Помагат ли супер сериите за маса

28.03.07
18:52

Искам да по питам за какво точно служат супер сериите?За сила за маса или за релеф?Защото всеки ми казва различно.Така че моля да отговарят хора които наистина разбират

28.03.07
19:34

могат да ти послужат и за маса и за релеф зависи колко повторения използваш

Тия неща зависят от храненето. Помагат да. Един добър стрес за мускула е, но бих прибягвал към него в много краен случай.

28.03.07
20:23

Силата им е в релефа, но могат да се използват и за маса. Метода е доста стресиращ така че трябва да имаш стаж за да го използваш

29.03.07
09:43

Ами значи тренирам 8ми месец.Бях качил 13кг чисто но сега съм паднал 3,но пък на размери съм дигнал.Целта ми е да дигам сантиметри но в чиста мускулна маса без мазнини.За последните 3 седмици си стоя на килограмите но бая съм пораснаснал.(През тези 3 седмици вземам “Креатин+Глотамин+Тоурин” и Аргинин това са ми първите добавки които пия)

29.03.07
12:33

ami na mene superseriite mi deistvat dobre pri trenirovka na koremnata presa i ot4asti za rucete
ina4e za golemite grupi rqdko gi izpolzvam
Петко К - прочети правилата!

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.03.07 14:42.

29.03.07
20:09

Дали ще правиш маса или релеф, зависи основно от храненето. Суперсериите са начин да минеш на по-високо ниво на интензивност =повече чиста мускулна маса/при адекватно възстановяване/. Може да се прилагат за всяка мускулна група, аз лично обичам да ги използвам при краката и гърдите. Натоварването няма нищо общо с нормалната тренировка, за това трябва да търпиш повече на болка. Но пък си струва, поне според мен.

02.04.07
12:41

Аз лично правя суперсерии като усетя че съм в застой с размерите.

02.04.07
22:40

Аз правя супер серии, когато забележа, че съм в застой. Няма нищо по добро от супер серии за да шокираш мускулите. Но всичко трябва да е в разумни граници, щото иначе лесно се претренирва!!! А това дали са за релеф или за маса или пък за сила - всичко зависи от храненето

03.04.07
06:32

казано от MOHCTAPA на 02.04.07, 12:41:

Аз лично правя суперсерии като усетя че съм в застой с размерите.

Подобна е ситуацията и при мен.

03.04.07
16:10

казано от ASTOR на 28.03.07, 20:23:

Силата им е в релефа, но могат да се използват и за маса. Метода е доста стресиращ така че трябва да имаш стаж за да го използваш

И аз съм на същото мнение...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1