09.03.07
20:22
според мен това е много добър начин да се амбицираш преди тренировка друг е обаче въпроса,че при него се изгарят много калорий
09.03.07
20:29
Секс преди тренировка (буквално преди нея) май не беше много хитро нещо.
Идва умора, имаше и някакви хормонални щуротий и сънливост (поне при мен).
Мисля, че има такива теми вече затова LOCK
09.03.07
20:48
аве въпроса е амбицирането не калорийния разход... според мен е много добре 8)
09.03.07
21:02
хахахах това е супер тема - сигурно няма да ми е лесно да тренирам, ако правя половин час секс с приятелката ми преди тренировка. Не знам, може и да пробвам ;)
дам, именно и аз не знам той как се чувства;)
ако има една готина мацка до мен ,едва ли ще се замисля за фитнес :lol: 8)
09.03.07
21:10
абе ние неговориме веднага да идеш но направи го после след 1 час отиди на фитнес да видиш че ще летиш ! уверявам те
09.03.07
22:54
Такива теми с лопата да ги ринеш.Иначе какво ти амбициране..не ти ли се иска след секс да се размажеш в леглото и да спиш :) Много по-амбициращо е в залата да има неква яка мацка и да те гледа докат правиш упражненията 8) . Иначе си личи, че е форум за фитнес - тука кат се заговори за секс и единственото нещо което се чува е “калориен разход”, “претрениране” или “да не бях свършвал,сега вече не ми остана тестостерон за мускули”. ПичовИ, я се стегнете. Правете секс и не се излагайте с такива постове.
П.П. междудругото тия теми са по-скоро със скрит замисъл - всеки да отбележи, че ч**а яко. Отначало започват някво скромно и по едно време наскачат постове от типа на “абе аз мойта я оправям сутринта,после следобеда пак,вечерта за 3ти път,после правя тренировка,прибирам се,пия един протеин,пак я почвам за 4ти път,после 500гр пилешко месо и лягам”.
Не е особено хубава идея , по спомени след секс в мускула се спира синтезирането на атф( или това или глюкоза ма ще се изложа ) .
[quote author=“MI5”]
П.П. междудругото тия теми са по-скоро със скрит замисъл - всеки да отбележи, че ч**а яко. Отначало започват някво скромно и по едно време наскачат постове от типа на “абе аз мойта я оправям сутринта,после следобеда пак,вечерта за 3ти път,после правя тренировка,прибирам се,пия един протеин,пак я почвам за 4ти път,после 500гр пилешко месо и лягам”.
Много точно изказване ;) И аз се придържам към това мнение
10.03.07
18:51
Пробвал съм преди един път като тренирах редовно баскетбол и пробвах 30 минути преди мача, еми неможах да ходя... По - скоро ще ме надъха след фитнеса :P
10.03.07
20:32
Бе не е много удачно щот после са ти омекнали коленете,а и кесиите като ти станат на стафиди прая една загрявка и нямам сила повече :lol: