имам проблем

10.03.07
14:27

значи ще затварят залата на която ходя за 10-15 дни някаде. та дайте ми съвет какво да правя -да си почина ли през тези 15 дни или да ходя през това време на някой друга зала (да ви кажа не обичам да смесвам залите тай като всяка зала е различна,ако ме разбирате-разлика в килограмите на тежестите , различни уреди и темподобни работи)

EX

10.03.07
14:30

Можеш да ходиш на лостове през това време

Почивката ще ти дойде добре.

10.03.07
15:19

Две седмици си е бая почивка поне едната седмица тренирай ;)

Първата седмица почивка, втората тренировка в някоя друга зала. По - добрия вариант според мен е и 2те седмици почивка.

10.03.07
17:36

Хора не ве знам как можете две седмици да почивате  :roll: Аз два дена като почивам не мога да си намера место а вие две седмици какво правите не ве знам

Тука не става дума дали можем да си намерим място, а кое е по-добре. За мен 2 седмици почивка.

10.03.07
19:54

мисля да си вема 2 седмици почивка и после да си сменя програмата ,че вече 3 месеца сам с една и съща :)

10.03.07
19:58

Може може, а пък може през т’ва време да ходиш да плуваш или на лостове ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1