03.03.07
13:34
Здравейте,
започнах да тичам вече тичам всеки ден в продолжение на 21 дена по 2-3 километра около 20-25 мин ми отнема тичането, бях 69-70 кила като започнах да тичам с цел отслабване, а вместо да отслабвам аз започнах да качвам килограми сега съм 73 :( как е възможно не ям много появече от преди това даже намалих мазната храна на 0%.
[quote author=“Muki”]Здравейте,
започнах да тичам вече тичам всеки ден в продолжение на 21 дена по 2-3 километра около 20-25 мин ми отнема тичането, бях 69-70 кила като започнах да тичам с цел отслабване, а вместо да отслабвам аз започнах да качвам килограми сега съм 73 :( как е възможно не ям много появече от преди това даже намалих мазната храна на 0%.
Може би трябва по-подробно да опишеш хранителния ти режим , за да видим къде е проблема ;)
Когато съм на работа ям хляб с кремвирши и домати, след тичане /30-60мин/ хапвам 2-3 банана, по принцип вечер си хапвам маджи и супи , каквото е сготвено, това е но не се различава грам от преди, даже сега като чели ям по малко, въпреки че съм по гладен след тичането.
[quote author=“Muki”]Когато съм на работа ям хляб с кремвирши и домати, след тичане /30-60мин/ хапвам 2-3 банана, по принцип вечер си хапвам маджи и супи , каквото е сготвено, това е но не се различава грам от преди, даже сега като чели ям по малко, въпреки че съм по гладен след тичането.
Ако искаш да свалиш кг трябва да стегнеш малко режима. Тия 2-3 банана след тренировката са много,един ти стига.Хляба го махаш от менюто си или го ограничаваш максимално.Ядеш до 19:00.Наблегни на качествена храна...ориз, картофи,овесени ядки...вместо кренвирши яж пилешко месо :) ;)
03.03.07
16:04
Muki - Банани след кардио тренировка са абсолютно забранени, както и всякакви въглехидрати. Като искаш да сваляш всичко що е въглехидрат до обяд, следобед предимно белтъчини.
BobaN - наистина ли мислиш, че с ориз, картофи,овесени ядки ще свали нещо? :wink:
Muki - Банани след кардио тренировка са абсолютно забранени, както и всякакви въглехидрати. Като искаш да сваляш всичко що е въглехидрат до обяд, следобед предимно белтъчини.
BobaN - наистина ли мислиш, че с ориз, картофи,овесени ядки ще свали нещо? :wink:
fitday е права от тези храни се пълнее не се отслабва ;)
Зависи в какви количества ;)
Лично аз съм свалял около 10 кг по този начин ;)
Зависи в какви количества ;)
Лично аз съм свалял около 10 кг по този начин ;)
Да може ;)
много мерси за отговорите, значи почвам и диета или поне ще спра с хляба и бананите колкото и да ги обичам, кажете по точно какво да ям, какво разбирате под белтачини, няма ли да ми се изтощи организма ако ям по малко?
03.03.07
21:38
Прочети малко в раздела Хранителни режими за понижаване на теглото, там ще намериш много писано по темата.
BobaN не мога да ти повярвам, че ако по - цял ден набиваш ориз, картофи,овесени ядки ще свалиш, освен ако не ограничиш драстично количествата и имаш доста кг да сваляш. :wink:
Мюслите са идеални за в период на сваляне. Те дават бавни въглехидрати и белтъчини и помагат за прочистването на червата! Не можеш да сгрешиш ако ги включиш в диетата си!
04.03.07
09:05
Fitday
Може да се сваля по този начин обаче трябва да си смяташ всичко много добре - РБР http://bb-team.org/nutrition/000181.php
Обаче не е ефективен колко НВД
dobata
Мюслите май бяха с бая, бая гликемичен индекс (или както се казваше) и не са много, много за предпочитане, но не съм много сигурен де.
04.03.07
16:32
dobata мюслите не са идеални за сваляне, идеални са овесените ядки и то при спазване на определени правила на хранене! Между мюсли и овесени ядки има голяма разлика. :roll: :roll: :roll:
Huskarl принципно би могло не отричам, но на практика нещата изглеждат по друг начин. :wink: