален скрепец - 3x12
Трапец с Дъмб. - 3x12

Сряда - Крака
Сгъване за задно бедро - 3x12
Разгъване за бедро - 3x12
Клек - 3x12
Прасец на преса - 3x12
И 3 упражнения за корем накрая

Четвъртак - Рамо
Повдигане на дъмбели напред - 3x12
Разтваряне на дъмбели в страни - 3x12
Раменна Преса - 3x12
За задно рамо - 3x12

Петък - Бицепс Трицепс
Френско - 3x12
Кик-Бек - 3x12
Разгъване на дъмбел - 3x12

Скотово сгъване - 3x12
Сгъване с EZ лост - 3x12
Сгъване с дъмбели - 3x12

Събота и Неделя почивка това ми е програмата :D

Гърдите ти с тази програма никога няма да пораснат.

02.03.07
18:35

[quote author=“Huskarl”]Гърдите ти с тази програма никога няма да пораснат.

Защо ?

02.03.07
18:36

Щот аз лично съм доволен от гърдите си дори скоро ще сложа снимка ;)

02.03.07
18:59

... и тренираш 5 пъти седмично защото се чувстваш много напреднал ли?  :?
Според мен спокойно можеш да си редактираш (олекотиш) програмата и да правиш по 6-8 повторения с по-тежко

Грешен ти е подхода като цяло. Образовай се на тема фитнес.

02.03.07
19:51

[quote author=“Jorku”]Грешен ти е подхода като цяло. Образовай се на тема фитнес.

Абе не мога да разбера как е изобщо възможно това... Всеки втори тук си измисля някаква свръх гениална и уникална програма.

Защо оросто не вземете нещо готово и не се опитате да го разберете така че да го донагодите и да си тренирате...

Освен това с тренировка маса не се прави. Тя се прави с ядене. Но от друга страна с лоша тренировка, без значение какво е храненето, резултат няма да има.

02.03.07
23:58

бате, начинаещ си и праиш 6 упражнения за гърди ??  :lol:

03.03.07
00:15

[quote author=“kris4AN”]бате, начинаещ си и праиш 6 упражнения за гърди ??  :lol:

Тренирал съм и преди 5 месца спрях за 3 и ся пак почнах ;)

03.03.07
00:18

[quote author=“tpd”][quote author=“Jorku”]Грешен ти е подхода като цяло. Образовай се на тема фитнес.

Абе не мога да разбера как е изобщо възможно това... Всеки втори тук си измисля някаква свръх гениална и уникална програма.

Защо оросто не вземете нещо готово и не се опитате да го разберете така че да го донагодите и да си тренирате...

Освен това с тренировка маса не се прави. Тя се прави с ядене. Но от друга страна с лоша тренировка, без значение какво е храненето, резултат няма да има.

Батка тази програма просто лесно я помня щото секи ден тренирам различна група мускули пример бицепс и трицепс а не гръб и бицепс но може и да греша ако греша моля поправете ме и дайте савет :D

03.03.07
00:23

аз правя 4 упражнения за гърди
1.повдигане на щанга от лег 4x8
2.повдигане на щанга от полулег 4x8
3.флаис/повдигане на дъмбели от полулег 3x8
4.кофички 3x8
и ми влиза перфектно не знам за теб с тея 6 упражнения

03.03.07
00:57

[quote author=“kris4AN”]аз правя 4 упражнения за гърди
1.повдигане на щанга от лег 4x8
2.повдигане на щанга от полулег 4x8
3.флаис/повдигане на дъмбели от полулег 3x8
4.кофички 3x8
и ми влиза перфектно не знам за теб с тея 6 упражнения

Ами ще си напрая снимки и ще сложа :D

03.03.07
08:02

Т твоя тон, понеже и на мен гърдите винаги са ми били добре развити... генетично просто :)
и понеже също съм тренирал преди (около 1,5г.), а сега вече минах 2 месеца общи тренировки за малко влизане в час... за гърди сега правя
Повдигане на щанга от лег – 5x12,8,6,3,3
Повдигане на щанга от полулег - 3x8
Флайс - 3x8 (като се замисля май все от наклон, но различно... гледам обаче да е малък 10-20 градуса, колкото да не е съвсем хоризонтален)

KR

05.03.07
20:17

а да питам не може ли нали
1.полу лег
2.бенч преса
3.обратен наклон лег
4.флайс от полулег
5.флайс от лег

06.03.07
15:18

[quote author=“kr1sto”]а да питам не може ли нали
1.полу лег
2.бенч преса
3.обратен наклон лег
4.флайс от полулег
5.флайс от лег

Според мен може :D

06.03.07
16:54

Абе за 1 месец...то не става така...и не си казал какво ти е храненето.Предвид и годините ти какво очакваш?Ти за 1 месец какво си очаквал,та се отчая вече?

06.03.07
18:20

[quote author=“a8n”]Абе за 1 месец...то не става така...и не си казал какво ти е храненето.Предвид и годините ти какво очакваш?Ти за 1 месец какво си очаквал,та се отчая вече?

Не съм казал че съм се отчаял ще тренирам оше 5 месца и ше видя разликата  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1