28.03.07
18:52
Искам да по питам за какво точно служат супер сериите?За сила за маса или за релеф?Защото всеки ми казва различно.Така че моля да отговарят хора които наистина разбират
28.03.07
20:18
Тия неща зависят от храненето. Помагат да. Един добър стрес за мускула е, но бих прибягвал към него в много краен случай.
Силата им е в релефа, но могат да се използват и за маса. Метода е доста стресиращ така че трябва да имаш стаж за да го използваш
Ами значи тренирам 8ми месец.Бях качил 13кг чисто но сега съм паднал 3,но пък на размери съм дигнал.Целта ми е да дигам сантиметри но в чиста мускулна маса без мазнини.За последните 3 седмици си стоя на килограмите но бая съм пораснаснал.(През тези 3 седмици вземам “Креатин+Глотамин+Тоурин” и Аргинин това са ми първите добавки които пия)
ami na mene superseriite mi deistvat dobre pri trenirovka na koremnata presa i ot4asti za rucete
ina4e za golemite grupi rqdko gi izpolzvam
Петко К - прочети правилата!
Мнението беше редактирано от Петко К на 29.03.07 14:42.
29.03.07
20:09
Дали ще правиш маса или релеф, зависи основно от храненето. Суперсериите са начин да минеш на по-високо ниво на интензивност =повече чиста мускулна маса/при адекватно възстановяване/. Може да се прилагат за всяка мускулна група, аз лично обичам да ги използвам при краката и гърдите. Натоварването няма нищо общо с нормалната тренировка, за това трябва да търпиш повече на болка. Но пък си струва, поне според мен.
Аз правя супер серии, когато забележа, че съм в застой. Няма нищо по добро от супер серии за да шокираш мускулите. Но всичко трябва да е в разумни граници, щото иначе лесно се претренирва!!! А това дали са за релеф или за маса или пък за сила - всичко зависи от храненето
03.04.07
06:32
казано от MOHCTAPA на 02.04.07, 12:41:
Аз лично правя суперсерии като усетя че съм в застой с размерите.
Подобна е ситуацията и при мен.