Ей Morphey брат ми разбираш ли ме ,че деня ми беше скапан ама като ти прочетох поста и някак си всичко се промени и ми се оправи настроението Голям си образ(без лоши чувства го казвам
Значии..мм какво се вижда на снимките..пич..ако целта ти е била да покачиш маса(не само мускулна) , е успял си! Личи си, че си трупнал едно 20 кг, ама се питам за какво са ти, като трябва да ги чистиш, че да стане нещо сносно. Не че сега не ставаш, но лично аз не се кефя, просто си загубил всякаква сепарация и релеф. Имаш потенциал да изчистиш и да се получи не лош ефект, е гарантирам че няма да е културистичен релеф, но все пак. Приятелски съвет от мене, ако се беше научил да позираш(защото е очевидно, че това не ти е силата, много повече от потенциалът си щеше да покажеш дори и в тоя си вид! Поработи върху това!
Тренирай здраво, но започни диетата от сега, ако ти говори нещо НВД почваи не се замисляи. Трябват ти точно 3 месеца не повече и ще имаш доволни реултати! Наблегни на пиленце с ориз, риба тон, повечко вода, никакав хляб и не забравяй да си оставяш поне 1-2 максимум дни в седмицата, когато да ядеш каквото и по колкото искаш, защото не е целта да умрех от недохранвана(и липса на сила). Не слушай разни “професори” от форума дето само гледат да трупат мнения, а се замисли над това, което ти пиша!
Айде с акъл
04.03.07
01:29
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“denimcho”][quote author=“BIG PICHAGA”]Аз мисля че JORKU не ми се сърди за критиката.
Все пак като е сложил снимки и иска нашето мнение ,трябва да очаква и по критични мнения .
то бива критика, ама ти нищо положително не каза. ще ми е интересно да те видиа теб как изглеждаш, че судиш другите толкова сурово.
гъpдите ти според мен са ти най-големиа проблем. гърба е добре на плътност, може още малко на ширина
Eeeеее вие пък ма изкарах те някакъв злодей.
Чак пък суров , просто му казах кое не му е добре според мен ,а сега той ако се харесва така да си стои така, негова си работа . По добре да му кажеш на човека какво мислиш на истина, отколкото да си лицемерен и не искрен .Да виждаш че нешто не му е както трябва а да го лъжеш че е перфектен.
По-здрави на всички !
Нищо лично, ама като правиш забележки, поне пиши на български...
морфи кът ти гледам снимките-с тва тяло най-много охрана на дискотека да станеш,за друго не може и да става на въпрос.добре че поне си умно момче!
04.03.07
02:04
Морфей щом си качил толкова бързо можеш и да свалиш мазнините бързо. Имаш нужда. Тия снимки са малко трудни за коментар. Голям си, но не и оформен. Хубавото е че го знаеш обаче. Ще чистиш ли и ако да от кога започваш?
04.03.07
08:58
morphey
Батка къртиш мивки с поста си във темата за снимки :D
Ще ти дам 2 напътствия:
1.Надъхай се да се изчистиш, няма да съжеляваш.
2.Прави пълен преден клек със щанга.
04.03.07
09:28
морфей много много много некачествена маса имаш ! и си качил по едно време ти бях чел хранителния режим в който присстваха някакви четири медени линдзера ... :lol: :lol: на веднъж .... ръкцете ти наистина са малки и си качил мн малко на тях и то повечетп мазно .
Пример ще ти дам аз на 78 кила имам 42 ръка ти на 95 , 41 , поогледай си храненето ! наблегни на ръцете и гърба , който също не ми харесва няма плътност . Не всичко е обем ...
04.03.07
11:01
[quote author=“icko_v”]
Значии..мм какво се вижда на снимките..пич..ако целта ти е била да покачиш маса(не само мускулна) , е успял си! Личи си, че си трупнал едно 20 кг, ама се питам за какво са ти, като трябва да ги чистиш, че да стане нещо сносно. Не че сега не ставаш, но лично аз не се кефя, просто си загубил всякаква сепарация и релеф. Имаш потенциал да изчистиш и да се получи не лош ефект, е гарантирам че няма да е културистичен релеф, но все пак. Приятелски съвет от мене, ако се беше научил да позираш(защото е очевидно, че това не ти е силата, много повече от потенциалът си щеше да покажеш дори и в тоя си вид! Поработи върху това!
Айде с акъл
За позирането си безбожно прав.(но целия ден се скапах от работа и накрая 15 минути преди тренировката погълнах едно баснословно количество храна заради което корема ми беше с големината на баскетболна топка :roll: )
Но сега да се “защитя” ,аз не целя културистичен ефект,просто бавно но сигурно се фанатизирам в тежката атлетика ,включително и състезанията Iron Man ,затова непрекъснато си поставям нови и нови цели във силовите постижения
Затова ще разчитам на естественото изчистване през пролетта и лятото :wink:
Иначе за някой неща се замислих ,позиране ,балансирано хранене определено има върху какво да се работи.
hardboy нямам никакви мераци за състезателна дейност по културизъм.
Jorku ще ми се наложи да покривам норматив скоро и затова требва да включа 2-3 ардио тренировки (бягане ) във седмицата ,затова и дума не може да става за НВД
Huskarl
попринцип когато кожата ми има тен и не съм преял и препил изглеждам по-адекватно.
Какво имаш предвид с предният клек.
JiVk0 не е толкова некачествена ,за хранителния режим си прав ,но тази година ми бепе доста трудоемка откъм финансиране и както казах и преди нямах вузможност да използвам добавки ,нито да балансирам хранителният режим,всичко се крепеше на рпинципа яж за да не губиш затова бях принуден да поглъщам колосални количества храна за да не загубя постигнатото,е това не ме извинява за линцерите :roll:
Попринцип ръцете ми изоставаха и преди но за една година са пораснали с 4см ,което не е малък напредък ,и за гърба си прав но само сравни със другата снимка от преди година и ще разбереш с колко мъка съм го развил и толкова.
По-здрави.
Значи братле, не искам да те обезкуражавам, но имам пряко наблюдение върху Iron Man сериите! С уточнение, най-добрият ми приятел с когото съм израснал от дете, докато бях в БГ е най-младия им състезател Милчо. Братле трябва да ти кажа, че ако искаш да се състезаваш на професионално ниво пи тях..си се иска много повече. Не си мисли, че ако си клекнал с 200кг значи че си силен, не си..Милчо за пример на лежанка аз не съм го виждал да слага повече от 150кг за 1-2 пъти, но пък има невероятна издържливост, воля и целеустременост + това че е як като бик 142кг :)така, че по добре си тренираи за здраве, там само ще се разочароваш, просто момчетата са много здрави, и издържливи, защото това е най-важното..Владо Ризов ми в споделял лично, че може и да бие Стоян Тодорчев не със сила,защото е невъзможно, но с издържливост, защото е състезание!
Не се сдухвай, но просто ти казвам доста в кухнята на техния спорт съм и не искам да те разочаровам, ама си е така 8)
04.03.07
20:18
Тва нещо не мога да го разбера
За ква издрьжливост говориш - Психическа :!: :lol:
Тва нещо не мога да го разбера
За ква издрьжливост говориш - Психическа :!: :lol:
На остроумен ли се правиш, не за друго не успяваш! Ако приемем, че наистина не си разбрал за какво говоря, имах впредвид, че за Iron Man - не е важно да си силов трибоец с невероятни постожения на клек, лег и тяга(макар че се тренират усилено), по важното е да си издържлив - под това разбирай че като почне състезанието от началото да започнеш със сила и така да го завършиш, ОК? Защото къф ти е смисалът да се представиш добре на 1 движение и да умреш още на 2рото, а представи си имаш 10!
Кажи сега какво не разбра?
04.03.07
21:28
[quote author=“icko_v”]Значи братле, не искам да те обезкуражавам, но имам пряко наблюдение върху Iron Man сериите! С уточнение, най-добрият ми приятел с когото съм израснал от дете, докато бях в БГ е най-младия им състезател Милчо. Братле трябва да ти кажа, че ако искаш да се състезаваш на професионално ниво пи тях..си се иска много повече. Не си мисли, че ако си клекнал с 200кг значи че си силен, не си..Милчо за пример на лежанка аз не съм го виждал да слага повече от 150кг за 1-2 пъти, но пък има невероятна издържливост, воля и целеустременост + това че е як като бик 142кг :)така, че по добре си тренираи за здраве, там само ще се разочароваш, просто момчетата са много здрави, и издържливи, защото това е най-важното..Владо Ризов ми в споделял лично, че може и да бие Стоян Тодорчев не със сила,защото е невъзможно, но с издържливост, защото е състезание!
Не се сдухвай, но просто ти казвам доста в кухнята на техния спорт съм и не искам да те разочаровам, ама си е така 8)
Разбирам всяка твоя дума ,НО
забравяш следните неща :
-досега не съм вземал добавки ,нито стероиди(рецепторите са чисти)
-преди 3 дни навърших 18 години (млад съм още не ми е изтекъл срока на годност)
-само аз знам какво ниво на силова издръжливост притежавам
-с правилна тренировка ,хранене и въстановяване има бърз напредък
-като казах състезание нямах предвид състезанията в които участват Владо Ризов и Стоян Тодорчев ,те са атлети от световна величина
-в крайна сметка това ми е цел ,мога да я постигна след 5,10 години или никога ,но никой не може да ме обезкуражи ил да ме спре да се стремя към това
05.03.07
00:02
Само така!Имай предвид че на Айнщайн в училище професора по математика му е казал че е некадърник и че по добре да се захване с нещо друго,но какво става-хоп днес е еталон за гениалност... :wink:
Пич не съм го обезкуражил или нещо, напротив да си преследва мечтите обаче както има един израз на английски : Keep it real!, на по достъпен език “Бъди реалист” на 18 Години Милчо беше в топ 5 на най-силните БГ мъже!
Не че нещо, ама ти къде си!?
05.03.07
09:15
Не че нещо, ама ти къде си!?
В момента съм на кръстопът и се чудя кои вариант да избера ,но не
знам за какво са ти тези провокативни въпроси,някъде да съм претендирал за
изключителна сила ? Да се състезаваш е едно да побеждаваш друго.
П.П.
Ще ти дам един хубав пример
Величко Чолаков на 16 години е тежал 60кг ,на 18 е тежал 95кг ,сега тежи 163кг
Не може да се сравнявам с него защото той има изключителни гени ,но това което съм предвидил ще го постигна ,защото знам че ще мога да го направя.
Морфей :)
Беше написал, че не се ориентираш към културизъм и т.н., но честно казано, като сравнение с предишните снимки, бих казал, че преди 365дни си изглеждал по-добре. Както се казва - личало е, че си тренираш, а сега изглеждаш по-скоро едър. Нещо с храненето хич не си го нацелил...
Иначе те разбирам, че не ти се занимава с чистене, при положение че тамън си понатрупал, така желаната маса, но пък...малко кардио и лека промяна в храненето, няма да навреди. А и кой знае, може пък после да качиш по-лесно. ;)
morphey, няма смисъл да трупаш излишна маса. Мазнините няма да те направят по - силен, това е неактивна маса, която трябва да мъкнеш със себе си. В момента имаш 10 кг и отгоре излишни (не говоря за състезателен релеф, за него ще трябва да свалиш поне 15, а може и 20 кг).
Струва ти се, че краката са ти големи спрямо ръцете, но всъщност имаш много излишно по ханша и бедрата, затова е така. За пример ще ти дам себе си - и аз имах 70 см бедро, като тежах 88-90 кг (на ръст под 170 см), и ми се струваше, че краката изпреварват ръцете, които бяха само 43 см. Като свалих излишното, бедрото стана 61-62 см, и вече си беше напълно в нормата.
Колко ти е китката ми е интересно?
05.03.07
11:35
[quote author=“NRG52”]Морфей :)
Беше написал, че не се ориентираш към културизъм и т.н., но честно казано, като сравнение с предишните снимки, бих казал, че преди 365дни си изглеждал по-добре. Както се казва - личало е, че си тренираш, а сега изглеждаш по-скоро едър. Нещо с храненето хич не си го нацелил...
Иначе те разбирам, че не ти се занимава с чистене, при положение че тамън си понатрупал, така желаната маса, но пък...малко кардио и лека промяна в храненето, няма да навреди. А и кой знае, може пък после да качиш по-лесно. ;)
Тогава се бях приготвил специално за снимките ,а сега просто се снимах след тренировка
,еее хора ще ме карате да почвам НВД и кардио ,и след 2 месеца да правя нови снимки
Петко К
Разбирам те и си прав за талията и ханша ,виж при краката нямам релеф защото досега за крака освен римска тяга и клек ,просто нямам машини ,а това ми пречи да ги оформя ,общо взето те доста по-бързо се развиват от ръцете ,които на всичкото отгоре са и дълги и изглеждат по-слаби......
Китката ми е 20см ,костите ми са средно широки ,е виж ханаша си е “адски развит” 110см :roll:
П.П.
Ей момчета истината е че тази година съм тренирал със страшно желание ,но материалното ми благосъстояни беше страшно зле поради субективни фактори/разходи
и съм ял каквото и когато мога/намеря.
Да сравнение с некой от вас които ползват по 3вида амонокиселини и 5 вида вносен протеин може и да изглеждам зле ,но в този спорт всичко е до това колко пари отделяш за тялото си.
Еееей ама и една добра дума не чух ,повече няма да слагам снимки :wink:
05.03.07
11:50
И аз се присъединявам към тях.
Ако бях на теб (преди 1 година) изобщо нямаше да ям лайната дето ся ям. За ко си се развалил така ? То можеше само на фитнес да ходиш без да ядеш нещо специално.
Ама пак си добре, не е кой знае какво за сваляне...
Докато аз......30 кила как са свалят....
Не го приемай вътрешно.
Много народ се изказа, но съм убеден, че никой не се е изказал злонамерено, напротив. :)
За суплементи и т.н. - това, не ти е оправдание, много хора спортуват, без въобще да ползват суплементи. :wink:
Вече за храна и т.н., тук вече е разбираемо, ако не си разполагал с качествена храна.. :)
Ти си решаваш, дали да слагаш снимки или не, всъщност би било хубаво, ако извлечеш максимална полза от негативните мнения. :)
ПП Ще помоля, ако е възможно някой да пусне малко градивна критика и за мойте шедьоври. :lol:
05.03.07
12:12
Jorku най-добре изглеждаш на 7-та снимка
05.03.07
14:49
morphey
Батка хващай метлата (НВД) и почвай да чистиш. Така ще разбреш и на каква хала са ти отделните групи и къде трябва да наблегнеш.
Машини не ти трябват с тях няма да се “оформиш” по-добре от колкото с щанги и дъмбели. Петко К правилно ти казва за кракта и “аспуха” (задника), че размера им идва доста и от мазнините (и при мен е така).
П.С. Предния пълен клек ще ти натовари главно квадрицепса и това ще доведе до по-доброто му открояване (оформяне както го наричат).
Другия вариант ти е Хакен клек, но нямаш машината, а оригиналния вариант нещо ме съмнява мене.
05.03.07
16:57
[quote author=“Huskarl”]morphey
Батка хващай метлата (НВД) и почвай да чистиш. Така ще разбреш и на каква хала са ти отделните групи и къде трябва да наблегнеш.
Машини не ти трябват с тях няма да се “оформиш” по-добре от колкото с щанги и дъмбели. Петко К правилно ти казва за кракта и “аспуха” (задника), че размера им идва доста и от мазнините (и при мен е така).
П.С. Предния пълен клек ще ти натовари главно квадрицепса и това ще доведе до по-доброто му открояване (оформяне както го наричат).
Другия вариант ти е Хакен клек, но нямаш машината, а оригиналния вариант нещо ме съмнява мене.
Добре де ,а не е ли по-добре да започна кардо тренирвки 2-3пъти седмично бягане по 2.4км?
Много по-добре ще е от НВД ,аз съм ох хората които са против НВД-то поринцип ,защото
натоварва страшно много организма ,идеята мозъкът ми да няма енергия ,ккато и тялото не ме блазни ,пък и няма да мога да ям желаните 250грама белтъчини
Работя по въпроса с коригирането на храненето ,оказа се ,че съм прекалявал с някой продукти ,ето както ям основно :
Сутрин:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021018.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021021.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021020.jpg
На обяд:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021016.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021017.jpg
И ужасът идва следобяд:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021019.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021124.jpg
Вечер както следобяд
Е разбира се има и други неща които нямах в наличност докато снимах ,но това са основите на менюто ми
Изчислих че на ден ям средно по:
белтъчини:170грама ,мазнини-150грама+ въглехидрати-ами момчета изчислих си ги и нещо не повярвах първият път ,рових се в таблици с калулатор смятах и ето какво излезе :750грама
Калории минимум 3500Калории ,горна граница нямам случвало се е да минавам и 5000
Както виждате режима е “стриктен”
абе ти да не си луд бе ??? немога да го разбера тва твойто е наркомания аз и като качвам внимам какво ям а ти ме уби 700 грама въглехидрат от който 600 прости. мазнини 150+ от който никфи полезни (сичко ти се лепи капиш??? ) и 170 белтък от тук най-важното е най-малко!!! белтъка под 250 не трябва да ти е нали искаш мускул да правиш,незнам просто мн се нерва така един ден ще се чудиш какво да прайш със мазното по тебе и ше си биеш главата що имаш зверски апетит 100% имаш раширен стомах щом го ядеш тва на 3-4 яденета,а ти до обяд протеин почти не фкарваш и ако си мислиш че ще усвойш 100 грама или колко ти се връзват там на едно ядене си в голяма грешка,не искам да обида никой просто казвам- СТЕГНИ СЕ от тебе ще излезе нещо не се осирай рано ти е !!!
Morphey пич последните ми 2 мнения не бяха адресирани до теб, хич не съм визирал тебе, успокой топката!
Тео ти обясни някои неща, а аз щи кажа само 1 нещо..от хляб още не знам някой да е станал як! Тези три хлебчета дето си ги снимал много ти пречат, 50% от това дето ти е отпред на корема и отзад на гъза е оттам! Може и да не се съгласиш, мое мнение!
Не си фен на НВД, ами пич ако си измислил друг по-добър начин даваи по него, ама се съмнявам. Аз съм на диета в момента и мога да ти кажа, че ако не искаш да ти се преебе целия режим и начин на живот заради нервничене, депресия от НВД може да не я правиш супер стриктна, но все пак да я правиш. По принцип кардиото ти е хубаво да е колело, за да не сваляш толкоз много мускул, но в твоя случай най-добре е да тичаш, просто имаш много за сваляне. Пример, който на много ще им се стори смешен с мен лично. На НВД диета съм от 2 седмици точно, макар да е супер рано за сравнения и глупусти, защото все още не ми се е ускорил метаболизма грам, реших да се премеря снощи..почваики диетата бях 82кг, снощи бях 83,4кг. Но идеята е, че за 2те седмици талията осезаемо тръгна да спада, дупето също и това което е качено е ЧИСТО! Това е идеята на тоя спорт. Макар НВД да те изморява всичко е психика, затова ако решиш да го направиш качествено ще свикнеш бързо и за 2-3 седмици няма да ти прави впечатление, че си гладен. Стомахът ти ще се свие и ще приемаш по малко храна, а хляба един път като го откажеш, няма да се сетиш никога повече за него :)
05.03.07
17:58
[quote author=”Тео”]абе ти да не си луд бе ??? немога да го разбера тва твойто е наркомания аз и като качвам внимам какво ям а ти ме уби 700 грама въглехидрат от който 600 прости. мазнини 150+ от който никфи полезни (сичко ти се лепи капиш??? ) и 170 белтък от тук най-важното е най-малко!!! белтъка под 250 не трябва да ти е нали искаш мускул да правиш,незнам просто мн се нерва така един ден ще се чудиш какво да прайш със мазното по тебе и ше си биеш главата що имаш зверски апетит 100% имаш раширен стомах щом го ядеш тва на 3-4 яденета,а ти до обяд протеин почти не фкарваш и ако си мислиш че ще усвойш 100 грама или колко ти се връзват там на едно ядене си в голяма грешка,не искам да обида никой просто казвам- СТЕГНИ СЕ от тебе ще излезе нещо не се осирай рано ти е !!!
Малее мнение като тези ме стресират!!!Вярно е че съм още начинаещ и тренирам само от 5 месеца и през това време постоянно чета за яденето , тренировките , като се опитвам да стана по на “ти” с фитнеса , но все немога да ги разбера тези сметки с храните .Искам да попитам поне дали това което ям , е добре за качването ми за маса.Режима съм го направил като съм гледал други програми и мисля че г/д става.Не изчислявам всичко то точност в грамове , защото все пак не съм чак такъв маняк , но се опитвам да е правилно.
Сутрин ям по една купичка овесени ядки с кисело мляко , в училище храната ми не е добра защото няма големи възможности и ям тостер с пилешкко.На обед ям мусака , леща и в някои случаи месо+ориз/картофи , следобед ям 3-4 яйца , към 6-7 ям 2банана+1кисело мляко , и за вечеря се стремя винаги да ям пържола или друго месце с ориз/картофи.Искам да попитам поне дали и аз няма да стана някакъв шишко в опита си да постигна мускули(не визирам morphey).Надявам се да няма проблем че написах всичко това в темата коментари за снимки ;)
06.03.07
18:51
Момци наслушах се на достаъчно критика реших да се взема в ръце и си направих
БАЛАНСИРАН хранителен режим който е и научно обоснован,режима има една единствена цел със средно темпо да ме изкачи до така желаните 130кг мускулна маса 8)
Ето и темата
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23876
Заслужава си да я прочетете ,ако не помогнете поне ще се посмете
А да който ще ми гледа снимките да ги гледа че довечера ги трия.
Мерси на критиците ,те бяха една от причините да си направя хранителен режим
,в който няма 2 хляба и 700 грама въглехидрати
Все пак “Срамота е такова младо и хубаво момче пък дебело!”
Цитирах баба ми която ми беше дала да меря костюма
от абитуриентския бал на бащата ,тогава той бил якичък демек към 85-90 кила
Е аз му скъсах панталона на тоз костюм и предизвиках ненавист из всички слоеве на семейството.
Айде стига толкова простотий всъшност ето една снимка да видите на едър човек колко добре му седи костюм :lol:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021098.jpg
Кое е казъл че шампионите не се раждат такива:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021024.jpg
личи си ми че ще съм силен и огромен
ето какво е сила
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021093.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/prostashtini/S4021092.jpg
Хора аз хубаво си писах простоий но вземете ми дайте съвети за хранителния режим да се стегна малко.
06.03.07
19:11
morphey, уважавам амбицията ти, но съм ти го казвал и пак ти го казвам 130кг(ако станеш) ще си далеч от термина “130кг мускулна маса”. За нас обикновените хора(не ползващи забранени субстаниции) това е “кауза пердута”.
06.03.07
19:18
morphey, готин образ си 8) Успех, ама 130 :!:
06.03.07
22:21
[quote author=“Sportex”]morphey, уважавам амбицията ти, но съм ти го казвал и пак ти го казвам 130кг(ако станеш) ще си далеч от термина “130кг мускулна маса”. За нас обикновените хора(не ползващи забранени субстаниции) това е “кауза пердута”.
Примирил съм се с факта ,виж много време мина докато се откажа от детската си мечта-да стана като Грег Ковач :D
Ама това са детски работи
Ако при тегло 130кг съм стегнат и съм с не повече от 20% мазнини,ще е много добро постижение.
jdoe 130кила са нищо само желание да имаш :!:
А у мене желание и интелект с лопата да ги ринеш :wink:
Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
Дайте да им покажем, че и ние се стараем за визия :wink:
Иначе, набързо ги прегледах, момчета, всички сте готини и корави!
[quote author=“winni”]Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
аа такааа;)...
Вие morphey го направихте на 5 стотинки трябваше не само недостатъците да му кажете ..
morphey поставил си си за цел да качиш кг и предостатъчно въглехидрати поемаш и напълно те разбирам за добавките, че нямаш възможност да взимаш. Също така 200кг клек си е много добро постижение браво !
07.03.07
15:19
[quote author=“AYO”]Вие morphey го направихте на 5 стотинки трябваше не само недостатъците да му кажете ..
morphey поставил си си за цел да качиш кг и предостатъчно въглехидрати поемаш и напълно те разбирам за добавките, че нямаш възможност да взимаш. Също така 200кг клек си е много добро постижение браво !
AYO мерси за мнението ,все пак всичко е до приоритети ,не всеки се стреми към състезателен релеф.
П.П.
Просто се оказа че не съм фотогеничен и не мога да позирам ,на живо изглеждам по-различно :wink:
[quote author=“winni”]Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
Преди окло седмица-две една участничка се излъга да псуне снимки и да не казвам какъв беше резултата. Момичето изглеждаше невероятно, обра комплименти, колкото и РОни не би обрал, обаче си представям колко лични съобщения и с какво съдържание са й пуснали. Сега гледам, че снимките ги няма. Явно е пожелала да се изтрият, което си е нормално. Сигорно и е писнало от лични съобщения.
[quote author=“locvs”][quote author=“winni”]Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
Кво да се прави ...нормално е тва явление :)
07.03.07
17:08
[quote author=“BobaN”][quote author=“locvs”][quote author=“winni”]Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
Кво да се прави ...нормално е тва явление :)
А за мен тогава защо няма лични съобщения :D ?(идеята е, че не съм жена но съм хубав)
Причината да няма снимки на жени,според мен е ,че тук се публикуват снимки за да се покаже напредъка в натрупването на мускулна маса или орелефяването на трениращият.
В България много от жените ходят на фитнес но само за “камофлаж” ,другите елементи във веригата.
Впечатление ми прави и това ,че 90% от жените ядът меко казано странни неща
Пример :
95% от момичетата на възраст 14-19години ядът тестени изделия (закуски ) Много ми е смешно като видя как едно симпатично момиче яде две стедногорки,защото се сещам колко време виси в тоалетната заради такава храна.
Изобщо женската психика винаги ми е била много странна и непонятна.
Как може момичето Х да дава по 200 лева за козметика лакове гримове и тн. а да мъкне по 5кг паласки под всяка мишница (не гърдите отстрани имам предвид :) )
Изобщо физическата култура не се тачи много от младите дами
Разбира се има и изключения но те са не повече от 5%
morphey, с оглед на над 95% мъже във форума аз направо бих се приенсил на любовни обяснения на лична :lol:
Това са странните закуски на жените си е вярно. Ама нали ги редуват диети на кисло мляко и ябълки...
Може и триста лева да дават за козметика и ще дават до момента, в който вездесъщия Митко Пайнера (да се свети името му) пусне едно предаване където певиците му да прекарват по 1 час във фитнеса. Примерно “Фитнес с Преслава” или “Фитнес с Гергана”. Започваме с едно ударно 10 минутно скачане на въже (специално при тези две певици обезателно!!!)и после караме по програма. Доста от пубертетките ще тръгнат на фитнес ако го видят това.
А те жените по принцип не пускат снимки, все си намират кусури.
[quote author=“locvs”]morphey, с оглед на над 95% мъже във форума аз направо бих се приенсил на любовни обяснения на лична :lol:
Това са странните закуски на жените си е вярно. Ама нали ги редуват диети на кисло мляко и ябълки...
Може и триста лева да дават за козметика и ще дават до момента, в който вездесъщия Митко Пайнера (да се свети името му) пусне едно предаване където певиците му да прекарват по 1 час във фитнеса. Примерно “Фитнес с Преслава” или “Фитнес с Гергана”. Започваме с едно ударно 10 минутно скачане на въже (специално при тези две певици обезателно!!!)и после караме по програма. Доста от пубертетките ще тръгнат на фитнес ако го видят това.
:lol: :lol:
Съмнявам се, че и тогава ще влязат във фитнес залата.Колкото харесват чалгата, толкова и ги мързи... а ако все пак влязат, то ще има инциденти :lol:
07.03.07
21:01
dn_bg - Ей Миташки,що не се обаждаш бе,тряше да пуснеш снимки,та чак тогава да разбера,че си ти.Иначе перфектен си,винаги съм ти го казвал,още по-релефен си станал,направо почвай соматотропина да дръпнеш на височина и си номер едно;)
[quote author=“BobaN”][quote author=“locvs”]morphey, с оглед на над 95% мъже във форума аз направо бих се приенсил на любовни обяснения на лична :lol:
:lol: :lol:
Съмнявам се, че и тогава ще влязат във фитнес залата.Колкото харесват чалгата, толкова и ги мързи... а ако все пак влязат, то ще има инциденти :lol:
Ади сега, моля Ви са!
Има и такива, които не са фенки нито на Чалгата, нито на Закуските, нито на Паласките, нито на марковите мазила!
Знаете ли колко е трудно за жена да постигне това, което за мъжете е лесно - ние трупаме мускулна маса много трудно, ама наистина трудно! Освен това си имаме и задължително женски мазнини, които също трудно подлежат на чистене :cry:
Е ся има и такива, които наистина ги мързи, но те може би няма и да отворят подобен форум :lol: