03.03.07
20:45
Сгъване с щанга в супер серия с разгъване с щанга за трицепс на лежанка - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Редуващо сгъване с дъмбели в супер серия с разгъване на скрипец - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Сгъване от полулег в супер серия с разгъване на скрипец с въже (на колене) - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Концентрирано сгъване с дъмбели в супер серия с разгъване с дъмбел с едната ръка от седеж - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Кофички на лежанка - дроп серии с допълнителни тежести, 26 повторения
Какво мислите за неговата програма ? Мисля да я изпробвам 1-2 седмици да вида как ше ми се отрази. (кофичките може и да не ги правя)
сериозна е тренировката по 4 упражнения за сяка група и кофички ;) наи много да претренираш според мен
03.03.07
20:51
[quote author=“kris4AN”]сериозна е тренировката по 4 упражнения за сяка група и кофички ;) наи много да претренираш според мен
и според мен така :lol: ма ше опитам 1 седмица да видя как ше ми се отрази (няма да се зоря с много килограми)
03.03.07
21:13
[quote author=“kris4AN”]ами окс пробваи то за 1 седмица няма какво да стане де 8)
еми знам :) то повече темата беше какво мислите за тая програма, а не какво ше напрая аз :P
Толкова много супер серии не са ли прекалено много натоварващи ? Аз си мисля че като направя една такава тренировка и после няма да мога да си мръдна ръцете :)
ако пък ми действа (ако се забележи по-добро напомпване, да има някакъв по-добър видим ефект) ше правя още 2-3 седмици на нея. Да се надявам че няма да претренирам..
ше пиша после “впечатления”
03.03.07
21:17
[quote author=“BuKTop”]Сгъване с щанга в супер серия с разгъване с щанга за трицепс на лежанка - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Редуващо сгъване с дъмбели в супер серия с разгъване на скрипец - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Сгъване от полулег в супер серия с разгъване на скрипец с въже (на колене) - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Концентрирано сгъване с дъмбели в супер серия с разгъване с дъмбел с едната ръка от седеж - и двете по 4 серии с по 12-10 повторения
Кофички на лежанка - дроп серии с допълнителни тежести, 26 повторения
Какво мислите за неговата програма ? Мисля да я изпробвам 1-2 седмици да вида как ше ми се отрази. (кофичките може и да не ги правя)
БРАВО, браво аз от кога търся яки програмки на АРНОЛД :idea: още утре ще я пробвам :!:
с тази програма АРНОЛД е направил много ама много яки ръце така съм чувал :(
03.03.07
21:34
Ъпсурт, тази е убийствена програма ве.
Аз си мислех да прая на Христомир или на Маркус, ама ти уби коня направооо.... Постоянно супер серии.
03.03.07
21:37
нищо не пречи да се опита ;)
@КУМЧО ВЪЛЧО
ето ти и програма на Арнолд за рамене и прасци
Раменни преси от седеж пред гърди - 1 загряващата серия, 15 повторения; 4 серии - 12,10,8,8
Разтваряне с дъмбели встрани - 4 серии - 12,12,10,8
Преси на смит машина от седеж - 4 серии - 12,12,10,8
Разтваряне с дъмбели встрани от наклон - 4 серии - 12,12,10,8
Придърпване на щанга към брадичката (вертолет) - 4 серии - 12,12,10,8
прасци -
Повдигане на пръсти от стоеж - 4 серии - 15 повторения
Повдигане на пръсти от седеж (на машина) - 4 серии - 15
дано са ти от полза ;)
03.03.07
21:42
абе хора вие не сте Арнолд няма да ви подейства така както на него..
03.03.07
21:44
[quote author=“BuKTop”]нищо не пречи да се опита ;)
ако имаш още програми на АРНОЛД би ли постнал ако не те затруднява да видим как е тренирал най великият културист и да ги пробваме за яка м.маса :(
Мисля че от тази програма нищо няма да качи никои :) ама като има навити пробваите после кажете впечатленията :twisted:
03.03.07
22:19
Мъка, мъка има по земата, със заблуда е пълна на хората главата.
Пробвайте тренировката на Арнолд за ръце, няма проблем в това, но после не поствайте теми от рода на “Ръцете не ми вървят”, “В застой съм”.
03.03.07
22:25
Нямате никакъв шанс да се възстановите след толкова тежки тренировки като неговата.Чисто и просто ще претренирате,освен ако не зобите.
03.03.07
23:06
[quote author=“Jay”]абе хора вие не сте Арнолд няма да ви подейства така както на него..
може и да подеиства ако са на неговия зоб
04.03.07
08:33
Нито си на стажа на Арнолд, още повече пък на ЗОБА му ,така че си направи изводите.
мисля , че тази програма няма да помогне на никой макар ,че на първата седмица ще има някакъв напредък но дотам и ще преуморите мускулите. 8)