какво мислете за тази програма

09.03.07
13:44

Искам само да ви попитам какво мислете за моята програма.искам с една тренировка да вклуча почти всички мускулни групи,за6тото тренирам и бокс и нямам време да ги разделям,а трябва и възстановяване.благодаря ви предварително.
. 1.изстласкване на щанга от лег
2.изстласкване на щанга от полулег
3.изстласкване на щанга обратен лег

4.раменни преси(с дъмбели или с щанга)

5.бицепсово сгъване с щанга(като сменям хвата при всяка серия)
6.бицепсово сгъване с дъмбели

7.изстласване на щанга с тесен хват
8.разгъване на дъмбел зад глава

9.коремни преси на римско столче с тежест.

09.03.07
13:57

Много гърди правиш и ничо за гръб и крака.
Пробвай така:

мъртва тяга
изтласкване на щанга от лег
военни преси (раменни пред врат) или арнолд преси
набирания
трицепс (френско?)
прав с щанга за бицепс
корем (не е задължителен, ако правиш набирания)

09.03.07
14:01

Забравил си най - големите и важните - гръб и крака, затова пък за гърди имаш цели 3 упражнения :!:
Не е нужно да ги разделяш, но не става и да тренираш само гърди и ръце.
Трябва да стане нещо такова:
1. Лежанка (или наклонена лежанка)
2. Набиране (или скрипец)
3. Гребане с щанга (или тяга)
4. Раменна преса (щанга/дъмбели)
5. Сгъване с щанга
6. Трицепс тесен хват
7. Клек (лег - преса)
8. Корем
Всичко в 3 серии.

09.03.07
15:36

Вкарай упражнения за гръбчето,недопустимо е да не го тренираш!!! Прави по 3-4 упражнения за мускулна група.

10.03.07
12:41

краката нарочно не сам ги писал,за6тото са ми много добре развити.гардите ми изостават малко, гарба не сам го писал,да не станат много упражненията,апак тои толкова не ми е нужен

10.03.07
12:55

[quote author=“mustang”]краката нарочно не сам ги писал,за6тото са ми много добре развити.гардите ми изостават малко, гарба не сам го писал,да не станат много упражненията,апак тои толкова не ми е нужен

Краката и гърба ти правят ~75% от мускулите в тялото. Да много е нужен. Ако тренираш услиено гърди и корем и не тренираш гръб ще се прегърбиш! Не може от три големи мускулни групи да тренираш само една (гърди).

10.03.07
13:04

Намали упражненията за гърдите и сложи гръб, ако не искаш да ходиш прегърбен заради дисбаланса в мускулите. А и гърба и краката са ти 70% от мускулната маса на тялото.
На всички хора краката са им много добре развити, а гърдите им изостават  :lol: Само че това са глупости. А и да има нещо такова, това не значи, че не трябва да се тренират крака или да се скъсват гърдите от тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1